تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 80 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 793

نام تاپيک: تمام مشکلات ویندوز سرویس پک 3 را در این تاپیک مطرح کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghadami2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

من 4-5 روزه یه سیستم گرفتم وقتی میخوام وارده درایو های هاردم بشم یه نیم ثانیه مکث میکنه و وارد میشه اما واسه فولدرا و..... مششکلی نداره همچنین 3 برابر طول میکشه تا توی لودینگ اولیه xp نسبت به سیستمه قبلیم بیاد بالا با اینکه سیستمه قبلیم ماله 6 سال پیش بود و پکیده بود
    سیستمم هم تقریبا بالاست(cpu 5300-vga 4670-ram 2gb bus 800

ویروس هم نداشتم با eset nod32 و کسپراسکای آپدیت شده

هاردم 500 گیگه مکستوره حدوده 80 گیگش پره 6 تا درایو دارم -درایو ویندوزم 30 گیگه 7 گیگش پره هیچ درایویم بیشتر از 10% پر نیست

دیشب 3 با ویندوز عوض کردم 2 تا پک 2 و یکی سرویس پک 3.اما جواب نداد

یکی گفت ماله اینه که درایوهات بالای 100 گیگه

یکی گفت از اول پارتیشن بندی کن -منم تغییره سایزشون دادم اما نمیتونستم پارتیشن ها رو پاک کنم آخه اطلاعاتم میپرید

در ضمن توی ویندوز سون همچین مشکلی ندارم

یکی از دوستانم گفت xp کلا حالش همین جوره و نیم ثانیه طبیعیه ..این حرف درسته ؟؟طبیعیه ؟

منم سيستمم تقريبا در يه حده

e7400-asus p5qlpro-4650-4gig kingston dual 800

هاردم هم مكستور 500 16مگ بافر هست .موقع بالا اومدن ويندوز زماني كه صفحه دسكتاپ مي خواد بالا بياد يه 20 ثانيه مكث داره .مدل هاردم stm3500418as هست با فريمور cc34 .ابتدا كه سيستمو برام اوردن موقع رفتن به پارتيشن ها ارور access is denid ميزد و حتما بايد روي پارتيشنها راست كليك ميكردم و اوپن رو ميزدم كه من كلا هارد رو پاك كردم(low level format ) و دوباره پارتيشن بندي كردم الان خيلي خوب شده و ديگه مكث قبلي رو در هنگام ورود به پارتيشن ها ندارم ولي مكث ابتدايي رو هنوز دارم فقط بگم زماني كه ويندوز رو تازه عوض ميكنم اين مكث رو ندارم ولي وقتي تمام نرم افزارها رو نصب ميكنم و خصوصا موقعي كه انتي ويروس نصب ميكنم اين مسئله بوجود مياد .خودم فكر ميكنم شايد مربوط به فريمور هارد باشه.بهتره زياد سخت نگيري من كه باهاش كنار اومدم

با اپديت بايوس و ساير درايورها هم مشكل در xp باقيه.
    در ويستا 32 بيتي اصلا اين مشكلات رو ندارم
    Last edited by ghadami2005; 27-06-2009 at 00:43.

2. این کاربر از ghadami2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafatajamolian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام من داشتم ویندوز نصب می کرد وقتی که تمام شد دیدم درایو D را هم فرمت کرده علت چی می تونه باشه ؟؟؟

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام من داشتم ویندوز نصب می کرد وقتی که تمام شد دیدم درایو D را هم فرمت کرده علت چی می تونه باشه ؟؟؟
    سلام

شما در هنگام نصب ویندوز بجای Format FAT گزینه Format NTFS رو انتخاب کردید و همین باعث شده که درایو D شما فرمت بشه.

موفق باشید

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من 4-5 روزه یه سیستم گرفتم وقتی میخوام وارده درایو های هاردم بشم یه نیم ثانیه مکث میکنه و وارد میشه اما واسه فولدرا و..... مششکلی نداره همچنین 3 برابر طول میکشه تا توی لودینگ اولیه xp نسبت به سیستمه قبلیم بیاد بالا با اینکه سیستمه قبلیم ماله 6 سال پیش بود و پکیده بود
    سیستمم هم تقریبا بالاست(cpu 5300-vga 4670-ram 2gb bus 800

ویروس هم نداشتم با eset nod32 و کسپراسکای آپدیت شده

هاردم 500 گیگه مکستوره حدوده 80 گیگش پره 6 تا درایو دارم -درایو ویندوزم 30 گیگه 7 گیگش پره هیچ درایویم بیشتر از 10% پر نیست

دیشب 3 با ویندوز عوض کردم 2 تا پک 2 و یکی سرویس پک 3.اما جواب نداد

یکی گفت ماله اینه که درایوهات بالای 100 گیگه

یکی گفت از اول پارتیشن بندی کن -منم تغییره سایزشون دادم اما نمیتونستم پارتیشن ها رو پاک کنم آخه اطلاعاتم میپرید

در ضمن توی ویندوز سون همچین مشکلی ندارم

یکی از دوستانم گفت xp کلا حالش همین جوره و نیم ثانیه طبیعیه ..این حرف درسته ؟؟طبیعیه ؟

مشکل رو میشه چندین حدس زد براش
    ==
    اول اینکه سیستم نیاز به Disk Defragment داره
    دوم اینکه شاید مشکل از رم سیستم باشه
    سوم اینکه خود هارد مشکل داشته باشه
    چهارم اینکه از ویندوزهای اورجینال استفاده نیمکنید و از ویندوزهای دستکاری شده توی بازار بهره میگیرید
    پنجم اینکه نرم افزارهای امنیتی روی سیستم مشکل دارن
    ==
    شما اگه مشکلت حل نشد هارد یکی از دستات رو بگیر جایگزین هارد خودت کن ببین مشکلت برطرف میشه یا نه

6. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafatajamolian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا اینجور بعضی سیستم ها فرمت می شوند ولی بعضی ها نه در سرویس پک 2 اینجور نبودکه...

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا اینجور بعضی سیستم ها فرمت می شوند ولی بعضی ها نه در سرویس پک 2 اینجور نبودکه...
    سلام

خب شما باید در حین فرمت کردن Format FAT رو انتخاب کنید .

من هم یه بار اشتباها NTFS فرمت کردم . تمام اطلاعات درایو D ام دود شد رفت هوا.

موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ویندوز ایکس پی من دچار اختلال شد و فقط از طریق safe mode قابل اجراست من قبلا یک بکاپ از ویندوز تهیه کرده بودم
    ولی خرابی سیستم باعث شد ماوس من از کار بیفتد و من مجبور شدم با صفحه کلید نرم افزار بکاپ ویندوز را اجرا کنم ولی
    در قسمتی از ان که برای انتخاب فایل بکاپ باید دابل کلیک کرد با صفحه کلید نمی تونم فایل بکاپ را انتخاب کنم ماوسم که خراب شده
    چطوری با صفحه کلید دابل کلیک کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ویندوز ایکس پی من دچار اختلال شد و فقط از طریق safe mode قابل اجراست من قبلا یک بکاپ از ویندوز تهیه کرده بودم
    ولی خرابی سیستم باعث شد ماوس من از کار بیفتد و من مجبور شدم با صفحه کلید نرم افزار بکاپ ویندوز را اجرا کنم ولی
    در قسمتی از ان که برای انتخاب فایل بکاپ باید دابل کلیک کرد با صفحه کلید نمی تونم فایل بکاپ را انتخاب کنم ماوسم که خراب شده
    Last edited by saeedferry; 30-06-2009 at 18:06. دليل: ندارم

Dreamland
    Guest

پيش فرض

خب یه ویندوز جدید بریز

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

دکمه های ترکیبی Alt + Shift + Numlock رو بزن با این کار یه صفحه میاد اونجا OK کن.

بعد میتونی با استفاده از فلش های صفحه کلید موس رو حرکت بدی و با زدن Enter کلیک کنی.

موفق باشید

13. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •