شما کی قیمت گرفتید؟ میشه بگی چند بود؟
شما کی قیمت گرفتید؟ میشه بگی چند بود؟
تو سرش نزدیم که حامد
یکم اگه کوچیکتر بود خیلی بهتر بود
البته هر کس یه سری خواسته هایی داره ها
مثلا من به خاطر عرقکف دست و انگشتهام زیاد نمیتونم ازp1 استفاده کنم چون مثل g900 و g700 که d-pad نداره
تازه من گفتم تستی که هست نشونمیده p1 از g700 بهتره و امتیاز بهتری رو گرفته
تو عکس معلومه :
![]()
خدمت آقا که شوما باشین عرض کنم ما بنده سراپا تقصیر کی باشیم که به شوما چیزی ثابت کنیم... خدا بهت ثابت کونه مرد...
خوب بعدشم داداش مقایسه ات چندتا مشکل داره...
1- اصلا مقایسه این گوشیا اشتباهه چونp1 از خانواده PDA هسنت ولی g از خانواده gnaration web مثل اینه که بگیم w760 رو با k810 مقایسه کنیم چون که هر دو جاوا هستن... که البته g و p حتی از این جهت هم همخانواده نیستن چون سری جی uiq3.2 هست ولی سری پی uiq3 خوب به هر حال اگر pda میخای بهتره دور و بر g نپری...
2- اساسا این چیزی که گزاشتی (از دید من) معتبر نیست چون یه مشت اعداد و ارقام ریخته که معلوم نیست از کجا در آورده. اگر مقایسه کامل و متنی مثل ریویو بود میشد قضاوت کرد . .. مثلا بگو ببینم چرا به calls جی 900 منفی داده؟ دلیلش چیه؟ یا به connectivity جی700 منفی داده. اصلا کانکتیویتی یعنیچی؟؟؟
یا مثلا شما برای من توضیح بده ( واقعا نمیدونم اگر توضیح بدی ازت ممنون میشم) که پارامتر polygon چی چیه؟ چجوری محاسبه میشه؟ در عملکرد گوشی چه تاثیری داره؟ اینا رو میگم که کورکورانه این آشغالا رو قبول نکن.
3- سرعت پردازنده هر دو گوشی یکیه.
4-میزان رم هر دو گوشی یکه
5- سیستم عامل هر دو یکیه( و هر دو از پ1 بهتر)
تفاوت هم فقط در اون دوتا چیزیه که خودتم میدونی دوربین و وایفای
اینم منبع معتبر
... البته اگر نمیخای بگی اون سایته که مقایسه کرده از سایت سونی اریکسون معتبر تره...
دیگه تصمیم با خودت.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با اجازه
فعلا خداحافظ. خیلی درس دارم اینم هول هولی نوشتم
آقا ما مخلصیم.تو سرش نزدیم که حامد
یکم اگه کوچیکتر بود خیلی بهتر بود
البته هر کس یه سری خواسته هایی داره ها
مثلا من به خاطر عرقکف دست و انگشتهام زیاد نمیتونم ازp1 استفاده کنم چون مثل g900 و g700 که d-pad نداره
تازه من گفتم تستی که هست نشونمیده p1 از g700 بهتره و امتیاز بهتری رو گرفته
تو عکس معلومه :
شوخی میکنم.
باید هم گوشی های جدید بهتر باشن.
این 2 تا گوگوری جدید که از لحاظ سایز حرف ندارن.
================================
راستی ظاهرا 2-3 روزه برای G700 و G900 فریمور جدید اومده.
چک کنید حتما.
خوش خبر باشم.
![]()
polygon یعنی اضلاع . که 700 و 900 مثل همن !
این calls واقعا چرا اینجوریه ؟!
------------------
اتفاقی رفته بودم آریاشهر تهران . هیچ کجا 700 و 900 نداشتن !
یه هفته ای میشه .. یه 5 تومن اضافه دادم با گارانتی گرفتم مشکل حل شد داش حامد .حمید خریدی آخر یا نه؟
ایول.با سلامتی و مبارکه.یه هفته ای میشه .. یه 5 تومن اضافه دادم با گارانتی گرفتم مشکل حل شد داش حامد .
دوربینش چطوره؟
==============
آقا ملت آپدیت کنید ببینیم چی اضافه میشه.
یک دفعه دیدی برای p1 هم همین روزها آپدیت اومد.
ما کوچیکتیم داداشخدمت آقا که شوما باشین عرض کنم ما بنده سراپا تقصیر کی باشیم که به شوما چیزی ثابت کنیم... خدا بهت ثابت کونه مرد...
خوب بعدشم داداش مقایسه ات چندتا مشکل داره...
اصلا هیچ کدوم از گوشی های سونی اریکسون uiq 3.2 نیستن1- اصلا مقایسه این گوشیا اشتباهه چونp1 از خانواده PDA هسنت ولی g از خانواده gnaration web مثل اینه که بگیم w760 رو با k810 مقایسه کنیم چون که هر دو جاوا هستن... که البته g و p حتی از این جهت هم همخانواده نیستن چون سری جی uiq3.2 هست ولی سری پی uiq3 خوب به هر حال اگر pda میخای بهتره دور و بر g نپری...
همه اینا 3.0 هستن
مالg900 و g700 با اینترفیس جدیدن
اینم لینک منبع معتبر:
سایت uiq هست که عمرا معتبر تر از این پیدا کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدشم همه میدونیم که p1 با این گوشیها فرق آنچنانی نداره
فرقی غیر از چیزایی مثل دوربین و کی برد و ال سی دی داره؟؟
پس میشه مقایسه کرد
و جالبه بدونی همون موبایل رویو هم g700 رو با p1 مقایسه کرده
اگه مثلا خواستیم با یه ppc مقایسه کنیم اونوقت حرف شما قابل قبوله
آخه من به دنبال یه تست هستم که کارایی ها رو با هم مقایسهکنه2- اساسا این چیزی که گزاشتی (از دید من) معتبر نیست چون یه مشت اعداد و ارقام ریخته که معلوم نیست از کجا در آورده. اگر مقایسه کامل و متنی مثل ریویو بود میشد قضاوت کرد . .. مثلا بگو ببینم چرا به calls جی 900 منفی داده؟ دلیلش چیه؟ یا به connectivity جی700 منفی داده. اصلا کانکتیویتی یعنیچی؟؟؟
یا مثلا شما برای من توضیح بده ( واقعا نمیدونم اگر توضیح بدی ازت ممنون میشم) که پارامتر polygon چی چیه؟ چجوری محاسبه میشه؟ در عملکرد گوشی چه تاثیری داره؟ اینا رو میگم که کورکورانه این آشغالا رو قبول نکن.
همه اون سایت هاییکه رویو گذاشتن
و حتی همون سایت سونی اریکسون
گفتن مثلا 900 دوربینش 5 ه ولی 700 دوربینش 3
گفتن این کی بردش فلانه اون نیست
اینا دلیل میشه که کارایی معلوم بشه؟
شما یه کارت گرافیک 512 میتونی بگیری
با چندین نوع مختلف
از 100 تومن تا 400 تومن
چون 512 مگ هستن کاراییشونم یکیه؟
نه نیست دیگه
کال رو نمیدونم چرا
ولی connectivity یعنی اتصالات
واسه این g700کمتره که یکیاز وسایل اتصال رو نداره (وای فای)
polygon تست نمایش چند ضلعی هاست
این تو بازی ها و ... مشخص میشه
این اعداد رو همینطوری که نمینویسن
حتما نرم افزار های مخصوص تست دارن
یه نمونه نرم افزار تست رو قبلا تو فروم گذاشته بودن که همه چیز رو تست میکرد تو گوشی جلو چشمت بعد آخرش بهش نمره میداد (اسمش یادم نیست اما نرم افزار های تست موجوده) لابد از این نرم افزار ها کمک میگیرن دیگه
گفتم کهاینم منبع معتبر
... البته اگر نمیخای بگی اون سایته که مقایسه کرده از سایت سونی اریکسون معتبر تره...
سایت سونی اریکسون و بیشتر رویو ها فقط گفتن 700 اینو داره
900 اینو داره
اینکه بگین بردشونم یکیه من اصلا قبول نمیکنم
جای دکمه ها و جای مموری و ... کاملا نشون میده بردشون یکی نیست
کلا من به اون اعداد و ارقام که با تست بدست اومده بیشتر اعتقاد دارم تا به اونجاهایی که فقط امکانات ظاهری گوشی رو معرفی میکنن
بذاراگه شد و G900 گرفتم یه تست میزنیم رو برنامه های تست (باید بگردم دنبالشون پیدا کنم)
آقا یه وقت فکرنکنی مخالفت با حرفات مخالفت با خودته ها
ما کوچیکشمام هستیم داداش
![]()
![]()
![]()
ووووراستی ظاهرا 2-3 روزه برای G700 و G900 فریمور جدید اومده.
چک کنید حتما.
خوش خبر باشم.![]()
حامد تو همیشه همه جا خبرهای دسته اول رو به ما جهان سومی ها میدی
دمت آتشفشان
مهدی جان چک کن ببین چجوریاس؟
یکی اینجا قدیما G900هم داشت برم دنبالش بگردم ببینم با این فریمور جدید کیفیت دوربین بهتر میشه یا نه
چاکرتیم.
من که میگم بزن توی گوش همین G900 وخلاص.
زیاد هم خودتو اذیت نکن.
مطمئنا G900 الان بهترین انتخابه.
لا شک.دونت دوت.ازینا.
قربونت .. دوربینش خیلی خوبه و اون مشکل سبزی رو دیگه نداره.ایول.با سلامتی و مبارکه.
دوربینش چطوره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)