قبلا توضیح داده شده که به چه دلایلی بهتر است از این روش استفاده کنید
قبلا توضیح داده شده که به چه دلایلی بهتر است از این روش استفاده کنید
دوست عزیز
توضیح داده شد که درایورها را یا باید از سایت سازنده یا از سایت اینتل دریافت کنید ...
من می خوام ویندوز ایکس پی رو به تنهایی نصب کنم بعد از اینکه لپ تاپ ریستار شدو شروع کرد به خواندن سی دی نصب ویندوز ایکس پی با این ارور مواجه می شوم
A problem has been detected and windowse has been shut down to prevent dmage to your computer
.......
***stop:0x0000007b ( 0xf78d2524, 0xc0000034,0x00000000,0x00000000)
مشکل از کجاست
چیپست هم اینتل 4500 هست
ببینید مایکروسافت در دیتابیسش چی در این مورد نوشته و راه تعمیرش چیه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ارور مربوط به یک مشکل سخت افزاری هست و معروفه ... از نشناخته شدن بوت سکتور هارد یا دانگرید با درایور نامربوط هم میتونه باشه ...
بهتره دیسک ویندوز خود را عوض کنید یا درایوری که با ان دانگرید کردید
موفق باشید![]()
من یک لپ تاپ vaio vgn-ar605e دارم اگه میشه عاجزانه تقاضا دارم در مورد درایور ها و نصب به من کمک کنید لطفا ! بله !
![]()
من هم همین مشکل رو داشتم ولی از داخل بایاس حالت Sata را به حالت ATA عوض کردم مشکلم حل شد و ویندوز XP نصب شد
دوست عزیز بخش درایورهای سایت جای دیگری است . در انجا درخواست دهید
سلام .
مدل لپ تاپ من Sony PCG-7141L هستش . الان روش ويندوز ويستاي مخصوص لپتاپ دل نصب هست و تريال شده . الان وارد ويندوز نميتونم بشم . وقتي هم كه ميخوام ويندوز اكس پي نصب كنم هارد ديسك رو نميشناسه و نصب نميشه . لطفا راهنماييم كنيد
دوست عزیز من شما را به این تاپیک راهنمایی کردم چون باید از روی اموزش یک دیسک ویندوز xp بسازید. آموزش را انجام دهید مشکل ویندوز xp شما حل خواهد شد![]()
ممنون از توضیحات
مشکل حل شد البته با گرفتن یک سی دی ایکس پی که به گفته فروشنده جهت لپ تاپ آماده شده بود!
اما یک مشکل جدید! موقع نصب ایکس پی من هارد رو پارتیشن بندی کردم الان که ایکس پی نصب شده یکی از درایو ها رو نمی یاره به حجم 90 گیگ! درایو c و d هست و درایو e هم دی وی دی رم شده
مشکل کجاست؟
Last edited by Ali-ss; 06-04-2009 at 19:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)