تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 53 اولاول ... 37434445464748495051 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 528

نام تاپيک: راهنمایی در انتخاب هدفون مناسب (شعبه دوم)

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

برای این که کامل نگاه به این برند رو متوجه بشی و جایگاه اون رو برای شما
    یه مثال از نگاه کاربر های معتبر ترین و تخصصی ترین سایت و فروم صدا به یکی از محصولات این برند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک زیر رو هم یه نگا بکن:
    کد:
    به فرض مهال اگه کیفیتش با احتساب قیمت محصول مقبول بود دلیل استقبال فروشنده های ایرانی هم وجود مدل های تقلبی خوش دست که توسط توزیع کننده های چینی عرضه میشه هست که هدفونی رو که 20 دلار میخرند رو میتونند 350 هزار تومن بفروشند نمیخواستم این رو بگم ولی دیگه نتونستم خودم رو نگه دارم.
    Last edited by peaceful1; 14-01-2011 at 15:00.

2. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MostafaMohammadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

چرا با هم راحت صحبت نکنیم؟ اونایی که میرن Lady Gaga Heartbeats می خرن آرزوی س.ک.س با لیدی گاگا رو دارن و هیچی در مورد صدا نمی دونن؟

چارت مقایسه پاسخ دهی فرکانسی هدفون Klipsch X10i و Lady Gaga Heartbeats

گرچه Frequency Respose فاکتوری نیست که حرف اول و آخر رو توی مقایسه دو تا هدفون بزنه ولی یه نگاهی بکنیم به قیمت این دو تا هدفون:

Lady Gaga Heartbeats $120
    کد:
    Klipsch Image X10i $350
    کد:

درست می بینید، دو تا هدفونی که با همدیگه $120 دلار اختلاف قیمت دارن و راحت تر بگم یکی دو برابر اون یکی قیمت داره، Frequency Respose هاشون با هم برابره!
    فاکتور های اینچنینی که فارغ از هرگونه سمت و سویی دوتا هدفون رو با هم مقایسه می کنن باید به مراتب برای موزیک بازهای حرفه ای معتبرتر باشه تا نظرات کسانی که بیشترشون صدای محصولات مختلف رو تجربه نکردن.

به فرض محال اگه کیفیتش با احتساب قیمت محصول مقبول بود دلیل استقبال فروشنده های ایرانی هم وجود مدل های تقلبی خوش دست که توسط توزیع کننده های چینی عرضه میشه هست که هدفونی رو که 20 دلار میخرند رو میتونند 350 هزار تومن بفروشند نمیخواستم این رو بگم ولی دیگه نتونستم خودم رو نگه دارم.
    فکر نمی کنم این چیزی رو ثابت کنه، مخصوصا که شما خودتون هم می دونید این جملات دقیقا برای Sennheiser هم صدق می کنه. مگرنه برند های خوب مثل Sennheiser کم نیستند.
    Last edited by MostafaMohammadi; 14-01-2011 at 15:57.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

6

طراحي و زيبايي ظاهري فقط ١ كلكه
    شما اكه يه مقدار موزيك باز باشي بعد ببيني جه كسايي و كروه هايي إز اين برند استفاده يا بهتر بكم تبليغش ميكنن
    فقط ميتوني به اين برند بخندي
    موزيك بازاي حرفه ايي إز اين برند استفاده نميكنن همونطور كه كروه هاي حرفه ايي استفاده نمي كنن
    همين ها رو ببيني ديكه به ذهنت نميرسه حتي به اين برند فكر كني و مقايسه هاش رو بخوني
    ديكه جه برسه به مقايسش با برندهاي بزرك
    به نظر من نمیشه به این جور چیز ها گفت کلک، شما رو نمیدونم ولی من همه اینکار ها رو برای لذت بردن می کنم. حالا اگه کسی از شیک بودن هدفون به اندازه کیفیت صدای هدفون (یا حتی بیشتر از کیفیت صدای هدفون) لذت می بره دلیل بر این نیست که اون حرفه ای نیست. اصلا حرفه ای یعنی چی؟ اگه شما تو کیفیت صدای هدفون حرفه ای هستین، کسانی هم هستند که تو مدگرایی حرفه ای اند.

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نظر من نمیشه به این جور چیز ها گفت کلک، شما رو نمیدونم ولی من همه اینکار ها رو برای لذت بردن می کنم. اگه شما تو کیفیت صدای هدفون حرفه ای هستین، کسانی هم هستند که تو مدگرایی حرفه ای اند.
    خودت داری می گی مد گرایی
    اینجا صحبت از کیفیت صدا بود نه مد

اصلا حرفه ای یعنی چی؟
    واژه ی بزرگیه
    حرفه ایی بودن طیف وسیعی از خصوصیات رو بسته به موقعیت شامل میشه
    1 نمونش اینه که اونچیزی که عملش میشه با اون چیزی که قرار بوده عمل بشه تطابق داشته باشه مثلا وقتی من میگم میخوام 1 هدفون با کیفیت عالی بسازم واقعا باید همینکار رو بکنم و واضح که زیبایی ظاهری ملاک نیست
    ولی من اگر میگفتم می خوام 1 وسیله فشن بسازم که اتفاقا صدا هم بخش کنه , اونوقت طراحی ملاک بود

من میگم شرکت ابل شرکت حرفه ایی هست چونکه از سیستم عامل گرقته تا سبکطراحیش همگی کار خودشه و هیچ بنی بشری قبل از اون چنین کارایی نکرده
    بس *** و ... که طراحی ها و کلاس بندی مدلاشون بیرو ابل هستش میشن غیر حرفه ایی

به نظر من نمیشه به این جور چیز ها گفت کلک، شما رو نمیدونم ولی من همه اینکار ها رو برای لذت بردن می کنم. حالا اگه کسی از شیک بودن هدفون به اندازه کیفیت صدای هدفون (یا حتی بیشتر از کیفیت صدای هدفون) لذت می بره دلیل بر این نیست که اون حرفه ای نیست.

تو موزیک گوش دادن همونطور که از خود واژه معلومه هدف گوش دادن به موزیکه
    بس کارای دیگه (از جمله *** ) میشه غیر حرفه ایی
    متاسفانه یک چیزی که تو ایران هست اینه که ملت فکر میکنن این واژه چیز خوبیه (یعنی دید خوبی بهش دارن) و در ضمن به رفتارهای رادیکال گونه دید بدی دارن در صورتی که ریشه ی روانی این دو تا خیلی نزدیک به همه
    موزیک باز حرفه ایی هم دارای خصوصیات زیادیه که به گفتن همین نکته اکتفا میکنم که
    audiophile ها مو زیک رو برای تفریح گوش نمیدن همونطور که گروه های حرفه ایی موزیک رو برای تفریح نمیسازن ( البته باید بیشتر از این توضیح بدم که نه اینجا جاشه و نه شما حوصلش رو دارین)
    یا در مورد کتاب خون های حرفه ایی واژه ی bibliophile استفاده میشه

البته من میگم هرکس باید اول نیاز درونش بوجود بیاد بعد بره دنبال رفع نیاز
    اگر نیاز شما با اون دوستمون بین کیفیت و زیبایی تقسیم شده همونی رو که میبسندین بخرین ( این کار درسته)

شبیه کلاس درس شد
    Last edited by rave-87; 14-01-2011 at 20:10.

6. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ارهحشیب، ارسبر

پيش فرض

(مطمئنا ما شامل کاربر عزیز soroshea نمیشه و منظورام از ما کاربران غیر حرفه ای مثل خودمه)

خودت داری می گی مد گرایی
    اینجا صحبت از کیفیت صدا بود نه مد
    گفتم از نظر شما صحبت فقط بر سر کیفیت صدا است. چندین فاکتور دیگه هم در مورد هدفون مدنظر یک غیر حرفه ای هست، مثل زیبایی، رنگ، کیف حمل نقل داشتن یا نداشتن، مورد استفاده قرار گرفتن توسط یک خواننده مشهور، شیک بودن، مارک خاصی بودن و ...
    شما فقط می خواین حرفه ای های مثل خودتون رو راهنمایی کنید؟ یعنی سهم من از فروم ها چیه؟
    من: فلان مدل رو می خوام بخرم، قیمت اش چنده
    یک حرفه ای (مثل خود شما): آشغاله
    من: چرا آشغاله؟
    یک حرفه ای (مثل خود شما): آشغاله دیگه، حرفه ای ها همه می دونند آشغاله.

واژه ی بزرگیه
    حرفه ایی بودن طیف وسیعی از خصوصیات رو بسته به موقعیت شامل میشه
    1 نمونش اینه که اونچیزی که عملش میشه با اون چیزی که قرار بوده عمل بشه تطابق داشته باشه مثلا وقتی من میگم میخوام 1 هدفون با کیفیت عالی بسازم واقعا باید همینکار رو بکنم و واضح که زیبایی ظاهری ملاک نیست
    ولی من اگر میگفتم می خوام 1 وسیله فشن بسازم که اتفاقا صدا هم بخش کنه , اونوقت طراحی ملاک بود
    خوب با این تعریف خودت به من بگو محصولات Beats by Dr. Dre حرفه ای هست یا نیست؟

تو موزیک گوش دادن همونطور که از خود واژه معلومه هدف گوش دادن به موزیکه
    بس کارای دیگه (از جمله *** ) میشه غیر حرفه ایی
    یادم نمیاد این رو کجای تعریف تون گفتید تبصره کردین، حرف تون مثل این می مونه که بگید یک تک تیرانداز حرفه ای کسیه که وظیفه اش رو به خوبی انجام بده ولی اگر وظیفه اش رو به خوبی انجام بده و حس شوخ طبعی اش رو هم ارضا کنه میشه یک تیرانداز غیر حرفه ای!

متاسفانه یک چیزی که تو ایران هست اینه که ملت فکر میکنن این واژه چیز خوبیه (یعنی دید خوبی بهش دارن) و در ضمن به رفتارهای رادیکال گونه دید بدی دارن در صورتی که ریشه ی روانی این دو تا خیلی نزدیک به همه
    نسبت به س.ک.س دید خوبی دارند؟ حالا شاید دارند و من یک جامعه شناس نیستم ولی طرز کاربرد اش تو جمله من مثبت نبود، منفی بود.

موزیک باز حرفه ایی هم دارای خصوصیات زیادیه که به گفتن همین نکته اکتفا میکنم که
    audiophile ها مو زیک رو برای تفریح گوش نمیدن همونطور که گروه های حرفه ایی موزیک رو برای تفریح نمیسازن ( البته باید بیشتر از این توضیح بدم که نه اینجا جاشه و نه شما حوصلش رو دارین)
    یا در مورد کتاب خون های حرفه ایی واژه ی bibliophile استفاده میشه
    قبول شما برای لذت بردن این کار رو نمی کنید، به خاطر یک علت مبهم که مطمئا یک غیر حرفه ای مثل من قادر به درک اش نیست این کارها رو انجام میدید بحثی رو در این مورد ادامه ندیم، من فقط می خواستم به عنوان یک غیر حرفه ای در زمینه صدا به شما بگم که ما برای لذت بردن این کار رو می کنیم.

8. این کاربر از MostafaMohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

گفتم از نظر شما صحبت فقط بر سر کیفیت صدا است. چندین فاکتور دیگه هم در مورد هدفون مدنظر یک غیر حرفه ای هست، مثل زیبایی، رنگ، کیف حمل نقل داشتن یا نداشتن، مورد استفاده قرار گرفتن توسط یک خواننده مشهور، شیک بودن، مارک خاصی بودن و ...
    شما فقط می خواین حرفه ای های مثل خودتون رو راهنمایی کنید؟ یعنی سهم من از فروم ها چیه؟
    من: فلان مدل رو می خوام بخرم، قیمت اش چنده
    یک حرفه ای (مثل خود شما): آشغاله
    من: چرا آشغاله؟
    یک حرفه ای (مثل خود شما): آشغاله دیگه، حرفه ای ها همه می دونند آشغاله.
    عزیزم من که گفتم اگر فاکتورهای دیگه رو بیشتر مد نظر داری و واقعا از اون خوشت اومده بگیر.کار درست همینه ( آخر بست قبلیم گفتم اگر دقت میکردی)
    ولی شما از اول گفتی کیفیت وگرنه کسی چیزی نمی گفت
    یادم نمیاد این رو کجای تعریف تون گفتید تبصره کردین،
    من گفتم "اونچیزی که عملش میشه با اون چیزی که قرار بوده عمل بشه تطابق داشته باشه" و توی موزیک هدف گوش دادن به موزیکه (اون چیزی که قرار بوده عمل بشه) و کارای دیگه ( اونچیزی که عمل میشه ) غیر حرفه ایی هستند - این هم دقیقا تو بست قبلیم بود فقط نیاز به 1 معادل سازی و ارتباط ساده داشت-
    حرف تون مثل این می مونه که بگید یک تک تیرانداز حرفه ای کسیه که وظیفه اش رو به خوبی انجام بده ولی اگر وظیفه اش رو به خوبی انجام بده و حس شوخ طبعی اش رو هم ارضا کنه میشه یک تیرانداز غیر حرفه ای!
    براساس همون تعریف واضحه که طرف حرفه ایی هستش
    از تیرانداز انتظار میره وظیفه اش رو به خوبی انجام بده (اون چیزی که قرار بوده عمل بشه) و وظیفه اش رو خوب انجام میده ( اونچیزی که عمل میشه) چونکه این دو تا با هم تطابق دارن بس حرفه ایی هستش. و شوخ طبعی هیچ ملاکی برای حرفه ایی بودن یا نبودن نیست( با توجه به تعریفی که از تک تیر انداز داریم)
    سب
    خوب با این تعریف خودت به من بگو محصولات Beats by Dr. Dre حرفه ای هست یا نیست؟
    Beats میگه هدفوناش صدای عالی و بالاترین کیفیت رو داره (اون چیزی که قرار بوده عمل بشه) ولی بجای کیفیت به طراحی و تبلیغ میبردازه ( اونچیزی که عمل میشه ) بس حرفه ایی نیست
    این رو هم دقت میکردی بود
    نسبت به س.ک.س دید خوبی دارند؟ حالا شاید دارند و من یک جامعه شناس نیستم ولی طرز کاربرد اش تو جمله من مثبت نبود، منفی بود.
    منظورم از " واژه" حرفه ایی بودن بود
    چطور س.ک.س به ذهنت رسید نمیدونم . کل متن داشتم در مورد این واژه (حرفه ایی بودن) حرف میزدم

لطفا دقت

قبول شما برای لذت بردن این کار رو نمی کنید، به خاطر یک علت مبهم که مطمئا یک غیر حرفه ای مثل من قادر به درک اش نیست این کارها رو انجام میدید بحثی رو در این مورد ادامه ندیم، من فقط می خواستم به عنوان یک غیر حرفه ای در زمینه صدا به شما بگم که ما برای لذت بردن این کار رو می کنیم.
    من نگفتم " لذت" گفتم "تفریح"
    این دو تا خیلی با هم فرق دارن خیلی خیلی
    با این حرفت کل موسیقی رو بر باد دادی

در آخر

من نگفتم audiophile هستم
    Last edited by rave-87; 14-01-2011 at 23:46.

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی درمورد Image s4 اطلاعاتی داره بیسش چه جوریه بلندیه صداش چه جوریه

11. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

ببخشید که اسپم میدم ...
    دست همه که تو این بحص اخیرتون پست دادین درد نکنه ...
    واقعا لذت بردم ...
    من دوست دارم فرو اینجچوری باشه .. یعنی همه بیان بدون توهین و ئر کمال ارامش و ادب با هم بحث کنن ... حالا نیازی نیست شرکت کننده ها تو بحث تو زمینه ای که بحث میکنن خبره باشن .. مهم اینه که دیدگاهشون رو مطرح کنند واز دیدگاهشون تا اخر دفاع کنن ...(البته شاید در اخر از دیدگاهشون عقب بکشن که من نمیپسندم این رو)

به هر حال کاش میشد این بحث ها در زمینه های دیگه و زمینه های دیگه هم بوجود میومد ...
    تا تاپیک داغ تر میشد ... البته تاپیک داغی که بحث توش زیاد باشه نه جایی که یه نفر بپرسه میخوام هدفون بخرم و یکی بیاد راهنمایی کنه و خلاص ..

تو یه فکر هایی برای راه انداختن بحث هستم ... شاید بزودی تاپیک برای پیشبرد این هدف زدم ...

13. 2 کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بست آخریم یکم بیش از حد چیز () شد
    شرمنده
    قصدم جواب دادن در حد همون بست اولی بود ولی بحث کش اومد و مجبور شدم تا اونجا که ممکن مطلب رو باز کنم
    Last edited by rave-87; 15-01-2011 at 01:37.

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بست آخریم یکم بیش از حد چیز () شد
    شرمنده
    قصدم جواب دادن در حد همون بست اولی بود ولی بحث کش اومد و مجبور شدم تا اونجا که ممکن مطلب رو باز کنم

16. این کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •