صد در صد تایید میشه گفته پیمان جان!!!
شما بازیهای دیگه را برای 1 به بعد بازی کن!!اما Dead Space را بی خیال شو نصف شبی سکته میکنی گوشه اتاق!!![]()
صد در صد تایید میشه گفته پیمان جان!!!
شما بازیهای دیگه را برای 1 به بعد بازی کن!!اما Dead Space را بی خیال شو نصف شبی سکته میکنی گوشه اتاق!!![]()
کجای این بازی ترس هست که سکته میزنیم![]()
پیمان جان دیشب ساعت 1 شروع کردم تا 3 از difficulty مربوط به hard تا chapter 3 رسیدم
بازی بیشتر هیجان داره تا ترس
اگه بازی هایی مثل fatal frame یا koun رو روی PS2 رفته باشی متوجه میشی که منظورم از ترس چیه
اون استرس و بند اومدن نفس از محیط های تاریک
حالا نمیدونم شاید اونطوری که شما میگی یعنی از CHAPTER 5 به بعد ترسناک تر بشه
ولی تا این جا فقط هیجانی بوده
نو اوری های خیلی با حالی هم داشته
سیستم HUD مربوط به HEALTH و اون ENERGY و مکالمه هایی که به صورت مانیتور وار جلوت ظاهر میشه و در عین حال میتونی CAMERA رو ROTATE کنی به اضافه سیستم UPGARDE اسحه و STORE همه عالی کار شده
در مورد گرافیک و بافت بندی و LIGHTING چیزی نگم بهتره چون مخ رو مورد سوت کشیدن واقع میگرداند
من اصولا بازی های ترسناک مثل 5 شماره SILENT HILL و 4 شماره RESIDENT EVIL و
3 شماره FATAL FRAME و KOUN رو از 1 شب به بعد بازی میکنم
اونم رو TV 32 اینچ HD با صدای روی 40 یا 50
یک سوال
وقتی دشمن میاد و SLOW میکنی به کجاش شلیک کنید سریعتر میمیره
؟
چون من از رو HARD رفتم واقعا غذاب میدن مخصوصا وقتی با هم چند تایی حمله میکنن![]()
سلام دوست
ببخشید دوستان من همون اول مرحله دو گیر کردم
اونجایی که یک زنی با لباس سفید چشاش هم بسته شود یه چند کلوم صحبت می کنه بعدش میمره
بعد من نمی دونم از رویه اون دو مانه جلویم چطوری رد بشم
کسی نمی دونه باید چه کار کنم؟
همشهری یه عکس بزار تا فورا کمکت کنم
![]()
سلام
ممنون
عکس نمی خواد دیگه همون اول مرحله دوم وقتی که از قطار میایی بیرون یک مانی جلو راحت هست
نمی دونم چه جوری ازش رد بشم
دکمه پرش و نشستن هم نداره که بشه ازش رد شود نمی دونم چه کار کنم...........![]()
پدارم نترس شدیا! میدونم منظورت از بازیهایی مثل Fatal Frame یا Siren چیه. واقعا ترس واقعی رو اون بازیا دارن .. اما خوب این بازی هم ترسناکه و مخصوصاً عنصر صدا خیلی توش تاثیر گذاره و باعث میشه بترسی!یک سوال
؟
چون من از رو HARD رفتم واقعا غذاب میدن مخصوصا وقتی با هم چند تایی حمله میکنن![]()
فقط بالا تنه به بالا رو بزن ... فقط سراشونو قطع کن ( اگه از اون زره دارها اومد (Brute) اول آهسته کن بعد برو از پشت حسابشو برس)
موفق باشی![]()
دکمه f رو باید بزنی
تا قدرت الکتریسته فعال بشه
بعد وسایل رو بگیر و بنداز اونور
فکر کنم باید دکمه سمت راست رو هم بگیری
ربط زیادی به تفنگت دارهیک سوال
؟
مثلا اگه line gun داری یه تیر بزن به پاهاش جفتش قطع میشه بعد یه تیر خلاصی به کله اش بزن !
اگه plasma cutter استفاده میکنی یه دست و کلش رو بزن می میره
راستی این هم انیمشین که از بازی ساخته شده
تاپیک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)