در ضمن نسخه پانتر از مك توي پي سي نصب ميشه؟من پي سي دارم ه رم 256 و گرافيك 256 و سي پي يو1.7 داره حالا كه ديدم اسم اكانتت اينه خواستم ازت بپرسم.در حال حاظر نميشد پيام خصوصي داد
در ضمن نسخه پانتر از مك توي پي سي نصب ميشه؟من پي سي دارم ه رم 256 و گرافيك 256 و سي پي يو1.7 داره حالا كه ديدم اسم اكانتت اينه خواستم ازت بپرسم.در حال حاظر نميشد پيام خصوصي داد
سلام یه سوال کوچیک دارم این گوشی مشکل خط دهی نداره؟
دوستان فکر کنم باطری گوشیم مشکل داره اینجا تو ایران باطریش گیر میاد؟؟
مشكل خط دهي نداره.در حال حاظر با اين رقابتي كه بين كمپاني ها هست اگه قرار باشه گوشي اي مشكل خط دهي داشته باشه خيلي زود از رغابت حذف ميشه دوست عزيز
مشكل اصلي گوشي ويوتي عمر كم باطريش هست به احتمال زياد شما هنگام خريد به اين نكته توجه نكرديد.يكي از علل ارزان بودن اين گوشي هم همين ضعف هست وگرنه دليلي نداره كه يك گوشي 5 مگاپيكسلي 250 تومن باشه.كاربراي اين گوشي بايستي عادت كنند تا اگه خيلي با اين گوشي ور ميرن هر شب قبل از خواب اون رو به شارژز بزنن تا شارژ بشه و اگه هم در حد متوسط استفاده ميكنيد يك شب در ميون بايستي به شارژ باشه.در ضمنميشه با كم كردن كنتراست و روشنايي تصوير و همچنين فعال كردن حالت ذخيره باطري و استفاده از بكگراند هاي تيره و كم كردن ميزان ويبره و بستن صداي كليك در هنگام كليك كردن روي دكمه ها تا حد قابل توجهي به مصرف باطري كمك كرد
دوست من الان من یه 15 ماهی هست که گوشی رو دارم.باطریش گیر میاد جایی؟
تنها از نمايندگي هاي كامتل ميتونيد پيدا كنيد
شیراز هم هست؟
عزیزم من فردا (سه شنبه ) چندتا عکس در شرایط مختلف برای شما آپ میکنم.
کیفیت صداش عالیه ولی بلندی صداش در هدفون شاید برای شما راضی کننده نباشه ولی برای من راضی کننده است.
ولی یکی از بدیهاش اینه که اکولایزر نداره... (بلندی صدای سکرت در هدفون از ویوتی بیشتره و اکولایزر هم داره)
شرکت کامتل باتری این گوشی را باقیمت 25000تومان میفروشد...
در مورد آنت دهی روی گوشی های الجی هیچ شکی نکنید, هیچ گوشی ای در ایران ندیدم که آنتن دهیش از گوشی های الجی بیشتر باشه (تجربه از 5 گوشی الجی که داشتم...).
البته فکر کنم از اون آلکاتل های سری اول (گوشکوبی ها) که توی ایران بود آنتن دهیش ضعیفتر باشه!!!
در مورد باتری هم باید بگم من با گوشی 5610 نوکیا مقایسه کردم, عمر باتری ویوتی از نوکیا 5610 بیشتر بود...
شيراز شهر بزرگيه بايد داشته باشن
بايد نمايندگي كامتل رو پيدا كني يا به يه گوشي فروشي بزرگ سفارش بدي برات بيارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)