آقا حسین ناراحت نشو و به دل نگیر
خواهر گرامی این حرف شما خیلی زشت بود ایشون که از پی سی ورد پولی نمی گیره که مجبور باشه به سوالات جواب می دهه ایشون لطف می کننده به سوالات جواب می دهند اینوقت شما این وقت این طوری حرف می زنید![]()
آقا حسین ناراحت نشو و به دل نگیر
خواهر گرامی این حرف شما خیلی زشت بود ایشون که از پی سی ورد پولی نمی گیره که مجبور باشه به سوالات جواب می دهه ایشون لطف می کننده به سوالات جواب می دهند اینوقت شما این وقت این طوری حرف می زنید![]()
اه واااااااااا
چرا ناراحت شدین
بخدا جسارت نباشه اقای حسین عزیز، منظور من چیزه دیگه ای بود که شما بد گرفیتن
منظورم این بود که وقتی شما جوابمو دادید من دیگه جواب سوالمو گرفته بودم برا همین منظورم این بود که به دردم نخورد وگرنه جواب شما خیلی هم خوب و کامل بود
دوستان عزیز سوء تفاهم شده و از همه تون معظرت میخوام مخصوصا اقا حسین گل گلاب که قدرشون رو بدونید![]()
کدوم بی نظمی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
اینو واقعا راست گفتی
ای خداااااااااااااااااااا سوء تفاهم شده منظور من چیزه دیگه ای بود اصلا من هم قبول دارم که جمله ام یکم مشکل داشت
Last edited by دختر انگلیسی; 29-04-2010 at 17:56.
سلام
خواهش میکنم ، اگه یکم بیشتر تو نوشتن متن هاتون دقت کنید هیچ وقت مشکلی پش نمیاد .
لطفا درباره این موضوع و موضعات متفرقه نا مربوط پست نزنید
آقایون سلام
من دیدم آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو بازی که ساخته بود ایکونش رو عوض کرده بود میشه بگید چه جوری این کار رو کردید
خیلی ممنون![]()
فکر کنم باید تو قسمتPrefrences و در برگه یIcons آیکون رو تغییر بدیم .
من با برنامه resoruce hacker فایل اجرایی موتور رو عوض کردم
آقا پرویز پس اون که من گفتم اشتباه بود؟؟
من که هیچی حالیم نیست از گیم استودیو ولی اینو مطمئنم که خود برنامه حتما میشه باهاش آیکون برنامه رو عوض کرد.
1 ما چنین قسمتی ندیدم شما تو وژن 7.8 اومده 2.مشکل خیلی از موتور همینه برای مثال موتور fps creator
که قابلیت تعویض آیکون نداره برای همین برنامه جانبی icon changer براش ساخته اند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)