دوستان در تمام ويندوزها چه ويستا چه xp چه 7 همشونو rtm ميزنه من خودم امتحان كردم پس نگران نباشيد/
دوستان در تمام ويندوزها چه ويستا چه xp چه 7 همشونو rtm ميزنه من خودم امتحان كردم پس نگران نباشيد/
بابا اون نسخه ای که توی سایت P30world هست مگه ورژن فایل های سیستمیش بالاتر از نسخه RTM نیست؟
پس حتماً یه تفاوتی داره دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
RTM مخفف عبارت Release To Manufacturing است. رسما برای کمپانی ها (معمولا سازنده نرم افزار و سخت افزار) منتشر میشه. از اونجایی که نسخه RTM در اختیار کاربران خانگی قرار نمیگیره اگر کسی داشته باشه مشخصه که از راه قانونی نخریدتش. نسخه RTM معمولا یکی دو ماه زودتر منتشر میشه تا کمپانی ها ویندوز رو مدتی قبل از کاربران در اختیار داشته باشن و محصولات خودشون رو باهاش تست و هماهنگ کنند.
باید بریم یقه مایکروسافتو یگیریم حقوق ما کاربرای غیرقانونیشم رعایت کنه
این چه وعضشه یه ماه ملتو درگیر فاینال rtm ریتیل ... کرده
سلام دوستان بالاخره این ویندوز 7 که تو بازار هستش و به 22 اکتبر معروفه نسخه نهایی هستش یا باز هم میاد ؟
از این به بعد service pack میاد.
شرکت تحقيقاتي Net Applications بر اساس آخرين بررسي خود اعلام کرد که ميزان علاقمندي کاربران براي استفاده از سيستمعامل ويندوز 7 همچنان رو بهافزايش است و در طول هفته گذشته تنها 4 درصد صاحبان رايانههايي شخصي مبتني بر ويندوز با نسخه قديميتر اين محصول به اينترنت متصل شدند.
"وينس ويزاکارو"(Vince Vizzaccaro) مدير مرکز Net Applications در اين خصوص توضيح داد: «نخستين يافتهها در مورد سيستمعامل تازهوارد مايکروسافت نشان ميدهد که اين محصول به صورت گسترده مورد استقبال کاربران قرار گرفته است».
به گفته ويزاکارو، يکي از نکاتي که هماکنون مطرح شده اين است که مايکروسافت بتواند به کمک ويندوز 7، رقابت بيشتري را با اپل انجام دهد و سهم گستردهتري از اين بازار را تصاحب کند. او توضيح داد: «آيا ويندوز 7 ميتواند جلوي روند نزولي استفاده از سيستمعامل ويندوز در جهان را بگيرد؟ يا اينکه اين سيستمعامل نتيجه عکس در پي خواهد داشت؟ من فکر ميکنم که ما در ماههاي آتي شاهد رشد قابلملاحظه ويندوز 7 و افزايش محبوبيت آن ميان کاربران باشيم».
لازم به ذکر است، سيستمعامل ويندوز 7 از تاريخ 22 اکتبر به صورت رسمي وارد بازارهاي جهاني شد و هماکنون اعلام شده است که بخش قابلملاحظهاي از کاربران اينترنتي، با اين سيستم وارد دنياي مجازي مي شوند.
من ویندوز رو آپدیت کردم مدیا پلیر به ای ورژن آپدیت شد
![]()
اینطور که پیش میرد نسخه ی نهایی هم براش اپدیت اومده چون قبلا ورجن مدیا پلیر 20551 نبود
موفق باشید
تو ویندوز ۷ از کجا بفهمم كه ورزن مدیا پلیر چند است ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)