من خودم بازی رو هنوز نگرقتم ولی می بینم که گفتن چندتا نکته برای از بین بردن برخی ابهامات لازمه:
1-اگه شما در یک صحنه ای در حالی که تنها هستید فریمتون عادی ولی توی همون محیط در شلوغی افت فریم دارید بدونید مشکل به احتمال 90% از قدرت cpu هستش نه گرافیک!!
2-برای اینکه بفهمید ایا میزان حافظه رمتون برای اجرای بازی کا فیه یا نه یه راه حل خیلی ساده داره اونم اینه که شما قبل رفتن به محیط بازی پنجره معروف task manager رو باز کنید(ctrl+alt+delete) و سپس وارد بازی شید و بازیتونو بکنید وقتی با افت فریم زیاد مواجه شدید خیلی راحت از بازی خارج وسپس برید روی گزینه performaceوببینید در موقع کاهش فریم چه مقدار از حا فظه رم وcpu مورد استفاده قرار گرفته اگه رمتون روی 100% بود بدونید که برای اجرای بازی کمبود رم دارید ...
2- فعلا هیچ بازی در دنیا(حتی crysis warhead) به هیچ وجه نیازی به بیشتر از دو هسته نداره و شما باید بیشتر تاکیدتون روی فرکانس و پهنای باند(fsb) سی پی یو هاتون باشه....
3- اینم بگم که bus رم مورد نیاز روی بوردی که daul channel رو ساپورت میکنه فقط لازمه که دقیقا نصف fsb سی پی یو باشه مثلا برای q6600 با fsb 1066 بر خلاف چیزی که همه فکر میکنند شما اگه دوتا رم !!533که در حالت daul کار میکند داشته باشید کافیه چون:
1066=2*533
که دقیقا باfsb سی پی یو برابری میکنه ....
حالا میگید این مطالب چه ربطی به crysis داشت!!
من این مطالب رو با توجه به پست های قبلی دادم تا خیلی از دوستان متوجه دلیل اصلی مشکلاتشون توی بازی بشند.
موفق باشید...