تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 100 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 992

نام تاپيک: اخبار و مباحث پيرامون ا N-Gage II ا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قابليت آپديت ميدونم كه داره ولي من اينقدر كه نوكيا رو انگولك كردم به اين آيپاد اصلا دست هم نزدم!
    بحث دوست و دشمني نيست.نوكيا مسخرشو ديگه در اورده.شما بريد تو سايت gameloft بازي هاي آيپاد تاچ رو ببنيد.همين hero of sparta واقعا گرافيكش بالاست و انگيج در مقابلش از لحاظ گرافيك حرفي براي گفتن نداره اگرچه بازي هاي انگيج به نظر من اعتياد آور تر هستش.
    نوكيا رو نميشه كنسول بازي اصلا حساب كرد ولي آيپاد تاچ رو ميشه.من با اينكه نوكيا رو قبول دارم اما ميگم واقعا داره بد كار ميكنه.اگه سهم بازارش به 30% هم برسه نبايد تعجب كرد چون حقشه.چرا نوكيا نميخاد مثل اپل كار كنه و همه رو ميخكوب يه گوشي جديد بكنه ؟ هميشه بايد يه نقصي تو گوشي هاي نوكيا باشه كه بشه زد تو سرش.
    البته میبخشید که فضولی میکنم(!) ولی از کی تا حالا نوکیا و اپل دارن کنسول بازی میزنن؟و از کی تا حالا Gameloft شده خوف Developer؟تا جایی که من یادمه Gameloft چند وقتی یه بار یه بازی میزنه که فوقش میشه در حد پلی 1،اپل یه چیزی زده که فقط خودش میفهمه چطوریه(اینو خودت اعتراف کردی که نمیتونی روش چیزی نصب کنی)، نوکیا هم اصلا ادعایی مبنی بر کنسول بودن نداره!شما که واقعا گرافیک دوست داری،برو یه PSP بگیر تا بهت بگم آیپاد کجاست و کنسول همراه کجا!باورت نمیشه Midnight Club LA رو بگرد اسکرین شات هاشو ببین اونوقت اگه خوف نکردی!نورپردازی در شب،بارون،دود،Deformation،Reflection خط ترمز،و... حالا نمیخوام God Of War رو مطرح کنم.تازه PSP فوقش در میاد 250،ولی آیپاد...همه ی اینا هم که نباشه،چند تا از بازی ساز های خفن برای گوشی بازی میسازن؟Rockstar؟Ubisoft؟Sega؟Namco؟Kona mi که فقط یه دونه بازی انگیج زده؟ها؟اصلا بیا جلو ببینم!

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

البته میبخشید که فضولی میکنم(!) ولی از کی تا حالا نوکیا و اپل دارن کنسول بازی میزنن؟و از کی تا حالا Gameloft شده خوف Developer؟تا جایی که من یادمه Gameloft چند وقتی یه بار یه بازی میزنه که فوقش میشه در حد پلی 1،اپل یه چیزی زده که فقط خودش میفهمه چطوریه(اینو خودت اعتراف کردی که نمیتونی روش چیزی نصب کنی)، نوکیا هم اصلا ادعایی مبنی بر کنسول بودن نداره!شما که واقعا گرافیک دوست داری،برو یه PSP بگیر تا بهت بگم آیپاد کجاست و کنسول همراه کجا!باورت نمیشه Midnight Club LA رو بگرد اسکرین شات هاشو ببین اونوقت اگه خوف نکردی!نورپردازی در شب،بارون،دود،Deformation،Reflection خط ترمز،و... حالا نمیخوام God Of War رو مطرح کنم.تازه PSP فوقش در میاد 250،ولی آیپاد...همه ی اینا هم که نباشه،چند تا از بازی ساز های خفن برای گوشی بازی میسازن؟Rockstar؟Ubisoft؟Sega؟Namco؟Kona mi که فقط یه دونه بازی انگیج زده؟ها؟اصلا بیا جلو ببینم!
    آقا دعوا نكنيد...يه امروز رو مراعات كنيد...فقط امروز...ممنون.

بابا psp ربطي به iPhone نداره...تو گوشي ها الان iPhone خداي بازي و گرافيك و اين صحبتاس...حيف كه نوكيا قدر چيپش رو نميدونه...
    Last edited by Legend; 25-12-2008 at 12:27.

3. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

آقا دعوا نكنيد...يه امروز رو مراعات كنيد...فقط امروز...ممنون.

بابا psp ربطي به iphone نداره...تو گوشي ها الان iphone خداي بازي و گرافيك و اين صحبتاس...حيف كه نوكيا قدر چيپش رو نميدونه...
    اینجا.....ببخشید مثل اینکه اشتباه اومدم مثل اینکه اینجا تاپیک اخبار و مباحث پیرامون کنسول های جدیده!

بابا بیخیال!حالا اگه مثلآ چیپ گرافیکی رو فلان جور کنن یافلان شرکت فلان کنسول رو تولید کنه چیش به ما میرسه؟اونا پولاشو میزنن به جیب اونوقت ما داریم تو سرو مغز هم میزنیم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MRTZ HSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرج~مترو~تهران~دانشگاه~...

پيش فرض

این 5 تا بازی bloom blox و rf و metal gear و crash برای کریسمس کرک شدست دیگه!آره؟مطمئن باشیم؟
    می خوام یه 8گیگ بگیرم اگه کرک میشن برم بگیرم ؟ (این78 بلاخره مارو دق میده :mrgreen

6. این کاربر از MRTZ HSV بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

این 5 تا بازی bloom blox و rf و metal gear و crash برای کریسمس کرک شدست دیگه!آره؟مطمئن باشیم؟
    می خوام یه 8گیگ بگیرم اگه کرک میشن برم بگیرم ؟ (این78 بلاخره مارو دق میده :mrgreen
    به احتمال 90 % کرک میشن.برو 8 گیگ بگیر صفا کن!(78 هم خوبه که فقط یه کم دکمه هاش برای بازی ناجوره!)
    موف باشید

8. این کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

بابا بیخیال!حالا اگه مثلآ چیپ گرافیکی رو فلان جور کنن یافلان شرکت فلان کنسول رو تولید کنه چیش به ما میرسه؟اونا پولاشو میزنن به جیب اونوقت ما داریم تو سرو مغز هم میزنیم!
    بازي هاش به ما ميرسه.... پولي از جيب ما نميره...

فعلا" كه نشد....كريسمس داره ميگذره...اگه فردا هم نشه...ميره واسه 2 هفته ديگه...

10. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MRTZ HSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرج~مترو~تهران~دانشگاه~...

پيش فرض

آقا مبارکه
    عجب چیزی 4 تا باهم کرک شد
    از این بهتر نمیشه
    خیلی عـــــــــــالیه

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

متاسفم برای نوکیا!!همین!بازیهای جدید رو گرفتم!اویل و کراش!از همون ابتدای بازی یعنی منوهای اولیه ی بازی افت کیفیت و سبک شدن بازی به چشم میخوره به طوری که من برای بازی کراش احساس کردم جاوا دارم بازی میکنم!!!دالیلش هم فقط یه چیز میتونه!!باشه فروش ان79 و ان85 و ان96 و کلا گوشیهای جدیدش که قدرت پردازش گرافیکی کمتری دارند!همچنین میران rom در برخی گوشیهای ان گیج ساپورت جدیدش پایینتر هست!برای ایجاد تعادل و فروش گوشیهاش و بازی های ان گیج نوکیا دست به این کار زده!!!!شما برای مقایسه فقط منوی (دقت کنید فقط منو!!!)بازی one یا حتی بازیهای اسفالت و جنگ ستارگان و سیستم راش رو با این بازیهای جدید مقایسه کنید!!!جالب فونت نوشتاری منوها در دو بازی کراش و اویل کاملا یکسانه!!!!تنها افکت بازی کراش هم که دود پشت اون ماشین کوچولو هست!!!
    جواب خوبی میتونه باشه ... ؟!

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض ارايه دو بازي موبايلي براي پلتفورم N-Gage

دو بازي تلفن همراه جديد موسوم به مسابقه Nitro Kart و پازل Boom Blox به پلتفورم N-Gage افزوده شد. به گزارش گروه اخبار خارجي "موبنا" به نقل از پايگاه اينترنتي "اينتوموبايل"، بازي Nitro Kart که يک بازي 3 بعدي است با گوشي هاي هوشمند نوکيا سازگار است ودر اين بازي 12 مرحله مسابقه وجود دارد وهشت سلاح ويران کننده به کاربر در بازي کمک مي کند.
    اين بازي شامل گرافيک هاي سه بعدي، ميانبرهاي مخصوص و افکت هاي هيجان انگيز است وهمچنين Boom Blox يک بازي پازل 40 مرحله اي است و کاربراني که به بازي هاي فکري علاقه دارند مي توانند از آن لذت ببرند..

14. این کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بیییییییخیال !!
    هردو اومدن و کرک هم شدن .

16. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •