سلام
لطفا بحث مقایسه بین فیفا و پرو رو تمام کنید...در غیر اینصورت پستها این چنینی پاک و اخطار میگیرید!
طرفداران فیفا کاری به تاپیک پرو نداشته باشن و بلعکس!
سلام
لطفا بحث مقایسه بین فیفا و پرو رو تمام کنید...در غیر اینصورت پستها این چنینی پاک و اخطار میگیرید!
طرفداران فیفا کاری به تاپیک پرو نداشته باشن و بلعکس!
متاسفم خودم واقعا معذرت ميخوام و 100% تضمين ميكنم ديگه تكرار نشه اين بحث ها ولي حق بدين به من اينجا تاپيك فيفا هست نه PES پس طرفداراي PES فكر نميكنم كار واجبي اينجا داشته باشن البته قدمشون روي چشمهاي منه ولي ديگه قرار نيست بيان و فيفا رو زير سوال ببرن بازي كه هنوز حتي دموش هم منتشر نشده
در هر صورت از تذكر به جاي شما متشكرم و اميدوارم اين تذكر باعث بشه اين تاپيك روال عاديشو طي كنه من هم به نوبه خودم از دوستاني كه پست ميزنن عاجزانه خواهش ميكنم سعي در انتشار اخبار از بازي فيفا 09 داشته باشن فقط 09 نه 08 و نه PES و نه هيچ چيز ديگه اميدوارم پستها تو اين تاپيك حداكثر سودمندي رو داشته باشه تا بازديدكنندگان لذت ببرن
يا علي
حسین گفتمتاسفم خودم واقعا معذرت ميخوام و 100% تضمين ميكنم ديگه تكرار نشه اين بحث ها ولي حق بدين به من اينجا تاپيك فيفا هست نه Pes پس طرفداراي Pes فكر نميكنم كار واجبي اينجا داشته باشن البته قدمشون روي چشمهاي منه ولي ديگه قرار نيست بيان و فيفا رو زير سوال ببرن بازي كه هنوز حتي دموش هم منتشر نشده
در هر صورت از تذكر به جاي شما متشكرم و اميدوارم اين تذكر باعث بشه اين تاپيك روال عاديشو طي كنه من هم به نوبه خودم از دوستاني كه پست ميزنن عاجزانه خواهش ميكنم سعي در انتشار اخبار از بازي فيفا 09 داشته باشن فقط 09 نه 08 و نه Pes و نه هيچ چيز ديگه اميدوارم پستها تو اين تاپيك حداكثر سودمندي رو داشته باشه تا بازديدكنندگان لذت ببرنپس لطفا تمومش کن.لطفا بحث مقایسه بین فیفا و پرو رو تمام کنید
سلام خدمت دوستان عزيز:
اقا چه خبر؟
عجب بحثهاي جالبي ولي خوب به نظر من كه مهم اينه كه ما به راحتي ميتونيم از هر دو بازي استفاده كنيم.
و اينكه ميخواستم دوستان لطف فرموده ويه سايتي رو معرفي كنن كه بشه تازه ترين تريلر هاي فيفا رو بدست اورد.
این جا تریلرای جدید همون صفحه ی اول مشخصه راحت میشه دان کرد ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جا هم فقط fifa 09 روسرچ کن چند تا هست که میشه دان کرد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك دانلود تريلر ها :
كوييك تايم :
14 مگابايت
مديا پلير :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
13 مگابايت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HD :
كوييك تايم :
41 مگابايت
مديا پلير :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
37 مگابايت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگر adsl دارین از دست ندید کیفیت hd و برای pcکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by swamp; 26-08-2008 at 22:00.
سلامswampجان ممنون راستی اینا کاملا جدیده تا حالا جای دیگه ای هم بوده واینکه کیفیتش چی ارزش دانلود داره جزییاتش مشخص میشه؟؟؟؟....
آرمين اين آخرين پستت خودت فهميدي چي گفتي؟
من كه هرچي زور زدم ربط بين نقل قول و جواب تو رو نگرفتم خوب بيخيال...
ماكسي جان ظاهرا زبانش انگليسي نباشه چون سايتش دات Tv هست
اگه كسي اينارو دانلود كرده بگه ارزش داره يا نه ما هم استفاده كنيم
خوب من dl کردم (امروز صبح با یوزر شبانه ام اتفاق جالبی هم که افتاد این بود که من ADSL 128 از صبانت دارم امروز از ساعت 7 صبح که رد کرد !!! سرعت رفت بالای 90 kb/s !!!! و تا 120 هم پیشرفت که به مدت 10 15 دقیقه وضعیت همین بود و حالی کردیم !) راستش یه بابا رفته بوده همین نمایشگاه گیم کانوکشن !! و قسمت EA و FIFA PC !! که با مسئول اونجا که صحبت می کرد ... طرف در مورد FIFA PC توضیح می داد که گرافیکش رفته بالاترو همون تکنیک های گرافیکی x360 رو برای چهره پردازی استفاده کردن و اینکه تنه زدن بازیکنا به هم یا شیلد کردن که وقتی توپ دستت باشه و حریف بهت نزدیک شد اگه بدون جهت دادن فقط کلید سرعت یا دویدن رو نگه داری از توپ به طرز جالبی حفاظت می کنه البته فکر کنم مدتش محدود بود !!! دیگه درباره سیستم پاس تو عمق و دقت پاس کاری ها با استفاده از موس ! و بلند شدن سریعتر دروازه بان (اگر خواستی و لازم بود !)و سرعت بازی هم بدک نبود خوب بود کیفیتش هم HD نیست و فقط wide هست همین ! انگلیسی هم بود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)