تو 4 سال 26 پست!
تو 4 سال 26 پست!
بابا بی خیال این حرفا بشید !
پارس یا ماکس مسئله اینست !![]()
ماکس که فعلا با افت سرعت در بعضی مناطق ارومیه و همینطور تبریز مواجه هست. به نظرم بهتره یک ماهه پارس خرید کنید اگه راضی نبودید اینبار با خیال راحت میایین ماکس نت و 3 ماهه میگیرید و دوباره از سرعت کم گله می کنید![]()
سلام . من 3 ساله مشترک بخت برگشته شرکت بی تربیت آنا اینترنت هستم ! دیگه واقعآ گندش رو در آوردن !!! ....
هر شب بین ساعت 9 تا 2 حتمآ حداقل 2 ساعت قطعی دارم . پینگ بی نهایت ! (جدی میگم توی یه بازی میزد بی نهایت D: )
تنها چیزیش که خوبه سرعت دانلودشه که همیشه روی 108 هست چه شب چه روز . اما به چه درد میخوره ؟! اینترنت تموم شد !! تو اتاقم هرجا پا میذاری DVD میشکنه ! هاردمم داره منفجر میشه ...
چیزی که برای من مهمه فقط و فقط پینگ برای VOIP و Online Game و Streaming هست و بس . میخوام دیگه از آنا برم موندم مکس نت خوبه یا نه . مساله مهم فقط پینگ پایین و قطعی نداشتنه . حاضرم هر ماه 30 تومن بدم فقط پینگم هیچوقت از 200 بالاتر نره !
همشهریای عزیز کمک
منطقه شهید قندی . (بهداری) 347
ممنونم
Last edited by salazar.basiliska; 26-01-2011 at 21:08.
دوست عزیز کدوم منطقه مخابراتی هستی اینم اضافه کن
پیگیری کنید٬ از نتایجتون استفاده می کنیم. برای من هم آن لاین گیمینگ مهمه٬ اما این پارس آن لاین پینگ خرابی داره.چیزی که برای من مهمه فقط و فقط پینگ برای VOIP و Online Game و Streaming هست و بس . میخوام دیگه از آنا برم موندم مکس نت خوبه یا نه . مساله مهم فقط پینگ پایین و قطعی نداشتنه . حاظرم هر ماه 30 تومن بدم فقط پینگم هیچوقت از 200 بالاتر نره !
منطقه شهید قندی . (بهداری) 347
ارزونتر از همه جا مال مخابرات . ولی شانت هم اکانتها رو تغییر داده و هم کیفیتش خوبه ولی ارزون همون مخابرات
دوستان من امروز تو خیابون دانش بودم که اتفاقی چشمم افتاد به اسم ماکس نت...
توی تقاطع خیام و دانش روبروی بانک ملی یه تابلو دیدم که نوشته بود نماینده ماکس نته..
البته بسته بود و من نتونستم برم ببینمش.بهر حال چون فاصله تا فلکه مخابرات زیاده گفتم یه سر هم اونجا بزنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)