تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 130 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1291

نام تاپيک: ✔ کنکور هنر ( تمام سوالات در رابطه با کنکور - رشته - انتخاب رشته - دانشگاه - و غیره )

داره خودمونی میشه Tarannom_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

امروز فهمیدم مصاحبه هیچ نقشی تو قبولی نداره...فقط و فقط رتبه!
    من نمره ی کامل مصاحبه رو گرفتم و گذشته از اون مصاحبه ی من اونقدر خوب و خاص بود که با رتبه ی نه چندان خوبم انتظار قبولی هنرهای زیبا رو داشتم، اما در کمال تعجب قبول نشدم.
    دوستانم با سوابق کاری خوب و رتبه های حول و حوش 200-300 هم قبول نشدن. گویا تمام قبولی های امسال دو رقمی بودن. اونم دو رقمی هایی که به خاطر عدم پذیرش در سینما، میخوان تئاتر بخونن.
    برای خودم و همه ی اونایی که قبول نشدن متاسفم!

پروفشنال ehsannirvana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

خب دوست دختر من قبول شد
    الزهرا روزانه-طراحی صنعتی
    رتبه 150
    یکی دیگه از دوستام اونم طراحی صنعتی رتبه 40 هنر تهران قبول شد
    گویا فقط زیر 20 و هنرهای زیبا گرفت
    به عملی هم گویا زیاد توجه نکردن چون این دو عملی عالی بودن
    ناراحتم برای همه دوستانی که قبول نشدن
    کلا امسال عجیب بود !

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

کلیت کنکور خودش ناعادلانه هست دیگه وای به حال نتیجه اعلام کردنشون..
    احساس همدردی با دوستان هنری ای که قبول نشدن
    : (

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کسی به من جوابی نمیده ؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام یه راهنمایی می خوام .
    من متولد سال 64 ام .
    کاردانیه ریاضی دارم و دارم کارشناسی ناپیوسته رو انصراف میدم . از اون دسته بچه هایی هستم که از اول باید می رفتم هنر می خوندم اما به خاطر شرایط جالب ! مملکت و چیزای دیگه رفتم رشته ریاضی و تو دانشگاه هم همونو ادامه دادم .. یبار هم اومدم کنکور هنر بدم اما باز ناامید شدم .. به قول همه !!! از بچگی نقاشی می کردم و تو رشته رنگ روغن کارمو ادامه دادم و عاشق نقاشی هستم .. حالا اومدم کنکور هنر ثبت نام کردم می خوام ببینم از دید شماها شانس قبولی من تو رشته نقاشی هنر تهران چقدره ؟ دانشگاه هنر و دانشکده هنرهای زیبا .. و اگه جاهای دیگه شانس دارم بازم بگید.
    می دونید ؟ هدفم اینه که آموزشگاه نقاشی بزنم اما گویا تحصیلات تو همون زمینه از شروطشه . آیا راهه دیگه ای می دونید یا نه ؟
    ضمن اینکه من بشدت به دروسش هم علاقمندم و همه کتاباشو دارم و یکمی هم خوندم اما اونجور که باید نه و عمومی هم که اصلا نخوندم .
    خیلی گیج شدم تو شرایطی که دارم و از طرفی باز 4 سال دانشگاه و اینا هم کم نیست . از طرفی واقعا می خوام اینبار علاقه ام رو دنبال کنم و خیلی حیروووون شدم !
    خواهشا نظر بدید .

خوب دوست عزیز بهتر بود از همون اول دنبال علاقه میرفتین
    الانم دیر نشده

چون علاقه دارید با یه کم پشتکار میتونید هرجا که خواستید قبول بشید

مطمئنا با این علاقه ای که شما دارید میتونید به همه ی خواسته هاتون برسید

موفق باشید

در آغاز فعالیت royallbllue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام یه راهنمایی می خوام .
    من متولد سال 64 ام .
    کاردانیه ریاضی دارم و دارم کارشناسی ناپیوسته رو انصراف میدم . از اون دسته بچه هایی هستم که از اول باید می رفتم هنر می خوندم اما به خاطر شرایط جالب ! مملکت و چیزای دیگه رفتم رشته ریاضی و تو دانشگاه هم همونو ادامه دادم .. یبار هم اومدم کنکور هنر بدم اما باز ناامید شدم .. به قول همه !!! از بچگی نقاشی می کردم و تو رشته رنگ روغن کارمو ادامه دادم و عاشق نقاشی هستم .. حالا اومدم کنکور هنر ثبت نام کردم می خوام ببینم از دید شماها شانس قبولی من تو رشته نقاشی هنر تهران چقدره ؟ دانشگاه هنر و دانشکده هنرهای زیبا .. و اگه جاهای دیگه شانس دارم بازم بگید.
    می دونید ؟ هدفم اینه که آموزشگاه نقاشی بزنم اما گویا تحصیلات تو همون زمینه از شروطشه . آیا راهه دیگه ای می دونید یا نه ؟
    ضمن اینکه من بشدت به دروسش هم علاقمندم و همه کتاباشو دارم و یکمی هم خوندم اما اونجور که باید نه و عمومی هم که اصلا نخوندم .
    خیلی گیج شدم تو شرایطی که دارم و از طرفی باز 4 سال دانشگاه و اینا هم کم نیست . از طرفی واقعا می خوام اینبار علاقه ام رو دنبال کنم و خیلی حیروووون شدم !
    خواهشا نظر بدید .
    منم تقریبا شرایط تورو داشتم، آی تی خواجه نصیر قبول شده بودم ولی بعد از 4 ترم انصراف دادم، بعد از انصرافم از اسفند شروع به خوندن کردم و ساده گرفتم و قبول نشدم! ولی دستم اومد چه جوریه و چقدر رتبه آوردن توس سخته ولی ممکنه! جوابای بهمن که اومد و قبول نشده بودم: یه برنامه ریختم، کتابای تست قلم چی رو گرفتم، (حتی کتابای مدرسه رو نخوندم، جز تاریخ هنر ها) ، همش سعی کردم بهترین درصد هارو توی کتابای قلم چی توی خونه بزنم، 3 تا آزمون سنجش های جامع هم که شرکت کردم کمک کرد ببینم رتبه ام چه قدر عقبه تا بیشتر بخونم، امسال (دیروز) گرافیک علم و فرهنگ (تهران) قبول شدم (رتبه 700 به کمک آزمون عملی خیلی خوب) که ترمی احتمالا 200-300 تومن شهریه اش میشه.
    من از صفر شروع کردم ولی تونستم قبول شم، پس تو که نقاشیت هم خوبه اگه جدی تست بزنی حتما هنر یا تهرانم میتونی قبول شی!
    فقط حواست باشه، آزمون عملی نقاشی و گرافیک اصلا به استعداد و اینا نیست! یکی از دوست هام بود از بچگی نقاش بود و فوق العاده با استعداد، امتحانشم عالی کشید، ولی اون هیچ جا قبول نشده :(
    چون واسه آزمون یه سری نکات هست (به قول معروف نکات کنکوری) که نمره میاره و حتی پیکاسو هم بدون اون نکات قبول نمیشه! پس یه کلاس طراحی مخصوص آمادگی کنکور در حد چند جلسه برو که صد در صد قبول شی!

داره خودمونی میشه bitaaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

منم قبووووول شدم، آهنگسازی دانشگاه هنر تهران
    (رتبه م 90 بود)

8. این کاربر از bitaaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Bellona's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

14

منم قبووووول شدم، آهنگسازی دانشگاه هنر تهران
    (رتبه م 90 بود)
    تبریک

منم گرافیک شبانه الزهرا قبولیدم
    رتبم تو زیرگروه یک 800 بود و جزو سهمیه منطقه یکم
    کار عملیمم خوب دادم

داره خودمونی میشه bitaaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تبریک

منم گرافیک شبانه الزهرا قبولیدم
    رتبم تو زیرگروه یک 800 بود و جزو سهمیه منطقه یکم
    کار عملیمم خوب دادم
    خیلی تبریک میگم دوست من
    شهریه شبانه چقدره ترمی؟

داره خودمونی میشه saeedkhaledian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

امروز فهمیدم مصاحبه هیچ نقشی تو قبولی نداره...فقط و فقط رتبه!
    من نمره ی کامل مصاحبه رو گرفتم و گذشته از اون مصاحبه ی من اونقدر خوب و خاص بود که با رتبه ی نه چندان خوبم انتظار قبولی هنرهای زیبا رو داشتم، اما در کمال تعجب قبول نشدم.
    دوستانم با سوابق کاری خوب و رتبه های حول و حوش 200-300 هم قبول نشدن. گویا تمام قبولی های امسال دو رقمی بودن. اونم دو رقمی هایی که به خاطر عدم پذیرش در سینما، میخوان تئاتر بخونن.
    برای خودم و همه ی اونایی که قبول نشدن متاسفم!
    من درکت می کنم که الان چه ضد حالی خوردی.ولی 25 می تونی ثبت نام کنی.5 ماه فرصت داری که یبار دیگه شانست ازمایش کنی.ارزش نداره دنبال کاری که دوست نداره بری . من خودم 2سال تربیت معلم کرج بودم بخاطر اینکه علاقه نداشتم گذاشتمش کنار.اگه شما هم بخواهید اشتباه منو کنید میایید جایی که الان من هستم.پس دنبال عالقتون باشید یا اصلا درس نخونید و منم اینجا بیرقیب بذارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •