سلام
تنها راه کار اپدیت با ای پی غیر ایرانی ( قند شکن ) هستش
چون برای ما تحریم کرده دوست عزیز اینا تحریم کردن و نمیشه ازشون اپدیت انلاین کرد
اواست ، avg ، نورتون البته نورتون رو میشه اپدیت انلاین کرد ولی وارد سایتش نیمشه ) ، Mcafee
سلام
تنها راه کار اپدیت با ای پی غیر ایرانی ( قند شکن ) هستش
چون برای ما تحریم کرده دوست عزیز اینا تحریم کردن و نمیشه ازشون اپدیت انلاین کرد
اواست ، avg ، نورتون البته نورتون رو میشه اپدیت انلاین کرد ولی وارد سایتش نیمشه ) ، Mcafee
درود دوستان انتی ویروسه ای وی جی 2014 دارم چطوری کاری کنم اپدیت نکنه بصورته اتوماتیک؟
درود درست میفرمایین. ولی من اپدیت هایه افلاینشو دارم. دیگه نمیخوام هر بار که به نت وصل میشم مدام سیستمو بگیره بکارو هی بخاد دنبال اپدیت بگردذه
برو ایران ستاب
فایلهی آموزشی آنتیهای معروف رو پیدا میکنی
انتی ویروس رو دانلود کردم پس چرا موقع ریختن برنامه ارور می زنه
کسی نیست جواب بده موقع نصب اگه اینترنت خاموش باشه سروز می خواد اگه روشن هم باشه ارور می زنه instal نمی شه
داداش من شما اول چک کن ببین نسخه ویندوزت 64 بیتی هست یا 32 بیتی بعد اقدام به دانلود کردن بسته مخصوص این آنتی ویروس بکن .این آنتی ویروس مثل خیلی از آنتی ویروسها فایل نصب تک نداره و بسته به بیت ویندوزت باید جدا دانلودش کنی . من هردونسخه 64 و 32 رو نصب کردم (روی ویندوزهاس نسخه 64 و 32 بیت) بدون مشکل
. . .
بچه ها ایران ستاپ برای این آنتی ویروس سرور آپدیت رایگان ارائه کرده تا راحت آپدیتش کنید و تحریم رو دور بزنید برای اطلاعات بیشتر راهنمای نصبی رو که خوده ایرانستاپ ارائه کرده دانلود کنید و بخونید . من دوهفته ای هست ازش استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم.
اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by unknown-user; 12-05-2014 at 19:05.
(1)کیا از AVG استفاده میکنن؟؟؟
(2)کیا از AVG خوششون نمیاد؟؟؟(به چه دلیل)
(3)کیا از AVG خوششون میاد ولی برای نصب و فعال سازیش مشکل دارن؟؟؟
(4)کیا از AVG قبلا استفاده کردن ولی بعد براشون مشکل ساز شده؟؟؟
(5)کیا از AVG استفاده کردن,ولی الان یه چیز دیگه رو استفاده میکنن؟
(6)(حالا چه نوع آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی دارید)؟
.
.
.
لطفا جواب هرسوالی رو که میدین,شماره اون سوال رو هم جلوش بنویسید.
.
به امید سربلندی AVG....
ایا ای وی جی مارو از تحریم در اورد ؟ چون سایتش خیلی راحت باز میشه و دیگه نمیگه شما تحریم هستید
سلام
آره درسته به راحتی باز میشه ، البته چند وقت پیش هم باز میشد اما مجددا سایت رو به روی کاربران ایران بست
فکر کنم باید یه چند وقتی منتظر باشیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)