با توجه به صفحه 19 مشکل من کاملا حل شد....
دوستانی که این مشکل رو دارن با گرفتن Crack اول از بالا...و جایگزین کردنش کاملا درست میشه...
D: ممنون
با توجه به صفحه 19 مشکل من کاملا حل شد....
دوستانی که این مشکل رو دارن با گرفتن Crack اول از بالا...و جایگزین کردنش کاملا درست میشه...
D: ممنون
سلام به همه
من یجا گیر کردم فک کنتم مرحله 2 تو یه ساختمان سبز بعد یه سری پلیس میریزن بعد باید فرار کنی من alt نگه میدارم میرم تا اسانسور که دوباره ازش مامور میاد بیرون باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن وقتی پلیس ها شلیک میکنن بازی تکه تکه میشه در حالی که مراحل قبلی روی بیشترین تنظیمات میزاشتم و هیچ مشگلی پیش نمی امد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از Crack Fix که در صفحه های قبل گذاشته شده استفاده کن![]()
بلاخره بازی تموم شد. مرحله ی آخر خیلی طولانی بود . در صورتی که من فکر میکردم بازی در مرحله ی کیت تمام شده !
از نظر من بازی واقعآ فوق العاده ای بود . در جای جای بازی باید از مغزتون استفاده میکردید تا بتونید راه حل رو متوجه بشید . در کل من این بازی رو به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم .راستی ، یه سوال : مگه کیت رو به خاطر قتل نگرفته بودن ؟ پس چرا آخر بازی نشون داد یه پلیسه ؟ ( دوستانی که بازی رو تموم نکردن ، نخونن ! )
دوستان قضیه این چمدونهایی که بدست می اریم چیه
اگه همه چمدونها رو به دست بیاریم چی میشه
تو هر مرحله 3 تا چمدون باید به دست بیاریم
عکس های جدید و آرت ورک ها باز میشن
دوستان سلام crack fix که واسه دانلود گذاشتین یه فایل 10 مگی هستش دقیقا با این اسم و پسوند : rld-me11.7z
این چه فایلیه اصلا کرک نیست و جایگزین کرک اصلی بازی نمیشه اصلا این چه پسوندی داره..
پسوند مورد نظر (7z) دقیقا به فایل فشردست که با برنامه i7-Zip و همچنین با برنامه WinZip (آخرین ورژن) قابل باز شدن هست.
اون فایل مربوط به پچ ورژن 1.1 بازی هست نه کرک اصلاح شده ورژن 1.0...
فایل باز شده رو در پوشه Binaries کپی کنید.
هوس جان ممنون از کمکت ضمنا من پچ نسخه 1.01 رو دانلود کردم حجمش 18 مگ بود اما موقع نصب تا نصفه ها تقریبا میاد بقیه اش رو ثققخق میده میگه not properly و میگه که بازی رو مجددا ری اینستال کنم اومدم پچ رو از سایت خود بازی گرفتم اونم همینطوره منتهی اون 19 مگ بود ..
حالا چه کنم؟
ضمنا من رو ویستا بازی رو نصب کردم.
من اینجا چه کنم...راهی به بالا نیست....خیلی فشار اوردم..ولی نتونستم...D:
ممنون..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)