از چند وقت پیش وقتی TTPODرونصب میکنم موقع اجراءsystem errorمیده گوشی6120 و -- شده چند تا ورژن روهم امتحان کردم
هم فایده نداشت خیلی روشها روامتحان کردم(ریست کلی گوشی،ریست بعدنصب،نصب روی حافظه داخلی)اما فایده نداشته اگه
میشه کمک کنید
![]()
از چند وقت پیش وقتی TTPODرونصب میکنم موقع اجراءsystem errorمیده گوشی6120 و -- شده چند تا ورژن روهم امتحان کردم
هم فایده نداشت خیلی روشها روامتحان کردم(ریست کلی گوشی،ریست بعدنصب،نصب روی حافظه داخلی)اما فایده نداشته اگه
میشه کمک کنید
![]()
برنامه رو به کلی از روی گوشی پاک کــردی ؟
با برنامه X-plore برو تو مموری و حافظه داخلی هر چی پوشه و ... مخصوص این برنامه نصب شده رو حذف کن ببین جواب میدهفکر کنم هااا چندتای پوشه اضافه کنه اونجــا
موفق باشید!![]()
بله بازی های جاوا هم صدا نداره.
این کار رو هم قبلاانجام دادم یه پوشه که skin,liyrc رومیشه توش اضافه کرد فایده نداره![]()
سلام دوستان.
من گوشيم N82 است برنامه هاي جالب ستابسنچ دار رو دانلود كردم . فايل cer و key رو ازopda گرفتم و با برنامه GenialSIS ساين كردم اما وقتي ميخوام نصب كنم ارور ميده؟؟!! فايل هاي ساين شده و فايل هاي cer و key رو هم گذاشتم تو يه پوشه و يه بار از روي كامپيوتر نصب كردم و يه بار هم ريختم روي خود گوشي و از اونجا نصب كردم ولي باز هم ارور ميده. يعني اينستال رو اوكي ميكنم چند ثانيه ميگذره و اتفاقي نميافته و بعد ارور ظاهر ميشه. لطفا كمكم كنيد.......
يه هفته اي ميشه كه روي گالري كه ميرم يه ارور ميده كه حافظه پر شده و نياز است چند تا از برنامه ها بسته بشن!!!؟؟ آيا اين يعني گوشيم ويروسي شده؟؟؟!!!![]()
برا مورد اول: چه پیغام خطایی میده؟
برای ساین و نصب برنامه ها باید حتما تاریخ گوشی و کامپیوترتون میلادی و به روز باشه.
برا مورد دوم:
این مشکل مربوط به پر بودن phone memory و یا ram (منظورم مموری خارجی نیست. بلکه رم (مشابه رم تو کامپیوتر)) گوشی هست.
شما اولا سعی کیند برنامه های اضافی گوشی را ببندید.
با نگه داشتن دکمه منو, برنامه های در حال اجرا لیست میشند.
بعد هم تا حد امکان فون مموری گوشی را خالی نگه دارید.
سلام دوستان
من گوشی E72 دارم که سیستم عاملش سیمبیان ورژن 3 هستش. از وب سایت skype نرم افزار آن را دانلود کردم. مشکلم این است که وقتی برنامه نصب میشه و من هم روی موبایلم sign in میکنم هیچ یک از افرادی که در لیستم هستند ( وقتی با pc وارد میشوم این مشکل را ندارم) را نشان نمیدهد و خالی هستش! کسی میدونه باید چیکار کنم؟
با تشکر
آقا من گوشي رو مستر رست كردم چون خونده بودم كه باعث ميشه اينحور ارور ها درست بشه. و فيرم ور رو هم مجدد از سايت نوكيا آپديت كردم. الان برنامه هاي ساين شده نصب ميشن.
ضمنا در نصب بعضي برنامه ها ارور update error رو ميده. ناشي از چيه؟؟!!
ارور پر بودن حافظه: اون ارور پر بودن حافظه هنگان ديدن گالري همچنان هست و ضمنا ربطي به پر بودن حافظه اصلا نداره. چجوري ميشه اين ارور رو درست كرد.
Last edited by xjopiter; 18-04-2010 at 16:25.
update eror مربوط به برنامه هایی میشه که شما نسخه قدیمی اون را رو گوشیتون نصب دارید.
ورژن قبلی را ریموو کنید و ورژن جدید را نصب کنید.
با فرمت کردن فون مموری باید مشکل پر بودن حافظه برطرف بشه.
همون کد 7370 منظورمه
اگه نشد باید گوشیتون را آپگرید کنید.
گوشیتون چیه و ورژنش چنده؟
تو رو خدا به این سوالم جواب بدید
من n82 دارم.ولی یک مشکل عجیب در صدای بازی ها دارم.یعنی هیچ بازی برایم صدا نداره.
البته چند ماه پیش که بازی ترسناک 7days را نصب کرده بودم.همون که برای سیو کردنش مشکل داشت.
اون بازی ولی صدا داشت.ولی هیچ بازی دیگه صدا نداره.
لطفا کمک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)