تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 196 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

قسمت دوم(بررسی سایر آنتی ویروس های برتر)

رتبه ی چهارم پی سی سیلن

این آنتی ویروس قیمت نسبتا مناسبی دارد و برای کشور هایی که در آن کپی رایت را رعایت می کنن . قیمتی مناسب است آپدیت های این آنتی ویروس روزانه است هر چند آپدیتش روزانه است اما در بروز رسانی ضعف دارد و همچنین پشتیبانی خوبی ازش نمی شه همانطور که مشاهده می کنیدهارد 80 گیگی رو در طی 30 دقیقه اسکن می کنه و از P2P/File Sharing و Registry Startup وWebMail پشتیبانی نمی کنه که چون قبلا بحث شده توضیح نمی دم و همین طور تخمین زمان اسکن و قابلیت گفت و گو ی زننده رو هم نداره.می شه گفت به نوعی ضعف های سه آنتی ویروس قبلی کلا در چهارمی موجوده!
    آنتی ویروسf-secure با وجود قیمت نسبتا زیاد خودش در جایگاه پنجم قرار گرفته ضعف های این آنتی ویروس رو هم چون مشابه هست توضیح نمی دم دلیل اصلی که این آنتی ویروس نسبتا گران در این جایگاه قرار گرفته اینه که در بروز رسانی مشکل داره و همین طور برخی از ابزارهایی که برای اسکن استفاده می شه رو نداره! مدت اسکن یک هارد 80 گیگ هم 35 دقیقه است.
    نکته در تستی که به عمل آمد در مقابل ویروس های چند زیست نتیجه ی خوبی نداشته و شناسایی نمی کرده

اما مکافی.ایران رو که تحریم کرده و رتبه اش هم که 6 هست این آنتی ویروس و آنتی ویروس قبلی قابلیت اسکن آنلاین را به طور مستقیم از روی سایتشون ندارن!!! ! ! ! و هم چنین فروم اختصاصی برای کاربر ها سایر ضعف ها در آنتی ویروسای قبلی بررسی شده.
    این ویروس یاب ضعف شدیدی در به روز رسانی داره و هارد رو هم که می بینین در چند دقیقه اسکن می کنه!

اما نورتون محبوب که جایگاه 8 را از آن خود کرده.قابل ذکره که قیمت این ویروس یاب و ویروس یاب قبلی و ویروس یاب سوم یکیه! اما ضعف شدید به روز رسانی و پشتیبانی و ابزارهای مورد نیاز برای اسکن و آپدیت هفتگی از ضعف های پر اهمیت این آنتی ویروسه سایر ضعف هاش به جز عدم پشتیبانی از طریق تلفن و آپدیت اتوماتیک مشابه هست.

آنتی ویروس هشتم که AVGمی باشد بنا به دلایلی چون پشتیبانی ضعیف از کد های مخرب و عدم حفاظت از نرم افزار های اشتراک گذاشته شده و عدم پشتیبانی از اسکن رجیستری و پشتیبانی پس از خریداین جایگاه را گرفته از این آنتی ویروس تا آنتی ویروس آخر هیچ یک قابلیت اسکن Adware/Spyware رو ندارن و شاهد هستیم که این بسته یعنی اسکن Adware/Spyware رو در محصولات جداگانه ای عرضه می کنن و قابلیت دستی به روز رسانی رو هم نداره و گزارشی هم از یافت ویروس به جا نمی ذاره و قابلیت Script Blocking رو هم نداره که جای تعجبه! سایر ضعف ها مشابه هست...

اما CA-anti virusاولین یزی که منو جلب کرد رتبه و قیمتش بود! و محافظت آنی از مسیج ها رو هم نداره.ضغف شدید آپدیت و کمبود ابزار های اسکن و ناتوانی در برابر حملات از ضعف های برجسته ی اونه.

از نورمن کسی استفاده می کنه؟ این آنتی ویروس اکثر ضعف های آنتی ویروس قبلی رو داره و با استاندار ها هم مطابقت نمی کنه به علاوه قیمتش مثل قیمته ناد هست! و از پسورد های و تنظیماتش هم مانند 5 حمایت نمی کنه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوست من

ممنون بابت زحماتی که در این انجمن می کشید و نیز وقتی که برای تهیه این مطلب گذاشته اید ولی متاسفانه نتایج

این سایت اصلا معتبر نیست صاحبان این سایت به گرفتن پول و تبلیغ دروغ در مقابل پول متهمند حتی سایت معتبر

Spywarewarrior آنها را در زمره سایتهایی که اصطلاحا Rogue ( به معنی دغل) نامیده می شوند قرار داده است :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هر جند نسبت به سالهای قبل کمی نتایج خود را تغییر داده است تا زیاد تابلو نباشد ولی هنوز اطلاعاتی که در مورد

اکثر این محصولات گذاشته است درست نیست شما کافی است به مطالب مربوط به هر آنتی ویروس نگاه کنید مثلا

این سایت مثلا کاسپرسکی نسخه 7 را تبلیغ کرده است ولی مطالبش همانی است که در مورد نسخه 5 سه سال

پیش نوشته بود حتی به خودش زحمت تغییر دادن شکل برنامه را هم نداده است و شکلهایی را که از صفحه اصلی

برنامه گذاشته است مربوط به نسخه 5 کاسپرسکی است و حتی اگر توضیحات مربوط به تنظیمات آن را بخوانید می بینید

که هیچ کدام با کاسپرسکی 7 نمی خواند ( البته سال قبل از این هم بدتر بود حالا خدا پدرشان را بیامرزد بعضی از

مطالب خیلی تابلو را حذف کرده اند و برای کم کردن شک و شبهه بعضی نتایج را تغییر داده اند. )
    سلام بله اون عکسا رو که دیده بودم ولی در کنارش توی دیتیلش نوشته بود نسخه ی 7 به هر حال بررسی این نتایج(هر چند نمی دونستم)برای خودم خالی از نکته نبود اما حقیقتا جایگاه آنتی ویروس هایی مثل نوتون و مکافی همون جا هاست . فقط امیدوارم پستاما پاک نکنین چون کلی طول کشید تا تایپ کنم!
    توی یه فروم انگلیسی که ظاهرا به من تازه وارد رحم نکردند گفتن یکی از معتبرترین سایت هاست!

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

همین سایت تا چند ماه پیش نورتون را اول معرفی کرده بود.نمیدونم تست میکنه یا کیلویی رتبه بندی میکنه.

وقتی PC-Cillin بیاد قبل از Norton و AVG معلومه چقدر کارشون درسته.

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام
    ولی به نظر من الان بهترین آنتی ویروس McAfee VirusScan Enterprise 8.5 هست از همه لحاظ کامل هست
    اگر این حرف من را قبول ندارید فقط برای یک ماه روی سیستم نصب کنید بعد کارایی آن را ببینید
    من 10 ماه هست که از این آنتی ویروس در شبکه استفاده می کنم و تا حالا هیچ کدام از سیستم ها ویروسی نشده است
    ولی قبلا از هر آنتی ویروسی که فکرش را بکنید استفاده کردم ولی هفته ای 100 تا 150 تا ویروس روی دستگاه ها بود
    این آنتی ویروس حرف نداره فقط برای یک بار امتحان کنید و کاری به رتبه بندی نداشته باشید

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

من هیچ وقت نمیام قدرت رو به سرعت ترجیح بدم((حد اقل قعلا این کار رو نمیکنم))

مک آفی خیلی سرعت سیستم رو میگیره و در عوض قدرت چندانی نسبت به آنتی ویروس های سبک تر نداره!!

داره خودمونی میشه mohammadaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان هیچکدوم اطلاعاتی از این نسخه اسپای سوییپر که آنتی ویروس هم داره دارید؟
    من از آنتی اسپایش استفاده میکنم و واقعا راضی ام.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان هیچکدوم اطلاعاتی از این نسخه اسپای سوییپر که آنتی ویروس هم داره دارید؟
    من از آنتی اسپایش استفاده میکنم و واقعا راضی ام.
    توصيه اكيد اينه كه از انتي ويروس اين كمپاني استفاده نكنيد.متاسفانه با وجود نام پرآوازه webroot Spy Sweeper و كسب نشانهاي مختلف از سايتهاي مختلف در تستي كه اخيرا دوستان نتيجه آنرا قرار دادند اصلا عملكرد خوبي نداشته و نتايج بسيار ضعيفي كسب كرده.توصيه اكيد اينه كه اگر به امنيت سيستم و اطلاعات خودتان اهميت قائليد از برنامه هاي امنيتي معتبر استفاده كنيد بويژه كه هر روز كه به پيش ميرويم راهها و ترفندهاي جديدي براي خرابكاري و سرقت اطلاعات توسط هكرها و ...ابداع ميشه و برنامه هاي امنيتي اگر در مقابله با آنها كارامد نباشند متاسفانه بيشترين آسيب متوجه فردي خواهد شد كه از اين برنامه هاي ناكارآمد استفاده كرده.پس قدري مطالعه و كسب اطلاعات كه خوشبختانه در اين انجمن بخوبي در مورد آنها بحث شده بسيار راه گشا و كمك كننده خواهد بود.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

امروز به یک تست جالب دیگر از سایت روسی Anti-Malware.ru برخورد کردم که برای اطلاع دوستان خلاصه ای از آن را

خدمتتان تقدیم می کنم .این سایت روسی که قبلا هم نتایج یک تست دیگر را از آن در رابطه با Self-Protection آنتی ویروسها

در همین تاپیک معرفی کرده ام یکی از سایتهای معتبر در زمینه مسایل امنیتی در روسیه است .تست جدید در

مورد قدرت پاک کنندگی ویروسها توسط آنتی ویروسهای مختلف است .همانطور که می دانید وظیفه یک آنتی ویروس در

قدم اول شناسایی ویروسها و جلوگیری از آلودگی سیستم به ویروسها است و در مرحله بعدی در صورت آلوده شدن

سیستم پاک کردن آلودگی است . برای آزمایش قدرت پاک کنندگی آنتی ویروسهای مختلف متخصصان این سایت روسی

بر اساس چندین معیار 17 بدافزار ( Malware ) زیر را برای تست انتخاب کرده اند :

معیارهای انتخاب این بدافزارها متعدد و شامل موارد زیر بوده است :

1.نمونه های انتخاب شده باید توسط کلیه آنتی ویروسهای مورد تست قابل شناسایی باشد چون طبیعی است که

اگر آنتی ویروسی قادر به شناسایی یک ویروس نباشد نمی تواند آن را به طور کامل پاک کند .

2.وجود توانایی تغییر ماهیت و قابلیت پنهان شدن توسط بدافزار انتخاب شده

3.وجود قابلیت ایستادگی در مقابل شناسایی توسط آنتی ویروس

4.وجود قابلیت بازسازی خود در صورت آسیب فایلها و پروسه های بدافزار

5.میزان شیوع و شهرت قابل قبول

خوب می بینید اگر چه تعداد نمونه ها کم است ولی نمونه ها خوب انتخاب شده اند و اولویت با بدافزارهای پیچیده تر و

گردن کلفت تر بوده است . تعداد آنتی ویروسهای تست شده 15 عدد بوده است که شامل تقریبا تمامی مارکهای

مشهور موجود در بازار بوده است .البته دو نسخه متفاوت از دکتر وب تست شده است : نسخه 4.33 که آخرین نسخه

غیر بتای این آنتی ویروس است و نسخه 4.44 که فعلا در مرحله بتا است ولی به زودی نسخه نهایی آن منتشر

خواهد شد و اما نتایج :

معنی علامت مثبت ( + ) در این جدولها به این معنی است که آنتی ویروس آلودگی فعال مربوط به بدافزار مربوطه را

به طور کامل پاک کرده و پس از پاک کردن آن کار طبیعی سیستم مختل نشده است ولی علامت منفی ( - ) به این

معنی است که آنتی ویروس قادر به پاک کردن آلودگی به طور کامل نبوده است یا سیستم پس از پاک شدن آلودگی

نتوانسته کار طبیعی خود را ادامه دهد و دچار مشکل شده است . جدول کلی نتایج :

همانطور که می بینید نسخه 4.44 آنتی ویروس دکتر وب که هنوز در مرحله بتا است با پاک کردن 14 بدافزار از تعداد

کل 17 بدافزار انتخاب شده بهترین نتیجه را بدست آورده و اول شده است. جالب اینجا است که نسخه فعلی این آنتی ویروس

یعنی نسخه 4.33 یکی از بدترین نتایج را به دست آورده است .بدنبال دکتر وب دو آنتی ویروس مشهور کاسپرسکی و

نورتون به طور مشترک با پاک کردن 12 بدافزار از کل 17 مورد رتبه دوم را به دست اورده اند . Avast و AVG و پاندا

نتایج متوسط و تقریبا قابل قبولی به دست آورده اند .بقیه آنتی ویروسها متاسفانه نتایج حالبی به دست نیاورده اند به ویژه

بیت دفندر نتیجه عجیبی کسب کرده است که توجیه آن کمی مشکل است .

اگر چه تعداد نمونه های به کار رفته در این تست کم است و ممکن است با افزایش تعداد نمونه ها نتایج نیز عوض

شوند ولی همین تعداد محدود که البته به دقت اتخاب شده اند نکات مفیدی را بدست می دهند که به نظر من

مهمترین انها عبارتند از :

1.با توجه به عدم توانایی بسیاری از انتی ویروسهای موجود برای پاک کردن کامل و مناسب ویروسها همچنان بهترین

راه پیشگیری است و این قابل توجه دوستانی است که فکر می کنند انتی ویروس را باید پس از الوده شدن به ویروس

روی سیستم نصب کرد .این تست و تستهای مشابه نشان می دهد که مهمترین وظیفه یک آنتی ویروس جلوگیری و

پیشگیری از آلوده شدن به ویروسها است نه پاک کردن ویروسها چون پس از آلوده شدن به ویروسها و از

دست رفتن اطلاعات و آسیب دیدن سیستم متاسفانه در بسیاری از موارد کاری از دست کسی بر نمی اید.

2.همیشه باید سعی کرد از آخرین نسخه های موجود آنتی ویروسها استفاده کرد چون اگر چه ممکن است از نظر

شناسایی ویروسها نسخه های مختلف با هم تفاوتی نداشته باشند ولی از نظر سایر موارد مثلا همین توانایی پاک

کردن آلودگی همیشه نسخه های جدید نسبت به نسخه های قبل از خود بهتر هستند .

منابع اصلی :

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

ممنون .
    همه آنتی ویروسها نقاط ضعف و قوتی دارند . به نظر من باید از بین همه تستها میانگین رو در نظر گرفت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام خدمت مدیر محترم این تاپیک
    من به امید یافتن نام بهترین آنتی ویروس که هم قوی باشد و هم سرعت را نگیرد وارد این تاپیک شدم که ملاحظه کردم باید 47 صفحه را مطالعه کنم تا به جواب این سوال برسم که واقعا کار سختی است اگر امکان دارد با تجربیات خودتان نام یک آنتی ویروس و فایروال را که قوی باشند ، سرعت را نگیرند ، به راحتی قایل آبدیت باشند و در صورت امکان حجم کمی هم داشته باشند را معرفی کنید . مشخصات سیستم: Cpu=1.7 Ram=256 اگه لینک دانلود نرم افزار وکرکش روهم بزارید خیلی ممنون میشم
    با تشکر پیشاپیش
    Last edited by Amir290; 22-09-2007 at 23:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •