آخه چرا ؟
بازم تاپیک گوشی قبلیم 5700
آخه چرا ؟
بازم تاپیک گوشی قبلیم 5700
در مورد اون سایت آدرس اینه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز
من روی player خود N79 تونستم این clip رو ببینم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم همون codec ی باشه که شما گفتید. تصویر و صدا عالی با هم sync است
دوست عزیز
من روی player خود N79 تونستم این clip رو ببینم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم همون codec ی باشه که شما گفتید. تصویر و صدا عالی با هم sync است
سلام منظور ازینکه گفته شده در معایب این گوشی بدون usb شارژ نمیشود چی هست من احتمالا این گوشی رو بخرم فقط منظور ازین عیب چیه؟
در کل گوشی خوبیه یا نه پشیمون نشم؟
کلیپای youtube راحت پخش میشه و مشکلی نداره، باطری تو استفاده شدید 2 روز و معمولی 4 تا 5 روز، مشکل هنگ نداشته ولی یه بار که تو حالت mass storage به کامپیوتر وصل کردم صفحه دیگه روشن نمیشد که مجبور شدم باطری رو در بیارم، کیفیت صدا خوبه تو هدفون عالیه، فرستنده fm در حده 2 تا 3 متره واسه ماشین خوبه کیفیته خوبیم داره، جارمین روش نصب میشه و خیلی عالی کار میکنه، دوربینشم از نظر من خوبه شاید عالی نباشه ولی انصافا عکسای خوبی میگیره، دیگه چی بگم؟!!!
ببین دوست عزیز این گوشی با usb شارژ نمیشه نه اینکه بدون اون شارژ نشه!!!
یعنی وقتی به کامپیوتر وصل میکنی گوشیت شارژ نمیشه و تنها راهه شارژش همون آداپتور سوزنیه نوکیاست، گوشی خیلی خوبیه و همه جور امکاناتو یه جا بهت میده...
ممنون دوست عزیز من میخوام یکی از سه گوشی n79 , n85 ,n95 رو بخرم لذا دارم برسی میکنم کودوم بهتره بخرم
گوشی میخوام که زیاد هنگ نکنه و زبان فارسی رو هم داشته باشه
این گوشی فارسی داره یا نه چون تو ارومیه من نیگاه که میکردم کی بردش انگار عربی بودن همشون متسفانه تو ارومیه فروشنده ها زیاد از گوشی سرشون نمیشه لذا اطلاعات خوبی نمیشه ازونها بدست اورد البته میخوام تا سه شنبه یکی ازین سه گوشی رو بخرم موندم برای همیین نتونستم تصمیم مناسب بگیرم
من میگم n79 بخر ، چون n95 یکم قدیمی شده ، n85 هم مشکل سخت افزاری داره ولی n79 ترکونده
اگه با مشکل شارژ n95 بتونی کنار بیای گوشیه خوبیه وگرنه همون n79 ...
.
درضمن برای خرید گوشی تاپیک مشاوره داریم ...!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)