تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 70 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 700

نام تاپيک: Diablo III

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

ارین این ساسان خودش کینگ اف دیابلو هستش تو نقد IGN مبحث گرافیک رو بخون
    تا حدودی اطلاع داشتم، باید یه برنامه بچینیم با هم گپی بزنیم! ولی حرف من ربطی به GTA باز و ME بازو دیابلو باز نداره! بحث من گرافیک هست!
    کل نقد رو خوندم! طرف یه سره داره از گیم پلی تعریف میکنه! اون 1 خط هم خوندم چیزی جز تعریف ندیدم!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

سلام
    دوستان بلیزارد برای کدوم کشور هست ،منظورم شرکت اصلیش که دیابلو رو ساخته؟
    بلیزارد یه شرکت امریکایی هستش. نسخه اول و دوم و همچنین بسته الحاقی دیابلو 2 توسط Blizzard North ساخته شده ولی به دلایلی بلیزارد اون رو در تاریخ 2005 بسته اعلام میکنه.
    نسخه سوم هم که توسط Blizzard ساخته شد.

3. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب متا که فعلا رو همون 89 گیره به نظر بالا پایین نرهاینم از دیابلو !

ما که هنوز وقت نکردیم بازی کنیم اون دوستانی که حداقل 4 5 ساعتی به صورت حرفه ای پای این بازی نشستن به نظر خودتون میانگین بازی الان باید چند باشه؟ در مقایسه با skyrim با اینکه بازی حدودا چند ماهی بیشتر روش کار شده چجوریاس؟

و احتمالش برای goty شدن از VGA رو چند درصد میدونید؟البته من این یه مورد رو با اینکه خودم بازی نکردم میگم 0 % !

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به این صورت، IGN محبوب تر از هرروز و GameSpot هم اسقات تر از دیروز
    ولی آرین جان با یه نقد نمیشه در مورد این سایت ها نظر داد
    این دو تا سایت به نظر من یه جورایی برعکس هم عمل می کنن. IGN که زیاد پیش میاد به بازی ها امتیاز بالا بده و بعضی جاها می بینیم که خیلی بازی ها راحت امتیاز 9 می گیرن! از اون طرف گیم اسپات دیگه بعضی وقتا زیادی سختگیره و خیلی موقع ها پیش اومده که امتیاز اون از میانگین امتیاز کلی بازی کمتره

یه چیزی که در مورد نقد گیم اسپات من تعجب می کنم اینه که کسی که اونو نقد کرده اصلا درست انتخاب نشده چون به نقدهای قبلی اون یه نگاهی بندازیم اصلا بازی نقش آفرینی دیده نمیشه!
    یه نویسنده خیلی خوبی گیم اسپات به نام کوین هست که معمولا بازی های پی سی و نقش آفرینی رو زیاد نقد می کنه. بازی های بزرگی هم توی این سبک نقد کرده مثل فال اوت ، دراگون ایج ، ویچر ، دارک سولز ، مس افکت و ... معمولا هم نقدهای اون خیلی خوبن که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیست تمام بازی های نقد شده اون رو به ترتیب جدیدترین می تونید ببینید
    کلا سابقه اونم خیلی بیشتر بود و از همه لحاظ نقد اون به عنوان یه طرفدار سبک نقش آفرینی خیلی معتبرتر بود و خیلی عجیبه که نویسنده دیگه ای با این سابقه انتخاب شده!
    مطمئنا امتیازی که کوین می داد خیلی با ارزش تر بود حتی اگه همین 8.5 رو می داد...

+

الان دیگه اکثر سایت ها امتیاز خودشون رو دادن و میانگین امتیاز بازی توی Metacritic و GameRankings به ترتیب 89 و 89.35 هستش
    فعلا هم بازی بالاترین میانگین امتیاز پی سی امسال رو توی هر دو تای این سایت ها داره و چه بسا در آخر سال از یه سری سایت ها بهترین بازی سال پی سی هم بشه
    ولی این کفایت نمی کنه و فکر نکنم بازی دیگه گوتی بشه. معمولا امکان نداره بازیی میانگینش زیر 9 بشه و آخر سال از سایت های زیادی به عنوان گوتی انتخاب بشه و معمولا بازی هایی این شرایط رو دارن که میانگینشون نزدیک به 9.5 یا بالاتر باشه...
    هر چند حداقل حق دیابلو هستش که میانگینش 9 باشه و یه سری سایت ها دیگه خیلی کم لطفی کردن مثل اون امتیاز 6.5 !

6. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

یه چیزی که در مورد نقد گیم اسپات من تعجب می کنم اینه که کسی که اونو نقد کرده اصلا درست انتخاب نشده چون به نقدهای قبلی اون یه نگاهی بندازیم اصلا بازی نقش آفرینی دیده نمیشه!
    یه نویسنده خیلی خوبی گیم اسپات به نام کوین هست که معمولا بازی های پی سی و نقش آفرینی رو زیاد نقد می کنه. بازی های بزرگی هم توی این سبک نقد کرده مثل فال اوت ، دراگون ایج ، ویچر ، دارک سولز ، مس افکت و ... معمولا هم نقدهای اون خیلی خوبن که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیست تمام بازی های نقد شده اون رو به ترتیب جدیدترین می تونید ببینید
    کلا سابقه اونم خیلی بیشتر بود و از همه لحاظ نقد اون به عنوان یه طرفدار سبک نقش آفرینی خیلی معتبرتر بود و خیلی عجیبه که نویسنده دیگه ای با این سابقه انتخاب شده!
    مطمئنا امتیازی که کوین می داد خیلی با ارزش تر بود حتی اگه همین 8.5 رو می داد...

+

الان دیگه اکثر سایت ها امتیاز خودشون رو دادن و میانگین امتیاز بازی توی Metacritic و GameRankings به ترتیب 89 و 89.35 هستش
    فعلا هم بازی بالاترین میانگین امتیاز پی سی امسال رو توی هر دو تای این سایت ها داره و چه بسا در آخر سال از یه سری سایت ها بهترین بازی سال پی سی هم بشه
    ولی این کفایت نمی کنه و فکر نکنم بازی دیگه گوتی بشه. معمولا امکان نداره بازیی میانگینش زیر 9 بشه و آخر سال از سایت های زیادی به عنوان گوتی انتخاب بشه و معمولا بازی هایی این شرایط رو دارن که میانگینشون نزدیک به 9.5 یا بالاتر باشه...
    هر چند حداقل حق دیابلو هستش که میانگینش 9 باشه و یه سری سایت ها دیگه خیلی کم لطفی کردن مثل اون امتیاز 6.5 !
    بله ! اتفاقاً میخواستم در این مورد پست بدم! این خانوم که دادن بهش دیابلو رو نقد کنه همون منتقدی هست که به مکس پین 3 مدال داستان خوب و ادامه زیبای سری رو داده !!
    واقعاً آدم میمونه چی بگه ! :|

راستی داشتم تو متا گشت میزدم دیدم استارکرفت حدود 80 تا نقد داشته! حالا نمیدونم قراره بازم برای دیابلو امتیاز بیاد بیرون یا نه!
    در ضمن امتیاز IGN هنوز ثبت نشده! هنوز به میانگین 90 امید دارم : )

محتوای مخفی: حامد 
    راستی حامد حال کردی گفتم IGN نمره 9.5 میده

8. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

یه چندتا خبر در مورد این بازی بزرگ...

دیابلو 3 3.5 میلیون نسخه در روز اول و 6.3 میلیون نسخه تا الان فروش داشته

طبق خبری که امروز بلیزارد منتشر کرد معلوم شد که بازی در 24 ساعت نخست 3.5 میلیون نسخه و در 1 هفته 6.3 نسخه فروش داشته.
    با توجه به این آمار و ارقام بازی Diablo III سریع ترین فروش رو در پلتفرم PC نسبت به بازی های دیگه تا الان داشته.
    قابل ذکر است که فروش بازی از طریق World of Warcraft Annual Pass و همچنین اتاق های اینترنتی کره در این آمار و ازقام دخیل نبوده!!
    در کل در روز انتشار هم 4.7 نفر به سرورهای بازی کانکت شدن!!
    [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
    چگونه Diablo III به متاکریتیک انگشت وسط نشون داد ( )

خب این یه مقاله هست که توسط Patrick Garratt در سایت VG247 قرار داده شده ( کلا ایشون مقاله های باحالی مینویسن )
    از تیتر مقاله مشخص هست که قراره در مورد چی صحبت بشه من به صورت جرئی توضیح میدم اگه وقت کردید برید از [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] بخونید.
    مقاله در مورد این هست که چه طوری تو زمانی که همه بازی ها قبل از انتشار، نمره هاشون تو متا پخش میشه و مردم از کیفیت بازی متوجه میشن و تصمیم میگیرن که بازی رو بخرن یا نه، دیابلو 3 این کارو نمیکنه و
    این سنت رو میشکنه و موفقیت بزرگی کسب کرده و فروش سرسام آوری هم میکنه!؟
    در ادامه از فن بیس عظیم بلیزارد و فرانچایز عظیم و محبوب دیابلو صحبت میکنه و میگه اصلاً این بازی احتیاجی به نمره های بالا برای هایپ کردن نداره و هرکی میخواسته بگیره بازی رو میگیره!
    مطلب رو ادامه میده تا جایی که کلاً این سوال رو مطرح میکنه که آیا اصلاً متاکریتیک برای موفقیت یه بازی تاثیر داره یا نه؟ که جوابشو "نه" میدونه و این آرزو رو برای شرکت های شرکت های بزرگی مثل Activision, Microsoft, Sony, EA داره که
    یکم دقیق تر به بلیزارد نگاه کنن و قاطعانه شروع کنن به عقب راندن این مسئله که متاکریتیک برابر با مقیاس موفقیت یه بازی ـه.
    ~> بازی های بزرگ هیچ احتیاجی به Review ندارن و اصلاً این ایده که بازی های آنلاین که شامل اتفاقات مختلف در هر هفته هستن Review میشن واقعاً مضحک و احمقانست!
    در آخر هم میگه: بازی رو عالی بسازید و این موقع است که بازار شمارو میپذیره و هم فروش بالا میکنید و هم نمره بالا میگیرید.( البته این فرمول مسلماً برای بازی های AA جواب نمیده.)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    یک خبر هم در سایت اسکیدرو قرار داده شده که حاکی از اینه که بازی کلاً بر اساس سرور است ( Server Based ) و شبیه سازی اون مدت ها طول میکشه
    در حال حاظر ما داریم روش کار میکنیم و به زودی خبرهایی از اون منتشر خواهد شد. همچنین هرگونه کرک یا ویدئو از بازی کرک شده توسط اسکیدرو رو نقض کرده و گفته همه فیک میباشند.
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک diablo-iii-32.jpg  

10. 7 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

شما از یه بازیه ایزومتریک توقع High Res Texture یا Tess و ... که ندارید؟
    این چه ربطی داره؟بازی از نظر استانداردهای گرافیکی،گرافیک تکنیکی بازی حداقل 4 سال عقبه و من به عنوان یک گیمر در سال 2012 انتظار بسیار بیشتری از گرافیک یک بازی پلتفرم PC(حتی اگه ایزومتریک باشه) دارم.اگه بازی سال 2008 یا 2009 رلیز میشد این گرافیک قابل قبول بود اما الان نه.همون طوری که تو پیش نمایشم از بازی هم نوشته بودم گرافیک هنری بازی بسیار زیباست اما این دلیل نمیشه که به ضعف تکنیکی بازی اشاره ای نشه

IGN هم بالاخره نمرش رو داد!

9.5/10

این هم جزئیات نقدش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به این صورت، IGN محبوب تر از هرروز و GameSpot هم اسقات تر از دیروز
    جالب این هست که منتقد IGN تو قسمت lasting appeal به مشکلاتی که بسیاری از بازیبازها در نقدهای شخصیشون بهش اشاره کردن اعم از مشکلات سرور،disconnect شدن های مکرر،lag و ... اشاره ای نکرده و به راحتی به این قسمت نمره 10 داده درحالیکه مشکلات مزبور بایستی درنظر گرفته میشدن.حداقل منتقد گیم اسپات تو قسمت نکات منفی به این مشکلات اشاره کرده.

یه چندتا خبر در مورد این بازی بزرگ...

دیابلو 3 3.5 میلیون نسخه در روز اول و 6.3 میلیون نسخه تا الان فروش داشته
    WOW!!!از تمامی پیش بینی ها جلو زد
    Last edited by sasanjfr; 23-05-2012 at 19:06.

12. 7 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

این چه ربطی داره؟بازی از نظر استانداردهای گرافیکی،گرافیک تکنیکی بازی حداقل 4 سال عقبه و من به عنوان یک گیمر در سال 2012 انتظار بسیار بیشتری از گرافیک یک بازی پلتفرم PC(حتی اگه ایزومتریک باشه) دارم.اگه بازی سال 2008 یا 2009 رلیز میشد این گرافیک قابل قبول بود اما الان نه.همون طوری که تو پیش نمایشم از بازی هم نوشته بودم گرافیک هنری بازی بسیار زیباست اما این دلیل نمیشه که به ضعف تکنیکی بازی اشاره ای نشه
    این نظر شخصی شماست. من فقط 2 یا 3 تا سایت دیدم که از گرافیک بازی اشکال گرفته باشن! واقعاً گرافیک هنری بازی زیباست و هیچ نیازی به گرافیک تکنیکی قوی دیده نمیشه!
    شما یه نگاه به این عکسا بنداز:

خداییش چی کم دارن اینا
    و به این مسئله هم دقت کنید که بلیزارد تو هیچ بازیش هیچوقت تا حالا نشده رو گرافیک مانور بده ولی در عین حال بازی هاش از همه جهت عالی و از نظر گرافیکی هم فوق العاده زیبا و خاص هستن.

جالب این هست که منتقد IGN تو قسمت lasting appeal به مشکلاتی که بسیاری از بازیبازها در نقدهای شخصیشون بهش اشاره کردن اعم از مشکلات سرور،disconnect شدن های مکرر،lag و ... اشاره ای نکرده و به راحتی به این قسمت نمره 10 داده درحالیکه مشکلات مزبور بایستی درنظر گرفته میشدن.حداقل منتقد گیم اسپات تو قسمت نکات منفی به این مشکلات اشاره کرده.
    این مشکل سرورها کلاً چیز عجیبی است. مثلاً همین Giant Bomb که به بازی نمره کامل داده گفته که این یه چیز عجیب و نادر هستش که کانکشن من همین طور داره همکاری میکنه و باعث شده من بازی همینطوری پیش ببرم.
    Last edited by marmolak kocholo; 23-05-2012 at 19:27.

14. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

چرا همه اینجا گیر دادن به نمره! کسی هست اینفرنو ACT 2 رو رد کرده باشه؟

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

این نظر شخصی شماست. من فقط 2 یا 3 تا سایت دیدم که از گرافیک بازی اشکال گرفته باشن! واقعاً گرافیک هنری بازی زیباست و هیچ نیازی به گرافیک تکنیکی قوی دیده نمیشه!

و به این مسئله هم دقت کنید که بلیزارد تو هیچ بازیش هیچوقت تا حالا نشده رو گرافیک مانور بده ولی در عین حال بازی هاش فوق العاده زیبا و خاص هستن.(از نظر گرافیک)

این مشکل سرورها کلاً چیز عجیبی است. مثلاً همین Giant Bomb که به بازی نمره کامل داده گفته که این یه چیز عجیب و نادر هستش که کانکشن من همین طور داره همکاری میکنه و باعث شده من بازی همینطوری پیش ببرم.
    واقعاً گرافیک هنری بازی زیباست و هیچ نیازی به گرافیک تکنیکی قوی دیده نمیشه!
    موافق نیستم.یک گرافیک خوب=گرافیک تکنیکی خوب+گرافیک هنری خوب.خداروشکر که نمونه اش رو که The Witcher 2 باشه در سال گذشته دیدیم که چقدر عالی از پتانسیل های پلتفرم PC استفاده کرد و در هر دو زمینه گرافیک تکنیکی و گرافیک هنری یک اثر برجسته بود.

شما یه نگاه به این عکسا بنداز:
    کیفیت پایین تکسچرها تو عکس های اول و آخر بدجوری تو ذوق میزنه،مدل های دشمنان هم جالب نیست و سایه ها کیفیت پایینی دارن.نکته ای که تو عکس نمیشه بررسی کرد اما قبلاً تو ویدئوها به وضوح دیده شده انیمیشن های ضعیف و به شدت تکراری بازی هست.گرافیک هنری بازی که حرفی درش نیست اما از نظر تکنیکی تنها نکته مثبتی که میبینم particle effect بسیار خوب و طراحی نسبتاً مناسب کارکترهای قابل بازی هستش و میشه گفت گرافیک تکنیکی بازی در حد متوسط هست.

و به این مسئله هم دقت کنید که بلیزارد تو هیچ بازیش هیچوقت تا حالا نشده رو گرافیک مانور بده ولی در عین حال بازی هاش فوق العاده زیبا و خاص هستن.(از نظر گرافیک)
    چون بلیزارد هیچ وقت روی گرافیک قوی مانور نداده دلیل نمیشه گرافیک قوی لازمه یک بازی منتشر شده در سال 2012 نباشه.

حرف شما مثل این میمونه که بگیم چون برای Xbox 360 یک نفر RROD اتفاق نیفتاده پس این مشکل وجود نداشته.برای منتقد Giant Bomb این مشکل رخ نداده اما برای منتقد گیم اسپات،GamesRadar،Game Spy و ... که رخ داده؟نداده؟!

17. 3 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •