تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 68 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 679

نام تاپيک: آلبوم عکسهایی که با گوشیهای سامسونگ گرفتیم

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اگه منظورت با من بود که دوربین من 8 نیست ولی میتونم در حد 8 مگاپیکسل عکس بگیرم . اینطوری بهت بگم که مگاپیکسل نمیتونه کیفیت رو تعریف کنه . کیفیت عکس به چیزهای دیگه ای بستگی داره که مگاپیکسلی بخش کوچیکی از اونه !

این 3 تا عکس رو من با یو 600 مادرم انداختم ! ببین چه کیفیتی داره در حد همون جی 810 !

اقا مهیار تو عکاسی عالی هستند
    در مورد نظرشون کاملا موافقم
    نوع سنسور هم مهمه سنسور باید خوب باشه اگه نا مرغوب باشه همشه برگشت نور تار بودن هست و... رو به همراه خواهد داشت

2. 2 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آقا پانیشر خواهش میکنم ! این یه عکس دیگه که با دی 600 انداخته بودم !!! گربه های در خونه ما همه فیلمی هستند برای خودشون اگه از این به بعد قشنگهاشو براتون میزارم !!

4. 5 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

دوست عزیز حرفت قابل قبوله.ولی بعضی وقتها واقعا این لنزا جواب نمیده.مثلا همون عکسی که شما گرفته بودی (اون زنبوره که رو گل بود)دقیقا برای منم همچین منظره ای پیش اومده بود ولی هر کاری کردم.زنبورو به این کیفتی که شما انداخته بودی نشون نمیداد.یعنی زنبوره تار میشد .در ضمن الان تو این فصل اگه دقت کنی موقع غروب.. آفتاب قرمز رنگه.و بعضی جاها واقعا منظره قشنگی پیش میاد.ولی نمیشه زوم کرد چون زومش اپتیکال نیست واصلا کیفیتش خوب نمیشه.برای همین میگم دوربین بالاتر یه چیزه دیگه است.مخصوصا با زوم اپتیکال.
    خوب آره . ولی منظور شما از دوربین بالاتر مگاپیکسل بالاتر یا زوم بالاتر ! چون با دوربین 5 مطمئن باش میشه در حد 8 هم عکس گرفت !! ولی زوم دیجیتال نمیتونه جای اپتیکال رو بگیره !!

اینم یه عکس غروب با زوم اپتیک جی 810

6. 6 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اینم غروب آفتاب با یو600 .با جی 810 مقایسه کن.دیگه باید چیکار میکردم مثل 5 یا 8مگاپیکسل عکس بگیره .خوب نمیشه دیگه به اون کیفیت .نمیدونم شما چی جوری میگی میشه؟البته چرا .منظره های نزدیک مثل اون گربه یا اون گل به همون کیفیت شاید بشه ولی غروب آفتابو دیگه بعید میدونم...اینطور نیست؟اصلا یه سوال دیگه پس فرق بین مگاپیکسل تو چیه یعنی فقط سایزشه؟

اینو از تو ماشین از پشت شیشه انداختم

8. 5 کاربر از mahdistar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

دوست عزیز حرفت قابل قبوله.ولی بعضی وقتها واقعا این لنزا جواب نمیده.مثلا همون عکسی که شما گرفته بودی (اون زنبوره که رو گل بود)دقیقا برای منم همچین منظره ای پیش اومده بود ولی هر کاری کردم.زنبورو به این کیفتی که شما انداخته بودی نشون نمیداد.یعنی زنبوره تار میشد .در ضمن الان تو این فصل اگه دقت کنی موقع غروب.. آفتاب قرمز رنگه.و بعضی جاها واقعا منظره قشنگی پیش میاد.ولی نمیشه زوم کرد چون زومش اپتیکال نیست واصلا کیفیتش خوب نمیشه.برای همین میگم دوربین بالاتر یه چیزه دیگه است.مخصوصا با زوم اپتیکال.
    اگه شما می خوای که رو حشرات و سوژه های ریز فوکوس کنی حتما باید دستتون ثابت باشه اگه تکون کوچیکی بخوره کار خراب میشه درمورد غروب و همچین منظره هایی که توش خورشید هست جوری باید عکس بگیری که خوده خورشید یا نور خورشید تو لنز نباشه و غیر مستقیم تابیده بشه مثلا تو منظره غروب نقطه فوکوس رو کنار خورشید دقیق کنید با انجام این گکارا عکسای بهتری میتونی بگیری

10. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان درسته وقتی فوکوس میکنید فوکوس انجام میشه ولی بد نیست بدونید کوچیکترین حرکت یا لرزش باعث کیفیت کمتر فوکوس میشه

12. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اصلا یه سوال دیگه پس فرق بین مگاپیکسل تو چیه یعنی فقط سایزشه؟
    بله مهترین همین سایز ولی مقدار بالای پیکسل شفافیت هم کمی تاثیر داره ولی پیکسل بالاتر نویز بیشتر هم دارا هست پیکسل بیشتر تو دقت هم تاثیر داره ولی تو دقت بیشتر نوع عدسی مهمه عدسیه خوب باشه عالی عکس میگری

14. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این از نمای نزدیک همونطور که گفتم
    بچه ها یه سوال دیگه .به نظر شما موقع عکس گرفتن دکمه ی i وسط رو بزنی تا خودش فوکوس کنه بگیره بهتره یا با دکمه کناری گوشی خودت فوکوس کنی بعد عکس بگیری؟یا اصلا فرقی نداره .اصلا دی 600 جان شما کدوم کار رو انجام میدی موقع عکس گرفتن که انقدر کیفیت داره وشفافه؟

اینم یکی دیگه
    Last edited by mahdistar; 24-12-2008 at 19:41.

16. 4 کاربر از mahdistar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز باید فاصله تا سوژه رو رعایت کنید مخصوصا اگه بخوای حشره روی گل مثلا شفاف در بیاد جای این عکس اینجا نیست با k800 گرفته شده ببین چه فوکوس خوبی کرده و حشره هم شفاف افتاده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از این به بعد بیشتر رعایت میکنم .ببینم چی میشه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •