تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 241 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2402

نام تاپيک: COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

برای نشون داده شدن لیریک در S9 علاوه بر اینکه در منوی Display باید Lyric On باشد لازمه از نرم افزاری هم به نام LDB Manager برای انطباق لیریک با پلیر استفاده کرد. میشه نحوه کار با این نرم افزار رو توضیح بدین؟
    فیرمور جدید S9 رو هم دانلود و نصب کردم که بسیار سودمند بود
    امیدوارم فیرمورهای آینده S9 امکان انتقال فایل با بلوتوث دستگاه و همچنین پخش فایل های PDF رو پشتیبانی کنن.

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

برای نشون داده شدن لیریک در s9 علاوه بر اینکه در منوی display باید lyric on باشد لازمه از نرم افزاری هم به نام ldb manager برای انطباق لیریک با پلیر استفاده کرد. میشه نحوه کار با این نرم افزار رو توضیح بدین؟
    فیرمور جدید s9 رو هم دانلود و نصب کردم که بسیار سودمند بود
    امیدوارم فیرمورهای آینده s9 امکان انتقال فایل با بلوتوث دستگاه و همچنین پخش فایل های pdf رو پشتیبانی کنن.
    این برنامه که همراه جت اودیو هست. باید لیریک رو با آهنگ وارد برنامه کنی‌ و بعد آهنگو پلی کنی‌ سر هر خط از لیریک یکی‌ از دکمه هاش هست که باید بزنی‌. خودش سر اون زمان خاص همون خط رو نشون میده. بعد باید آهنگو ذخیره کنی‌ و بریزی روی دستگا

3. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

14

برای پیدا کردن لیریکها آیا امکانش هست که از دیتا بیس دیگه ای غیر از مال خود Cowon استفاده کرد؟ آخه دیتابیس Cowon خیلی از لیریکها رو نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام من قصد خرید pmp دارم موندم کدومو بخرم لطفا کمک کنیدCowon o2Cowon a3Cowon q5Cowon d2میشه فرق هرکدوم را کامل و با تمام امکانات بیان کنید چون واقعا سر در گم شدم مزایا و معایب هرکدوم و فرق و قیمت هر کدومو میخواستم لطفا طوری کمک کنیذ که انگار خودتون میخواین بخرین ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام من قصد خرید pmp دارم موندم کدومو بخرم لطفا کمک کنیدCowon o2Cowon a3Cowon q5Cowon d2میشه فرق هرکدوم را کامل و با تمام امکانات بیان کنید چون واقعا سر در گم شدم مزایا و معایب هرکدوم و فرق و قیمت هر کدومو میخواستم لطفا طوری کمک کنیذ که انگار خودتون میخواین بخرین ممنون
    توی لیست مورد نظرت بهتر بود S9 رو هم اضافه می کردی چون یه چیزی بین D2 و O2 هستش
    در ضمن پلیرهای Cowon معمولا به گونه ای طراحی شدن که با افزایش قیمت پیشرفته تر میشن و در واقه نه تنها چیزی نسبت به مدل ارزونتر از خودش کم ندارن بلکه امکانات اضافه تری رو هم در بر میگیرن.یعنی محصولی مثل Q5 تمام امکانات و تجهیزات رو یه جا داره و در عین حال گرونترین پلیره.
    من یه ماهه که S9 خریدم و کاملا جوابگوی نیازهای روزمره و نه چندان سنگین یک کاربر هست در حالی که در زمره PMP ها قرار نمی گیرد به خوبی قابل رقابت با O2 که یک PMP است میباشد اما نقاط برتری مطلق O2 به S9 در صفحه نمایش بزرگتر آن و توانایی پخش فرمتهای ویدیویی گسترده تر و داشتن اسپیکر و درگاه کارت حافظه است که این خصیصه ها در S9 یافت نمی شوند.فکر میکنم نرم افزارهای جانبی هم در O2 نسبت به S9 گسترده تر باشند مثل نرم افزار نقاشی در O2. بعضی قابلیتها تقریبا در اکثر مدلها یکسان است مثل رادیو و امکان ضبط صدا که همه کارهای Cowon در این زمینه کیفیت قابل قبولی دارن و تایمر و آلارم ساعت (برای بیدار شدن از خواب) و...
    در ضمن من خودم قبل از خرید خیلی بین دو مدل D2 , S9 مردد بودم چون امکانانتشون نسبتا مشابهه ولی با یکم صرف هزینه اضافه تر S9 رو که زیباتر و به روزتر از D2 است و صفحه نمایش بزرگتر و رابط کاربری زیباتری هم داره رو انتخاب کرد.
    شاید یکی از خوبیهای D2 که S9 نداره داشتن کارت حافظه باشه
    در ضمن جدیدا در مورد D2 Plus هم صحبتایی میشه ببین ایران اومده یا نه .مثل اینکه نسخه کاملتری از D2 با واسط کاربری زیباتر و روانتر و امکانات بهتر هستش
    به مقدار حافظه مورد نیازت هم باید فکر کنی که هرچی زیادتر باشه طبعا باید قیمت بالاتری رو بپردازی

در مورد A3 چیز زیادی نمیدونم باید از تجربه و اطلاعات بقیه دوستان استفاده کنی
    راستی از بین مدلهایی که گفتی فقط Q5 دارای Windows CE هستش
    امیدوارم در حد توانم تونسته باشم کمکی بهت کرده باشم و امیدوارم تو خریدت موفق باشی.
    نکات ناگفته زیادی هست که حتما بقیه دوستان خواهند گفت.
    Last edited by H a m e e d; 17-04-2009 at 20:08.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    اول از همه اینکه بودجه شما چقدره؟ درضمن بین مدل هایی که گفتین D2 چیزی بین PMP و mp3player ه البته خود کمپانی کاوون D2 رو یه mp3player میدونه. و از نظر ساپورت فرمت فرمت های کمی رو ساپورت میکنه و نیاز به تبدیل داره در عوض سه مدل دیگه فرمت های بسیار زیادی رو ساپورت میکنن. خوب مسلما یکی از ویژگی هایی که یهPMP باید داشته باشه مانیتور بزرگه که در D2 همچین چیزی رو مشاهده نمی کنیم ولی در O2.A3 وQ5 و میشه گفت در S9 همچین مانیتوری رو میبینیم درمورد میزان ظرفیت PMP هم باید ظرفیتی رو انتخاب کنید که با نیازتون برابر باشه که بیشترین ظرفیت ها رو در این مدل ها A3 و Q5 دارن 60 و 80 گیگ. از نظر ساپورت برنامه هم Q5 از بقیه کاملا برتری داره و هر نرم افزاری که برای WINCE طراحی شده در Q5 هم اجرا میشه.
    اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم.

اینم اطلاعات هر کدوم از مدل های مورد نظرت:
    D2 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    O2 :
    کد:
    A3 :
    کد:
    Q5 :
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون از لطفتون که اسم سایتها رو گذاشتین ولی نمیدونم چرا اینترنت من با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل داره اگه میشه یه ریویو ومثلا قابلیتها فذمتهای پشتیبانی کننده بزرگی صفحه و امکانات دیگرشو برام بنویسید که من از این سردرگمی نجات پیدا کنم و بی زحمت قیمت هر کدوم با حافظه های متفاوت را برام بنویسید (از این دستت بدی از اونیکی پس میگیری)

داره خودمونی میشه Taraneh935's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.
    مدلی هست که تقریبا همه ی خصوصیات q5 را داشته باشه ولی حافظش فلش باشه؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

توی سایت زیر مشخصات و قیمتهای بروز به زبان فارسی درج شده است.
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اگه میشه محصولات سونی رو هم از جهات مختلف با کوون مقایسه کنید حداقل چند تا از محصولات معروف هر دو کمپانی رو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •