چرا با هم راحت صحبت نکنیم؟ اونایی که میرن Lady Gaga Heartbeats می خرن آرزوی س.ک.س با لیدی گاگا رو دارن و هیچی در مورد صدا نمی دونن؟
چارت مقایسه پاسخ دهی فرکانسی هدفون Klipsch X10i و Lady Gaga Heartbeats
گرچه Frequency Respose فاکتوری نیست که حرف اول و آخر رو توی مقایسه دو تا هدفون بزنه ولی یه نگاهی بکنیم به قیمت این دو تا هدفون:
Lady Gaga Heartbeats $120
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Klipsch Image X10i $350
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درست می بینید، دو تا هدفونی که با همدیگه $120 دلار اختلاف قیمت دارن و راحت تر بگم یکی دو برابر اون یکی قیمت داره، Frequency Respose هاشون با هم برابره!
فاکتور های اینچنینی که فارغ از هرگونه سمت و سویی دوتا هدفون رو با هم مقایسه می کنن باید به مراتب برای موزیک بازهای حرفه ای معتبرتر باشه تا نظرات کسانی که بیشترشون صدای محصولات مختلف رو تجربه نکردن.
به فرض محال اگه کیفیتش با احتساب قیمت محصول مقبول بود دلیل استقبال فروشنده های ایرانی هم وجود مدل های تقلبی خوش دست که توسط توزیع کننده های چینی عرضه میشه هست که هدفونی رو که 20 دلار میخرند رو میتونند 350 هزار تومن بفروشند نمیخواستم این رو بگم ولی دیگه نتونستم خودم رو نگه دارم.
فکر نمی کنم این چیزی رو ثابت کنه، مخصوصا که شما خودتون هم می دونید این جملات دقیقا برای Sennheiser هم صدق می کنه. مگرنه برند های خوب مثل Sennheiser کم نیستند.