یه چیزی
مگه پدر ما تو بازی کلا قصدش این نبود که پروژه ی Purity رو اجرا کنه ؟ خب چرا وقتی ماموران Enclave اومدن بهش گفتن فعالش کن این کارو نکرد ؟ براش چه فرقی داشت ؟ Enclave هم در کل قصدش نابودی آلودگی از سرزمین بود !
یه چیزی
مگه پدر ما تو بازی کلا قصدش این نبود که پروژه ی Purity رو اجرا کنه ؟ خب چرا وقتی ماموران Enclave اومدن بهش گفتن فعالش کن این کارو نکرد ؟ براش چه فرقی داشت ؟ Enclave هم در کل قصدش نابودی آلودگی از سرزمین بود !
Enclave هم می خواست که این پروژه اجرا بشه اما قصد متفاوتی داشت.پدر قهرمان بازی می خواست با اجرای این پروژه تمامی مردم Wasteland از ghoul ها گرفته تا مردم عادی با درجات مختلفی از رادیواکتیویته از آب سالم برخوردار باشند و به این ترتیب در طی چندین سال میزان ابتلا به رادیواکتیویته کاهش پیدا کنه اما Enclave می خواست که ویروس FEV رو وارد آب کنه تا تمامی افرادی که حتی کوچکترین درجه ای از ابتلا به رادیواکتیویته دارند از بین برند و فقط Enclave ها که خالص هستند باقی بمونند چرا که خودشون رو نژاد برتر می دونند(این موضوع تو فال اوت 2 بهش اشاره شده).
جدی ؟
من فکر میکردم fev یه ویروسیه که باعث میشه رادیو اکتیو از بین بره و باعث میشه همه کسایی که دچار تغییرات ژنتیک و... شدن به حالت اول بر میگردن !
پس بگو ...
مرسی ساسان جون
سلام
آقا ما بعد از رهایی از دست اون غولهای خفن و اون آدم وحشی ها بالاخره یه خورده آرامش پیدا کردم. ولی این ایستگاه رادیویی رو پیدا نکردم. مکانش تو همون dc دیگه نه؟ یه چیز دیگه این لوسی با این زن فروشنده بد جوری سیریش شدن. میشه بیخیال انجام دادن ماموریت اینا شد. بریم دنبال اصل قضیه؟
اقا میگن اگه انگلیسی بلد نباشی نمیتونی بازی رو تا اخر بری این درسته
من تا حالا تونستم با این اطلاعاتم گلیم خودمو از اب بیرون بکشم ولی به انگلیسی مسلط نیستم
اگه کلا بلد نباشی که باید قید بازی رو بزنی
ولی اگه در حد متوسط یا نزدیک به متوسط زبان بلد باشی میشه به انجام بازی امیدوار بود
اگه هم که تسلط کامل داشت باشی که زیر و بم بازی دستت میاد
میبینم که هنوز تاپیک این بازی داغ هست !
ایشالا امسال حتما FallOut3 برنده یکی از بخشهای بهترین بازیهای 2008 میشه بدون شک ......
چون واقعا حقشه .......
بله احتمالا حداقل یه جایزه رو میگیره. واقعا حقشه. من تازه بازی داره برام جذاب میشه. واقعا زیباست. یه نقش آفرینی کامل با درون مایه های اکشن.
کلی جایزه درو کرد این بازی !
در تاپیک زیر میتونید جوایز رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا اين بازي بيشتر اكشنه و كمتر ميشه بهش گفت نقش آفريني.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)