فکر نمی کردم فیلم املی انقدر قشنگ باشه. الان با خودم فکر می کنم که اگه این فیلم رو نمی دیدم ، حسرتش رو می خوردم. واقعا فیلم زیبایی بود.
ازاون فیلمهایی بود که بوی زندگی می داد ، بوی آکاردئون می داد!!! خیلی خوب بود.
فکر نمی کردم فیلم املی انقدر قشنگ باشه. الان با خودم فکر می کنم که اگه این فیلم رو نمی دیدم ، حسرتش رو می خوردم. واقعا فیلم زیبایی بود.
ازاون فیلمهایی بود که بوی زندگی می داد ، بوی آکاردئون می داد!!! خیلی خوب بود.
فيلمه خيلی جالبی بود خيلی کيف کردم الانم برم بشينم اين آخرين فيلمی که امين دانلود کرده
رو زود از شبکه 3 از برنامه 100 فيلم ببينم که چی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تحلیل و بررسی فیلم سینمایی(برای اونایی که اطلاع ندارن عرض کردم)
300
این هفته از سینما ماوراء
شبکه 4 سیما
یکشنبه 26 فروردین
ساعت 21
با حضور :
علی اکبر عالمی و نادر طالب زاده
![]()
منم خيلي از آملي لذت بردم
خيلي فيلم عالي و تماشايي بود.از اون فيلما بود كه ارزش چند بار ديدنو دارن
ولي اين هفته چه فيلماي خدايي پخش كردنا
احتمالآ بوي خوش يك زن رو براي همين از برنامه حذف كردن.گفتن شايد سرديمون كنه![]()
![]()
آنچه آنها دیدند:
آنچه ما دیدیم:
اين آخرين فيلمی دانلودی امينم عجب چيزی بود من که خيلی خوشم اومد اين فخيم زاده
ميگفت من دارم برايه باره 12 ميبينم
400 ضربه و هری کثیف فیلم های خوبی بودن اما متاسفانه نتونستم املی رو ببینم . برای کسایی که مثل من موفق به دیدنش
نشدن بگم که تکرارش امروز ساعت 8.30 شب هستش...
امیر جان مرسی به خاطر عکس...کاش به جای اینکه تصویر بکشن از تکنیک طراحی لباس استفاده کنناخه این جوری خیلی تو ذوق میزنه...
اهان اینم بگم قبل از اینکه فیلم پخش بشه یه تیزری پخش کرد از تیکه فیلم هایی از صد فیلم پخش شده یا قراره پخش بشن...توی اونها یه صحنه از فیلم بوی خوش زن رو دیدم.(الپاچینو نشسته بود توی ماشین) دیگه مطمئن شدم که قراره پخش بشه حالا کی فعلا خدا می دونه...
موفق باشین
![]()
فیلم "هری کثیف " فیلم بسیار خوبی بود . دیدار دوباره این فیلم بعد از 2 سال واسم لذت بخش بود.
فیلمبرداری و کارگردانی فیلم در حد عالیست . بازی ایستوود در نقش هری کالاهان نیز ماندگار است.
سکانس پایانی فیلم به نظرم بسیار جالب بود اونجایی که هری نشان پلیسی خود را به دور انداخت.
============
امیدوارم دوستان فیلم بوی خوش زن رو از سیما نبینند چون مطمینا بسیاری از صحنه های زیبا و
دیالوگهای عالی این فیلم رو از دست خواهند داد . صدای آل پاچینو هم که واقعا جوریه که هیچ دوبلوری
از پسش بر نمیاد.
اره خيلي فيلم قشنگي بود اره اون صحنشم خيلي قشنگ بود كه scorpio رو كشت بعدم نشان پليسيشو پرت كرد تو اب
اون ديالوگشم خيلي قشنگ بو كه دو بار در فيلم هري كالاهان تكرار كرد كه هم به اون سيا پوسته هم به عقرب گفت<< تو الان داري به اين فكر ميكني كه من 5 تير شليك كردم يا 6 تا ولي ...>>
گفت 12 بار ديدم اين براي بار سيزدهم ميخوام ببينم![]()
چطوره سعید جان؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)