تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 151 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1507

نام تاپيک: Prince of Persia: The Two Thrones

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط jak_1300
    سلام خيلي ممنون از توجه شما كه جواب من رو ميديد اميد وارم هميشه در زندگيتون موفق سالم و سربلند باشيد
    من اين بازي رو خريدم فكر كنم نسخه 3 اون باشه همون قسمت كه با قايق و با يك زن داره به سمت شهر ميره و قايق شون رو با سنگ آتشي ميزنن.من همين امروز صبح قبل از اينكه بيام سر كار وقت كردم كمي بازي كنم چون ديشب بازي فوتبال جام جهاني بود كه آلمان سوراخ شد بلاخره .بنظر ميرسه كه اين بازي با موس خيلي كنترل سخت بود چون خلاف جهتي كه من با موس مي چرخوندم خركت ميكرد درست ميگم ؟؟؟راستي من ديشب دوعدد گيم پد خريدم مي خواستم بدونم كه آيا ميشه اين بازي رو با گيم پد انجام داد يا نه؟؟من همچنان online هستم تا شما جواب بديد اميدوارم جوابم رو بدهيد.14/04/85 ساعت 10:20
    دوست عزیز می تونی مشکل موس را در قسمت آپشنز (Options) بازی درست کنی . فکر می کنم گزینه Inverse ... باشه ، یا همچین چیزهایی .
    اما در مورد گیم پد من زیاد اطلاعاتی ندارم تا کمکتون کنم ولی فکر کنم مشکلی نداشته باشه .
    در مورد بازیهایی از این دست من شماره 1 و 2 همین بازی پرینس را به شما توصیه می کنم . اگر هم بازیهای دیگه ای می خوای ، فکر می کنم یک تایپیک جدا گانه بزن و سوال بپرس تا زودتر به جوابت برسی .
    موفق باشی .

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

14

نقل قول نوشته شده توسط amirpers
    دوست عزیز می تونی مشکل موس را در قسمت آپشنز (Options) بازی درست کنی . فکر می کنم گزینه Inverse ... باشه ، یا همچین چیزهایی .
    اما در مورد گیم پد من زیاد اطلاعاتی ندارم تا کمکتون کنم ولی فکر کنم مشکلی نداشته باشه .
    در مورد بازیهایی از این دست من شماره 1 و 2 همین بازی پرینس را به شما توصیه می کنم . اگر هم بازیهای دیگه ای می خوای ، فکر می کنم یک تایپیک جدا گانه بزن و سوال بپرس تا زودتر به جوابت برسی .
    موفق باشی .
    سلام ببخشيد دوباره مزاحمتون شدم غرض از مزاحمت اينكه من ديروز 13/4/85 همزمان با خريدن گيم پد و بازي شاهزاده يك بازي ديگه به نام Devil May Cary3 را هم خريدم كه خيلي اكشن ولي خيلي يه نواخت و هم كنترلش با كيبورد سخت و هم با گيم پد و ميخواستم برم و بازي Devil May Cary 3رو پس بدم وجاش يك بازي ديگه كه به سبك بازيهاي شاهزاده پارسي وتام رايدر باشه و ماجراجويي باشه وترسناك نبا شه بگيرم مي خواستم از شما خواهش كنم كه چند تا بازي خوب با اين مشخصات سراغ نداريد؟اگه سراغ داريد به من بگيد من همچنان Online منتظر پاسخ شما ميمونم و اميدوارم جواب پست قبلي واين پست رو به من بدهيد 14/04/85 ساعت 3:15
    من منتظر پاسخ شما ميمونم!؟

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام ببخشيد دوباره مزاحمتون شدم غرض از مزاحمت اينكه من ديروز 13/4/85 همزمان با خريدن گيم پد و بازي شاهزاده يك بازي ديگه به نام Devil May Cary3 را هم خريدم كه خيلي اكشن ولي خيلي يه نواخت و هم كنترلش با كيبورد سخت و هم با گيم پد و ميخواستم برم و بازي Devil May Cary 3رو پس بدم وجاش يك بازي ديگه كه به سبك بازيهاي شاهزاده پارسي وتام رايدر باشه و ماجراجويي باشه وترسناك نبا شه بگيرم مي خواستم از شما خواهش كنم كه چند تا بازي خوب با اين مشخصات سراغ نداريد؟اگه سراغ داريد به من بگيد من همچنان Online منتظر پاسخ شما ميمونم و اميدوارم جواب پست قبلي واين پست رو به من بدهيد 14/04/85 ساعت 3:15
    من منتظر پاسخ شما ميمونم!؟
    دوست عزیز اگه من یک مقدار دیر جواب می دم برای اینه که نمی تونم همیشه آنلاین باشم .
    اما در مورد سوالت همانطور هم که قبلا گفتم من بازی دیگه ای که کاملا به بازی پرینس شبیه باشه نمی شناسم .اگه می خوای زود جواب بگیری یک تایپیک جداگانه باز کن و سوالت رو بپرس تا ما هم بیشتر اطلاعات کسب کنیم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7918+khoram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من تازه بازي پرنس 3 رو گرفتم تازه اولاشم گه به يك غول خيلي بزرگ رسيدم كه نه ميشه نزديكش شد نه بهش ميشه ضربه زد لطفا من را راهنمايي كنيد

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

پيش فرض

دوستان این بازی کد تغلب یا ترینر نداره

مراحل سیوشو دارم

ممنون

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض من ترينر بازي رو دارم

نقل قول نوشته شده توسط mahsoft
    دوستان این بازی کد تغلب یا ترینر نداره

مراحل سیوشو دارم

ممنون
    آيديتونو بگيد تا براتون ترينر بازي رو بگم منتظر هستمok

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آيديتونو بگيد تا براتون ترينر بازي رو بگم منتظر هستمok
    خوب همينجا بدين مشكلي پيش مياد؟ اين هم ترينر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با داونلود منيجر داونلود كنين.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7918+khoram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من به مرحله آن 2 غول رسيدم مي خواهم بدانم تا انتهاي بازي خيلي ديگه مانده...؟

حـــــرفـه ای M E H D I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط 7918+khoram
    سلام دوستان
    من به مرحله آن 2 غول رسيدم مي خواهم بدانم تا انتهاي بازي خيلي ديگه مانده...؟
    نسبت به راهي كه تا حالا اومدين،‌بله راه كمتري مونده تا آخر بازي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

كسي مي دونه تا آخر بازي بايد چند تا Heals جمع كنيم تا خون كامل بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •