تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 52 اولاول ... 37434445464748495051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 516

نام تاپيک: .: محافظت از لپ تاپ ، اقدامات و سوالات بعد از خريد

در آغاز فعالیت deraco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض هوووم

کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Imantec's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بچه ها 3 تا سوال داشتم :
    1- وقتی که لپ تاپ روشنه و داره از باتری استفاده میکنه ! اگه یه دفعه شارژرش رو هم در همون حین یه دفعه بهش بزنیم مشکل داره ؟؟ یه دفعه به برق زدن مشکلی واسش ایجاد نمیکنه ؟
    2- حالا برعکسش چه طور؟ وقتی که لپ تاپ روشنه و باتری نداره و بدون باتری داره از برق مستقیم میگیره ، میشه باتری رو در همون حین اضافه کرد ؟؟ این چه طور ؟ مشکل داره ؟

3- دستگاه من یه سره روشنه و توصیه میشه که باتری هم روش باشه و از برق مستقیم همراه باتری استفاده بشه و حالا اگه فانکشن باتری رو روی مثلا 50% تنظیم کنیم بهتر نیست تا اینکه 100% شارژ بشه ؟؟ تو این حالت روشن بودن دستگاه با برق ، تنظیم فاکنکشن پس سودی داره پس ؟؟؟
    1-نه خاطرت جمع باشه
    2-همین الان امتحان کردم:در ضمن روشن بودن و به برق وصل بودن باتریش رو در آوردم و دوباره جا زدم.هیچی نشد
    خواستی خودت امتحان کنی احتیاطاً داخل ویندوز نباش.میتونی توی منوی بوت اینکار رو بکنی
    3-بذار روی حدود 70 درصد.ولی اگه روی 100 درصدم باشه و دو هفته یبار بذاری خوب کار کنه تا باتری خالی شه برای طول عمر باتری خوبه
    دوستان یه سوال داشتم اینکه آیا شارژرِ جایگزسن که آمپرِ خروجیش بیشتر از قبلیه به سیستم صدمه می زنه؟ اساساً خطر کجا رو تهدید می کنه؟
    نه چه صدمه ای میخواد بزنه.باعث میشه باتری زودتر شارژ شه.همین حالا شارژرها یا باتریهای قویتر از نوع استانداردش رو خود شرکت سازنده ی لپتاپت داره میفروشه
    مهم اینه ولتاژش بیشتر یا کمتر نباشه

3. این کاربر از Imantec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

وقتی که الان شارژ نوت بوکم 100% و به برق هم هست و فانکشن دستگاهم رو روی 50% گذاشتم ، مگه نباید جوری باشه که اجازه بده شارژ باتریم کم بشه تا 50% و بعد تازه شروع به شارژ کنه ؟؟ چرا این طوری نیست پس ؟ الان همین طوری 100 میمونه بدون اینکه کم بشه .
    مدل Vaio F116 ...

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چه تاپیک فعالی !! واقعا ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه moas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

من یه سوال داشتم همیشه نمیتونم خنک کننده را به دستگاه وصل کنم میخواستم ببینم درجه حرارت لپ تاپ رو از کجا می تونم بیینم؟

داره خودمونی میشه sobhan1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

3-بذار روی حدود 70 درصد.ولی اگه روی 100 درصدم باشه و دو هفته یبار بذاری خوب کار کنه تا باتری خالی شه برای طول عمر باتری خوبه
    چجوری میشه گداشت رو 70 درصد؟

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

وقتی که الان شارژ نوت بوکم 100% و به برق هم هست و فانکشن دستگاهم رو روی 50% گذاشتم ، مگه نباید جوری باشه که اجازه بده شارژ باتریم کم بشه تا 50% و بعد تازه شروع به شارژ کنه ؟؟ چرا این طوری نیست پس ؟ الان همین طوری 100 میمونه بدون اینکه کم بشه .
    مدل Vaio F116 ...
    وایو فانکشن از شارژ باتری جلوگیری میکنه ...
    بطور مثال زمانی که روی 50 یا 80 درصد میزارید یعنی تا اون درصد شارژ میشه ...

9. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ever after's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وایو فانکشن از شارژ باتری جلوگیری میکنه ...
    بطور مثال زمانی که روی 50 یا 80 درصد میزارید یعنی تا اون درصد شارژ میشه ...
    سلام.آقای piroooz یعنی وقتی لپتاپ به برقه enable battery care function رو فعال کنیم بعد که شارز اومد زیر 80 دوباره غیر فعالش کنیم که کامل شارز بشه و ...به همین ترتیب؟مشکل پیش نمیاد هی اینو فعال و غیر فعالش کنیم؟این enable battery care function رو گفتید میشه رو 50 هم تنظیم کرد.کدوم بهتره؟من همه ی پست قبلیارم خوندما اما آخرسر نفهمیدم چی کار کنم بالاخره

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام.آقای piroooz یعنی وقتی لپتاپ به برقه enable battery care function رو فعال کنیم بعد که شارز اومد زیر 80 دوباره غیر فعالش کنیم که کامل شارز بشه و ...به همین ترتیب؟مشکل پیش نمیاد هی اینو فعال و غیر فعالش کنیم؟این enable battery care function رو گفتید میشه رو 50 هم تنظیم کرد.کدوم بهتره؟من همه ی پست قبلیارم خوندما اما آخرسر نفهمیدم چی کار کنم بالاخره
    اشکالی نداره همه اولش همینجورین
    ببینید من گفتم تیک وایو فانکشن را بزنید و خلاص ... همین... آداپتور هم به برق باشه...
    دیگه هیچ کاری دیگه ای نمیخواد... اوکی
    50 یا 80 درصد فرق خاصی نمیکنه من چون خودم چند روز در هفته نوت بوک را دانشگاه میبرم میزارم روی 80 ...

12. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ever after's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اشکالی نداره همه اولش همینجورین
    ببینید من گفتم تیک وایو فانکشن را بزنید و خلاص ... همین... آداپتور هم به برق باشه...
    دیگه هیچ کاری دیگه ای نمیخواد... اوکی
    50 یا 80 درصد فرق خاصی نمیکنه من چون خودم چند روز در هفته نوت بوک را دانشگاه میبرم میزارم روی 80 ...
    خدا بهت عمر با عزت بده منو ازین سرگردونی نجات دادی.مرسیمن همین کارو میکنم خرابم شد فدای سرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •