اقا مهیار تو عکاسی عالی هستند
در مورد نظرشون کاملا موافقم
نوع سنسور هم مهمه سنسور باید خوب باشه اگه نا مرغوب باشه همشه برگشت نور تار بودن هست و... رو به همراه خواهد داشت
اقا مهیار تو عکاسی عالی هستند
در مورد نظرشون کاملا موافقم
نوع سنسور هم مهمه سنسور باید خوب باشه اگه نا مرغوب باشه همشه برگشت نور تار بودن هست و... رو به همراه خواهد داشت
آقا پانیشر خواهش میکنم ! این یه عکس دیگه که با دی 600 انداخته بودم !!! گربه های در خونه ما همه فیلمی هستند برای خودشون اگه از این به بعد قشنگهاشو براتون میزارم !!
![]()
خوب آره . ولی منظور شما از دوربین بالاتر مگاپیکسل بالاتر یا زوم بالاتر ! چون با دوربین 5 مطمئن باش میشه در حد 8 هم عکس گرفت !! ولی زوم دیجیتال نمیتونه جای اپتیکال رو بگیره !!
اینم یه عکس غروب با زوم اپتیک جی 810
![]()
اینم غروب آفتاب با یو600 .با جی 810 مقایسه کن.دیگه باید چیکار میکردم مثل 5 یا 8مگاپیکسل عکس بگیره .خوب نمیشه دیگه به اون کیفیت .نمیدونم شما چی جوری میگی میشه؟البته چرا .منظره های نزدیک مثل اون گربه یا اون گل به همون کیفیت شاید بشه ولی غروب آفتابو دیگه بعید میدونم...اینطور نیست؟اصلا یه سوال دیگه پس فرق بین مگاپیکسل تو چیه یعنی فقط سایزشه؟
اینو از تو ماشین از پشت شیشه انداختم
![]()
اگه شما می خوای که رو حشرات و سوژه های ریز فوکوس کنی حتما باید دستتون ثابت باشه اگه تکون کوچیکی بخوره کار خراب میشه درمورد غروب و همچین منظره هایی که توش خورشید هست جوری باید عکس بگیری که خوده خورشید یا نور خورشید تو لنز نباشه و غیر مستقیم تابیده بشه مثلا تو منظره غروب نقطه فوکوس رو کنار خورشید دقیق کنید با انجام این گکارا عکسای بهتری میتونی بگیری
دوستان درسته وقتی فوکوس میکنید فوکوس انجام میشه ولی بد نیست بدونید کوچیکترین حرکت یا لرزش باعث کیفیت کمتر فوکوس میشه
بله مهترین همین سایز ولی مقدار بالای پیکسل شفافیت هم کمی تاثیر داره ولی پیکسل بالاتر نویز بیشتر هم دارا هست پیکسل بیشتر تو دقت هم تاثیر داره ولی تو دقت بیشتر نوع عدسی مهمه عدسیه خوب باشه عالی عکس میگری
این از نمای نزدیک همونطور که گفتم
بچه ها یه سوال دیگه .به نظر شما موقع عکس گرفتن دکمه ی i وسط رو بزنی تا خودش فوکوس کنه بگیره بهتره یا با دکمه کناری گوشی خودت فوکوس کنی بعد عکس بگیری؟یا اصلا فرقی نداره .اصلا دی 600 جان شما کدوم کار رو انجام میدی موقع عکس گرفتن که انقدر کیفیت داره وشفافه؟
اینم یکی دیگه
![]()
Last edited by mahdistar; 24-12-2008 at 19:41.
دوست عزیز باید فاصله تا سوژه رو رعایت کنید مخصوصا اگه بخوای حشره روی گل مثلا شفاف در بیاد جای این عکس اینجا نیست با k800 گرفته شده ببین چه فوکوس خوبی کرده و حشره هم شفاف افتاده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این به بعد بیشتر رعایت میکنم .ببینم چی میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)