همون smart movie معروف واسه پخش avi و امثالهم رو میخوام
همون smart movie معروف واسه پخش avi و امثالهم رو میخوام
Core Player هست...ولي من DivX Player یو بهت پيشنهاد ميدم...:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من core player را ترجیح میدم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اگه كسي محتويات جعبه N78 رو بهم بگه ممنون ميشم ازش.خيلي فوريه.بازم ممنون.
دوستان یه سوال
کسپر اسکای و کسی تونسته رو n78 نصب کنه؟
- گوشی نوکیا N78دوستان اگه كسي محتويات جعبه N78 رو بهم بگه ممنون ميشم ازش.خيلي فوريه.بازم ممنون.
- کارت حافظه 2)microSD گیگابایت)
- باتری(BL-6F)
- شارژر (5- AC)
- هدست سیم دار استریو به همراه ریموت کنترل(45-AD-54/HS)
- کابل دیتا CA-101)USB)
- دفترچه راهنما
- DVD نصب برنامه ها
من روی ان82 نصب کردم ولی اجرا اصلا نمیشد....
برای تکمیل پست اقا محمددوستان اگه كسي محتويات جعبه N78 رو بهم بگه ممنون ميشم ازش.خيلي فوريه.بازم ممنون.
بنظر من بهتره که بجای نصب ویروس کش در موبایل یه ویروس کش قوی تو کامپیوتر نصب کنید و موبایل را با پی سی ویروس یابی کنیددوستان یه سوال
کسپر اسکای و کسی تونسته رو n78 نصب کنه؟
چون تا اونجا که من می دونم برای این سری هنوز ویروس ساخته نمشده و این ویروس هائی که مشاهده می کنید ویروس کامپیوتر هستند و در موبایل اجرا نمیشن چون با پسوند exe هستن
من کاملا با حجت جون موافقم منم کمتر سیمبینی رو دیدم که ویروس مخصوص خودش رو داشته باشه بیشتر مربوط به کامپیوتر هست...
اخیرا یه نرم افزار فوق العاده موثر و عال اومده واسه هر مموری که به کامپیوتر وصل میشه....
این برنامه(security disk) با وصل کردن هر وسیله ی حاوی اطلا عات وبرنامه مثل رم وکول دیسک و.....سریعا اونو شناسایی و اگه ویروس داشته باشه میگه واماده پاک کردنش میشه ضمنا نمیذاره هیچ ویروسی وارد او نوسیله بشه...
اگه لینکشو گیر اوردم حتما میذارم...
در صورتی که گوشی رو هک نکرده باشید. هیچ ویروسی نمیتونه رو گوشیتون نصب بشه. چون نیاز به ساین کردن داره و در کل سیستم ساین واسه مقابله با ویروس به وجود اومده. اما چون الان بیشتر واسه نصب برنامه ها گوشی رو هک میکنن. اگرم هک نکنن هر کاربری فایل سرتیفیکیت خودش رو داره و برنامه های کرک شده رو ساین و رو گوشیش نصب میکنه. با این اوصاف وجود یه آنتی ویروس خوب رو گوشی لازمه. البته هنوز ویروس معروفی واسه ویرایش سوم معرفی نشده یعنی چیزی که واقعا مخرب باشه. اما خوب نمیشه وجودش رو هم به کل منکر شد. توصیه من اینه که فقط برنامه های کرک شده توسط گروههای معروفی مثل binpda و ... رو روی گوشی نصب کنید و از نصب برنامه های ناشناس خودداری کنید. آنتی ویروس هم که گفتم لازمه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)