[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يكي كه سرعت خوبي داره اينو دانلود كنه ببينه كه فول هست و كيجن داره و رجيستر ميشه يا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يكي كه سرعت خوبي داره اينو دانلود كنه ببينه كه فول هست و كيجن داره و رجيستر ميشه يا نه؟
اي بابا عجب چيزهايي اتفاق ميفته.سايت آپلود را هم ----- كردند؟؟؟؟؟
ظاهرا قسمت شما اينه كه از rapidshare دانلود كنيد:
Norton Internet Security™ 2007
دانلود:
پسورد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
warezakias-mcxlvii
حجم:
240MB ISO
موفق باشيد.
به خدا شرمندتم از اینا که اصلا دانلود نمیشه تا میزنی واسه دانلود سریع 100% میشه یه فایل rar دانلود میکنه که باز نمیشه
متوجه منظور شما نشدم.يعني اصلا نميتونيد دانلود كنيد؟آيا تجربه دانلود از سايت rapidshare را داريد؟من تست كردم و هيچ مشكلي نداشت.دقيقا بفرماييد چكاري انجام ميدهيد كه دانلود انجام نميشه.
آره بابا مگه آدمی هست که از این سایت دانلود نکرده باشه هیچی همچین که لینک رو کپی میکنم شروع میکنه به دانلود 2 ثانیه هم نمیشه یهو مشه 100% یعنی کامل دانلود شد وقتی میری بازش کنی خطا میده باز نمیشه با idm و FlashGet امتحان کردم هر دو همینطورین با هیچکدوم دانلود نمیشه
شما از برنامه هاي Download Manager استفاده نكن و اگر امكانش را داري از مرورگرهاي Opera يا Firefox براي دانلود استفاده كنيد و نتيجه را بفرماييد.من مجدد تست كردم و مشكلي نداشت.
با اپرا امتحان کردم درست بود و هیچ مشکلی نداشت ولی خب مشکله با اپرا با این دیال آپ دانلدش کرد
نسخه جدید Internet Download Manager را دانلود کن. مشکل دانلود با Rapidshare نداره.
شرمنده خارج از موضوع.
من از این نسخه استفاده میکنم Internet Download Manager 5.0.8
از نسخه 5.0.9 استفاده کنید.قبلی ها مشکل دارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)