تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 104 اولاول ... 374344454647484950515797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 1039

نام تاپيک: ▓ تاپیک اختصاصی OutPost Firewall ( کلیه مباحث در اینجا ) ▓

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

در نسخه جدیدی که این فایروال داده بیرون مشکل آپدیت آنتی سپای ور حل شده.
    در نسخه 2008 هم آنتی سپای ور غیر فعال میشد اما به شرطی که آنتی ویروس یا آنتی سپای وری رو از قبل نصب کرده باشی.
    اگر اوتپوست رو قبل از هر نرم افزار امنیتی نصب کنید و بعد آنتی ویروس رو نصب کنید غیر فعال نمیشه. این غیر قعال شدن هم در
    خیلی از موارد و بر روی خیلی سیستم های مفیده چون باعث درگیره پروسه ها با نرم افزار های ناسازگار امنیتی دیگه میشه و در
    نتیجه مصرف سی پی یو رو بالا میبره.

اما ترکیب نصب اول اوتپوست و نصب دوم ناد32 مشکلی ایجاد نمیکنه. نسخه 2009 اوتپوست واقعا عالی شده. من که از 2008
    اصلا راضی نبودم اما 2009 واقعا عالیه.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان عزیز سلام

یه نکته منو در مورد این فایروال اذیت میکنه و اون اینکه در قسمت تنظیمات یک Rule ،

نمیتوان همزمان از دو Protocol و یا دو Direction در یکRule استفاده کرد

یعنى نمیتونید در یک Rule هم Inbound و Outbound رو با هم داشت و یا مثلا TCP و UDP ...!!!!

فرض کنید من میخوام Rule زیر رو به تنظیمات Svchost اضافه کنم

High Trojan Port Blocking

Protocol: TCP & UDP
    Direction: Inbound & Outbound
    Port : 5000-65535
    .
    .
    .
    خب به نظر شما حالا من باید چند Rule بنویسم!!دوستان راه حلى در این گونه موارد سراغ دارند ؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان عزیز سلام

یه نکته منو در مورد این فایروال اذیت میکنه و اون اینکه در قسمت تنظیمات یک Rule ،

نمیتوان همزمان از دو Protocol و یا دو Direction در یکRule استفاده کرد

یعنى نمیتونید در یک Rule هم Inbound و Outbound رو با هم داشت و یا مثلا TCP و UDP ...!!!!

فرض کنید من میخوام Rule زیر رو به تنظیمات Svchost اضافه کنم

High Trojan Port Blocking

Protocol: TCP & UDP
    Direction: Inbound & Outbound
    Port : 5000-65535
    .
    .
    .
    خب به نظر شما حالا من باید چند Rule بنویسم!!دوستان راه حلى در این گونه موارد سراغ دارند ؟
    ممنون
    در دستور نوشتن برای هر پروتکل لازم نیست که تمام جزئیات رو به فایروال معرفی کنی. مثلا لازم نیست دیگه
    ورودی و خروجی رو هم تعیین کنید. تعیین کردن ورودی و خروجی زمانی لازمه که دستور خاصی باشه مثلا
    دستوری برای دانلود منیجر که فقط کارش دانلود کردنه. اما شما حالا میخواهید که از یک پورت مثلا 1 تا 10 را
    کاملا ببندید. خوب در این صورت نیازی نیست تعیین کنید که ورودی باشه یا خروجی. شما طوری این کار رو میکنید
    که کاملا بسته بشه.

برای این کار هم شما در لایه اون پروسه فقط نیاز به ایجاد کردن 2 دستور دارید. TCP و UDP

اما اگر بخواهید که ورودی و خروجی رو هم برای هر دستون تعیین کنید اونوقت 4 تا دستور میشه. یعنی میشه ...

TCP In Blocked
    TCP Out blocket
    UDP in blocked
    UDP out blocket

البته این کار هم ظرری نداره و میشه از طریق 4 دستوری اونو درست کرد اما برای راحت تر شدن کار شما کافیه
    که برای هر پروتکل 1 بار دستور رو ایجاد کنید. یعنی اینطوری....

Block all TCP
    Block All UDP

به نمونه زیر نگاه کنید.

خوب حالا برای ایجاد Port Range یعنی دادن پورتهای ترتیبی که تعدادشون زیاده این کار رو میکنید. مثلا شما
    میخواهید که از پورت 1 تا 100 را ببندید به این حالت میگن Port range .

راستی وقتی یک دستور کلی رو میخواهید به جمع دستورات قبلی برای پروسه مورد نظرتون وارد کنید اون دستور
    کلی همیشه باید زیر همه دستورات قرار بگیره. مثلا الان شما میخواهید دستور بستن تمام پورت ها از 5000 تا
    65535 را به دستورات Svchost اضافه کنید. این دستور باید همیشه زیر همه دستورات قرار بگیره. البته
    خوشبختانه این فایروال در نسخه 2008 و 2009 این مشکل رو حل کرده و هر دستور جدیدی که ساخته میشه
    اتوماتیک خودش میره زیر. اما در نسخه 2.5 تا 4 اینطوری نبود کاربر خودش باید اون رو انتقال میداد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله دوست عزیز حق باشماست

اما اى کاش در زمینه پروتکل میشد همزمان هر دو گزینه TCP و UDP رو انتخاب کرد

تا از شلوغى قوانین جلوگیرى بشه بخصوص اگه شما بخواهید کاملا دقیق براى هر پروسه

قوانین دقیق رو ثبت کنید اندکى میزکار شلوغ میشه

بهرحال از توجه شما ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من Rule زیر رو براى فایل Svchost تعیین کردم

Block Inbound TCP for SVCHOST:EXE to 135
    Where the protocol is TCP
    and Where the direction is Inbound
    and Where the local port is DCOM
    Block it

اما با این حال باز هم فایروال از من در مورد ورود اطلاعات TCP از پورت 135 از سوى Domain هاى گوناگون سوال میکنه و خواستار ایجاد Rule براى اونه

خب وقتى من یه قانون کلى براى بلوکه شدن پورت 135 براى فایل Svchost مینویسم قاعدتا دیگه نباید فایروال براى این پورت از من سوال کنه

دوستان کسى اطلاعى در این زمینه داره ؟ ...ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من Rule زیر رو براى فایل Svchost تعیین کردم

Block Inbound TCP for SVCHOST:EXE to 135
    Block it

اما با این حال باز هم فایروال از من در مورد ورود اطلاعات TCP از پورت 135 از سوى Domain هاى گوناگون سوال میکنه و خواستار ایجاد Rule براى اونه

خب وقتى من یه قانون کلى براى بلوکه شدن پورت 135 براى فایل Svchost مینویسم قاعدتا دیگه نباید فایروال براى این پورت از من سوال کنه

دوستان کسى اطلاعى در این زمینه داره ؟ ...ممنون
    شما این دستور رو فقط برای Svchost تعیین کردید نه برای کل پروسه ها و نرم افزار های دیگه. اگر دستوری
    جدیدی برای هر برنامه درست کردید همیشه باید زیر همه دستورات باز و بالای همه دستورات بسته قرار بگیره.

برای اینکه این دستور رو برای همه نرم افزار ها و پروسه ها تعیین کنید شما باید برید به قسمت Network Rules
    و بعد System-Wide Rules و بعد در قسمت Global Rules همین دستوری رو که در بالا نوشتید با زدن Add درست
    کنید.

دستوری رو که خودتون دستی در بالا نوشتید درسته اما دستوری رو که در عکس من میبینم باید تیک قسمت Remote Address
    رو بردارید تا دستور کلی بشه. اینطوری شما فقط برای یک پورت خاص و یک سرور خاص دستور رو دست کردید نه کلی.
    اونی که خودتون نوشتید دستور کلیه نه اون 3 تایی که در عکس میبینم.

یعنی این درسته>>
    Block it

موفق باشید.
    Last edited by Power Pro; 16-07-2008 at 08:04.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز اگه به پست من توجه کرده باشى گفتم که من ابتداى کار قانون کلى فوق رو

براى پورت 135 فایل Svchost تعیین کردم

اما باز فایروال براى اتصال Svchost از پورت 135 به سرورهای خاصى از من سوال میکنه

یعنى اون سه قانون انتهایى که در عکس میبینى ناچارا نوشتم تا دیگه از من سوالى نپرسه

بحث من اینجاست وقتى پورتى رو بطور کلى براى فایلى بستم

چرا باز فایروال در مورد اتصال فایل موردنظر از همون پورت به سرور خاصى از من سوال میکنه؟

در ضمن من تنظیمات دقیق SVCHOST رو براساس فروم اتپوست کاملا دقیق نوشتم

(پس مشکل از Rules نیست)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بحث من اینجاست وقتى پورتى رو بطور کلى براى فایلى بستم

چرا باز فایروال در مورد اتصال فایل موردنظر از همون پورت به سرور خاصى از من سوال میکنه؟
    1. چون در پست قبلیم هم اشاره کردم شما این دستور رو کلی فقط برای 1 پروسه تعیین کردید نه برای کل سیستم.
    2. مسیری رو که باید این Rule رو در اونجا درست میکردید رو در صفحه قبل گفتم.
    3. سعی کنید از آخرین نسخه فایروال استفاده کنید.
    4. آیا بعد از درست کردن Rule های دستی که درست کردید اونها رو بستید که دیگه ازتون سوال نپرسه؟ پست 467

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1. چون در پست قبلیم هم اشاره کردم شما این دستور رو کلی فقط برای 1 پروسه تعیین کردید نه برای کل سیستم.
    من هم خدمتتون عرض کردم که که دستور بستن کامل پورت DCOM رو براى پروسه SVCHOST رو نوشتم

اما باز پروسه SVCHOST از پورت DCOM اقدام به ارتباط با سرورهای خاصى میکنه که فایروال به جاى بلاک کردنش

مجددا از من میپرسه که آیا میخواى پروسه SVCHOST از پورت DCOM اتصالی با وب داشته باشه یا نه!!

بله پست قبلى شما براى بستن پورت DCOM بطور کلى براى تمام پروسه ها کاملا صحیح هستش

اما قصد ندارم درسترسى کل پروسه ها رو به پورت DCOM غیرفعال کنم

بهر حال بعد از بستن اون سه سرور خاص بطور دستى براى SVCHOST دیگه سوالى از جانب فایروال برام مطرح نشد

من هم بابت توضیحات کاملتون بسیار سپاسگزارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid_panah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    رجیستری کد برای نسخه 2009 فایروال دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •