کسی میتونه برا ترم اول و دوم در رشته فیزیک یه کتاب خوب(فیزیک) معرفی کنه نا بریم چیز .... یاد بگیریم.
استاد جان گفته برین بگردین یه کتاب خوب پیدا کنین و بخونین.
کسی میتونه برا ترم اول و دوم در رشته فیزیک یه کتاب خوب(فیزیک) معرفی کنه نا بریم چیز .... یاد بگیریم.
استاد جان گفته برین بگردین یه کتاب خوب پیدا کنین و بخونین.
فیزیک هالیدی جلد 1و2و3 البته اگه همه مسائلش رو حل کنید.(یه استاد فیزیک می گفت اگه کسی بتونه همه مسائل هالیدی رو حل کنه باید لیسانس فیزیکش رو بهش بدن)
فیزیک اوهانیان
فیزیک فنی فردریک بیوکی
با تشکر
سلام
میخواستم بدونم انتشارات کتاب بافت شناسی پایه جان کوئیرا ترجمه دکتر سلیمانی راد چیه؟ یعنی چه انتشاراتی اون رو منتشر میکنه؟؟؟
همچنین انتشارات کتاب بیوشیمی لنینجر ترجمه دکتر محمدی چیه؟
مرسی
فیزیک هالیدی همون هالیدی-رزنیک منظورتون هست یا نه.چون خیلی ها در باره این بحث می کردند
هالیدی دیگه ( هالیدی -رزنیک -کرین)
شما هر کتاب فروشی بری بگی کتابه فیزیکه هالیدی می خوام می شناسه فقط می گه کودوم انتشارات
همون انتشاراته نشره دانشگاهی بگیری خوبه
حل المسایله انصافا خوبی هم براشون موجوده![]()
من البته در مورد انتشاراتش چیزی نمی دونم.حتما SIR MAMAD بهتر میدونه ولی اساتید ما بهمون میگفتن نسخه قدیمی (گلستانیان-بهار) رو بخرید.ضمنا در مورد اسم کامل کتاب باید بگم همون"هالیدی-رزنیک-کوربن" که دوستمون اشاره کردن هستش.حتما اونو بخرید آخه یکی دیگه هم هست هالیدی+...(یه اسم دیگه) که اون خیلی خوب نیست.
در آخر این که شما که دانشجوی فیزیک هستید اگه از حل المسائل استفاده نکنید بهتره.حل المسائل مال ما مهندسیاس که فقط میخوایم پاس کنیم ولی شما باید مطالبو یاد بگیرید.
با تشکر
سلامدر آخر این که شما که دانشجوی فیزیک هستید اگه از حل المسائل استفاده نکنید بهتره.حل المسائل مال ما مهندسیاس که فقط میخوایم پاس کنیم ولی شما باید مطالبو یاد بگیرید
همون جور که ماکسول عزیز گفت بهتره حل المسائل استفاده نکنی ولی یه کتاب است که مسائل منتخب را خود مولفین کتاب حل کردند یعنی هالیدی و.. که برای اشنایی با راه حل و درک درسته مترجمشم اگه اشتباه نکنم بهاره
سلام دوست عزیز !!!شما دانشگاه اصفهان بودی ؟؟؟ رشته ات چی بود ؟؟؟ .... این کتابی که میخواهی به ما هم معرفی کردن ( من دانشکده دندون پزشکی هستم ) ... من تمام اصفهان را زیر رو کردم ( البته به جز دو جا
) ... خلاصه گیرم نیومد ... رفتم یه کتاب دیگه را گرفتم :
بافت شناسی پایه ( لوئیز کارلوس جان کوئیرا ) - مترجمین : حسن زاده - نوبخت - فاضلی پور - یزدانفر - قربانی - عباسی ->>> انتشارت : خسروی
ترجمه سلیمانی راد ... مثل اینکه دیگه چاپ نشده !!!
شما کتاب آناتومی .. والیانی گیرت اومد ( اصلا توی این ترم دارین ؟) ؟؟؟![]()
نه ... مسلما به طور کلی عوض نمیشه !!!...و از اونجای که دین و زندگی واسه سال پیش یه تغییر داشت ... دیگه بعیده تغییر کلی داشته باشه _ فقط در حد اشکالات نگارشی یا قسمتهای برای مطالعه
!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)