من می خوام انلاین کنم ip هم توSQL درست می کنم اما تو یک کامپیوتر دیگه نمی یاد یراد از کجاست؟
من می خوام انلاین کنم ip هم توSQL درست می کنم اما تو یک کامپیوتر دیگه نمی یاد یراد از کجاست؟
سلام. من نسخه World of Warcraft: The Burning Crusade نسخه ی 2.0.0 دارم.
چطوری آپدیتش کنم تا بتونم بازی کنم؟
زدم آپدیت بشه آخرش هر دفعه ارور میده.
راهنماییم میکنین؟
مرسی.
سلام...!!!
شما پچی که نصب کردی با پچ سروری که می خوای بازی کنی فرق می کنه...!!!
با سلام .
اقا این پچ ما 3.0.9 هستش . من بیشتر انلاین بازی می کنم ! امروز تصمیم گرفتم که یه کمی افلاین بازی کنم . یه جورایی تفریح کنم !
میشه توضیح بدین چه کارهایی باید انجام بدم ؟ یه سرور برای 3.0.9 می خواستم که بشه توش افلاین بازی کرد !
ممنون از همه
سلام دوست عزیز .....
پچی که من الان هستم الان 3.1.3 هست و میتونم تو سرور های 3.1.3 بازی کنم
سروری هم که میخوام در آن بازی کنم 3.1.3 هست پس ربطی نداره شما درست موضوع رو نخوندی ! ممنون
سلام .....
شما میتونی مراجعه کنی به پستهای قبلی و مشکلتو حل کنی و سرور آفلاین واسه خودت ران کنی و لذت ببری
موفق باشی .
سلام ...
ip خودت رو باید بذاری جای realm تا یه کامپیوتر دیگه هم بتونه بهت وصل بشه !
میتونی از my network places بری رو قسمت conection و اونجا ip خودت رو copy کنی بزاری جای realm در این صورت یه نفر دیگه میتونه به تو وصل بشه ! ( البته اگه کامپیوترها شر بود )
اگه از یه جای دیگه میخواد بهت وصل بشه که باید آیپی adsl خودت رو بذاری جای realm و حل میشه ....
موفق باشی ...
سلام ....
تو شاخه wow خودتون یه فایل دارین به اسم Luncher با اون میتونید آپدیت کنید ولی ....
واقعا صرف نمیکنه آخه پچ شده 3.1.3 و حجم اون شده 13Gig به اسم Wrath Of The Lich King ....
شما میتونید DVD اون رو تهیه کنید یا از game net های اطراف خودتو پچ کامل رو بگیرید ....
اگه بگی چی جوری میشه حلش کزد این مشکلو ممنون میشم
چون منم این مشکلو قبلا داشتم دادم جای برام درست کرد
ممنون از لطفتون ولی یا لینک ها خراب شده ! یا بعد از دانلود 53 مگابایت فایل ویروس داره ! یا اشکال داره ! معلوم نیست چه خبره !
یه نفر یه توضیح کامل بده ما چه خاکی بر سرمون بریزیم ؟؟؟
به خدا من اگه شخصا بلد بودم همه چیو کامل توضیح می دادم ! تصویری .
نامرد نشین و یکی توضیح بده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)