تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 1178 اولاول ... 3743444546474849505157971475471047 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

آخر فروم باز aslanaslan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من می گم از خارج بیارن... پس Special بخرم... قاب هاش رو چی کار کنم؟ چندن؟ مخصوصا که Imprint هم میخوام...
    از 1530 خوشم میاد، ولی بزرگه... 1330 هم کوچیکه! 14.1 بیشتر دوست دارم که XPS نداره... پس سری Art و Special قابشون تعویض میشه... درسته؟ چون اینجا که دیدم با هم فرق دارن این دو سری...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن سوئد بخرم قیمت چقدر تاثیر میذاره؟ بازم ممنون!

اگه نباشه جاش خالی می مونه siamak_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقای registered user مدل نوت بوک امضای شما رو من هر چی تو بازار گشتم پیدا نکردم..
    آیا شما اطلاع دارید از کجا میشه hp dv 6650 special edition رو خرید...(با قیمت مناسب)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    safa city

پيش فرض

سلام جناب registered user من دو سوال از شما داشتم
    1-من لپتابمو فرمت کرده و با dvd خود شرکت دل (m1530) ویندوز ویستا را نصب کردم الان نمی تونم finger printo ه کا بیندازم و نمیدونم چکار کنم لطفا منو راهنمایی کنید
    2- من نمیتونم حرف p ارسی را روی دگمه نوت بوک (m1530) پیدا کنم لطف کنید بگید لیبل (P) را روی کدوم دگمه بچسبانم

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من می گم از خارج بیارن... پس Special بخرم... قاب هاش رو چی کار کنم؟ چندن؟ مخصوصا که Imprint هم میخوام...
    از 1530 خوشم میاد، ولی بزرگه... 1330 هم کوچیکه! 14.1 بیشتر دوست دارم که XPS نداره... پس سری Art و Special قابشون تعویض میشه... درسته؟ چون اینجا که دیدم با هم فرق دارن این دو سری...
    همچیز بستگی به پولی داره که خرج میکنی .... شاتس من برای طرفی که ازش خریدم این کارا رو کرده بود ... قاب اضافه هم تعویضش روش داره ها ... الکی نیست

سوئد رو نمی دونم ... کشور دیگه نبود ؟ lol

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آقای registered user مدل نوت بوک امضای شما رو من هر چی تو بازار گشتم پیدا نکردم..
    آیا شما اطلاع دارید از کجا میشه hp dv 6650 special edition رو خرید...(با قیمت مناسب)
    احتمالا فقط آمریکا چون خودم ار اونجا برام آوردند

این special هم هست بعلاوه game edition که فقط سفارشی میزنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام جناب registered user من دو سوال از شما داشتم
    1-من لپتابمو فرمت کرده و با dvd خود شرکت دل (m1530) ویندوز ویستا را نصب کردم الان نمی تونم finger printo ه کا بیندازم و نمیدونم چکار کنم لطفا منو راهنمایی کنید
    2- من نمیتونم حرف p ارسی را روی دگمه نوت بوک (m1530) پیدا کنم لطف کنید بگید لیبل (P) را روی کدوم دگمه بچسبانم
    علیک سلام

در بخش مربوطه باید مطرح کنید اما این دفعه مسئله نیست:

1- برای نصب و راه اندازی FP باید به راهنما مراجعه کنید چون خودم هم زیاد باهاش ور نرفتم ... اگر دوستان اطلاعاتی دارند لطف کنند بگویند

2- قبلا دوستان یه عکس از کیبورد گذاشته بودند :

پ رو باید زیر دکمه backspace و بالای enter (بین این دو) بچسبونی یعنی دکمه با علامت اسلش : \

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من رفتم تو سایت HP و مدل دلخواه خودم رو درست کردم... چند تا سوال داشتم(چقدر سوال می پرسم ها!)
    1- ارزش داره که 160 دلار اضافه بدم تا Vista Ultimate بگیرم؟
    2- اینجا اگه گزینه سوم رو انتخاب نکنم، BT نخواهد داشت؟ ( خدا نکنه!)

Networking

PC includes a network port for broadband Internet connectivity. Internet access sold separately

1- Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection
    Included in price

2- Intel(R) PRO/Wireless 4965AGN Network Connection

+
    $25.00

3- Intel(R) PRO/Wireless 4965AGN Network w/Bluetooth
    +
    $50.00

3- وقتی TV Tuner رو انتخاب نمی کنم، در آخر که یه Preview از سیستم انتخابی نشون میده، تو قسمت Entertainment می نویسه: No Tv tuner and remote control
    یعنی اون ریموت معمولی هم حذف میشه؟ (بازم خدا نکنه!)

با این سیستم برام در میاد1594 دلار:
    320 gb hdd
    normal dvd odd
    4 gb ram
    2.5 ghz cpu
    tv tuner
    vista home p. 64 bit
    fp
    geforce 8400 vga
    webcam
    mic
    Last edited by aslanaslan; 16-05-2008 at 21:27.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- برای نصب و راه اندازی FP باید به راهنما مراجعه کنید چون خودم هم زیاد باهاش ور نرفتم ... اگر دوستان اطلاعاتی دارند لطف کنند بگویند
    تا اون جا که میدنم بهترین کار پیدا کردن، دانلود کردن و نصب کردن درایور FP هست. تو Toshiba بابام که این کار رو کردم ولی برای کنترلر Volume که بعد Recover کردن سیستم دیگه نمی شناختش. انتظار نداشتم به این راحتی باشه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

من رفتم تو سایت HP و مدل دلخواه خودم رو درست کردم... چند تا سوال داشتم(چقدر سوال می پرسم ها!)
    1- ارزش داره که 160 دلار اضافه بدم تا Vista Ultimate بگیرم؟
    2- اینجا اگه گزینه سوم رو انتخاب نکنم، BT نخواهد داشت؟ ( خدا نکنه!)

Networking

PC includes a network port for broadband Internet connectivity. Internet access sold separately

1- Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network Connection
    Included in price

2- Intel(R) PRO/Wireless 4965AGN Network Connection

+
    $25.00

3- Intel(R) PRO/Wireless 4965AGN Network w/Bluetooth
    +
    $50.00

3- وقتی TV Tuner رو انتخاب نمی کنم، در آخر که یه Preview از سیستم انتخابی نشون میده، تو قسمت Entertainment می نویسه: No Tv tuner and remote control
    یعنی اون ریموت معمولی هم حذف میشه؟ (بازم خدا نکنه!)

با این سیستم برام در میاد1594 دلار:
    320 gb hdd
    normal dvd odd
    4 gb ram
    2.5 ghz cpu
    tv tuner
    vista home p. 64 bit
    fp
    geforce 8400 vga
    webcam
    mic

1- خیر

2- تا اونجایی که میدونم ماژول بلوتوث حالت دیفالته اما اینجا حتما ماژولش فرق فوکوله که جداش کرده ... ممکنه EDR version باشه ... شاید هم نباشه !

3- خیر ریموت مخصوص TV tuner حذف میشه ... مال من که داره مشکلی نبود (البته TV داره)

4- ویستا 64 بیتی ور ندار اذیت میشی ... فقط 32 بیت

داره خودمونی میشه amirghs640's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    لارستان فارس

14 خرید لپ تاپ

با سلام به همه

بنده تا تاآن تمام مطالب این قسمت رو خوندم و یادداشت بر داشتم .

از همه عزیزان به خصوص REGISTERED USER که مطالب فنی خوبی رو مطرح کردند ، میخوام به بنده یاری

برسونند . ( چون همه چیزا رو مطالعه کردم تا به اینجا رسیدم .) پیشاپیش بابت زیاد بودن سوال ها معذرت

خواهی می کنم. اجرتون با خدا

من قصد خرید لپ تاپ برای نیازهای زیر دارم :

فتوشاپ + میکس فیلم + بازی های استراتژیک +فوتبال ( من بازی خور نیستم !!! ) + کارهای معمول

بنابراین باید سیستم مورد نظر از گرافیک + رم+ LCD با کیفیت مناسب و 15 " خوبی داشته باشه.

هارد بالا رو هم دوست دارم !

با توجه به بررسی هایی کردم به مدل های زیر رسیدم :

Inspiron 1520 با کانفیگ زیر :

2.2 Santa DUO2CPU4 MBCache2048 DDR2RAM160 Sata+HDD15.4" WXGA briteLCD1000NviVGADVD-RWDrive2.8 Kg.WieghtYESModemYESLANYESWIFIYESBluetoothNOInfrar edvista homeOSWeb CamOther Information

قیمت: 1250

HP 6755

2.4 Santa DUO2CPU4 mbCache2048 DDR2RAM250 Sata+HDD15.4 WXGA BriteLCD1000 Nvi 256 8400VGADVD-RWDrive2.7 KgWieghtYESModemYESLANYESWIFIYESBluetoothNOInfrare dVista HomeOSWeb CamOther Information
    قیمت : 1450

HP 6750

2.4 Turion64 X2 CPU1 mbCache2048 DDR2RAM250 Sata+HDD15.4" WXGA+bLCD1000 Nvi 256 8400VGADVD-RWDrive2.7 Kg.WieghtYESModemYESLANYESWIFIYESBluetoothNOInfrar edVista HomeOSWeb CamOther Information
    قیمت :1250

HP 6855

2.4 Turion64x2CPU4 mbCache3000 DDR2RAM320 Sata+HDD15.4"WXGA BriteLCD1000 NviVGADVD-RWDrive2.7 KgWieghtYESModemNOLANWIFIYESBluetoothYESInfraredVi sta HomeOSWeb CamOther Information

قیمت :1340( ولی مثل اینکه LAN و WIFI نداره !! نمیدونمشاید اشتباه باشه و این سایت بد

نوشته . شما کمک کنید ، ولی اگه داشته باشه به نظر خیلی خوب میاد ! )

HP 6829

مشخصات این مدل در نو شته 161 و 169 همین بحث اومده .

فقط قیمت و و زن اون مطرح نشده. عزیزان همراهی کنند.

****** ضمنا با توجه به مباحث قبلی من 2 برند سونی و توشیبا رو کنار گذاشتم ***********

****** LCD 1"4 و بقیه رو با توجه به نیازم کنار گذاشتم . *************

****** مدل VOSTRO رو به خاطر زمخت بودنش کنار گذاشتم ( ولی دوست دارم بدونم تو یک رنج قیمت

با INSPIRON 1520 چه مزیت هایی داره ؟ ) *****

***** لطفا اگه می دونین معایب این سیستم ها رو ذکر کنید . *****

***** اگه مدل مناسبی هم به نظرتون میرسه پسشنهاد بدین ****

***** ضمنا دوست دارم تمام امکانات و پورت های جانبی رو هم داشته باشه مثل BT / WI -FI / 1394 / WEBCAM / پورت 323 / USB زیاد / کارت ریدر / S-VIDEO / ...

اما سوالات :

1- با توجه به موارد ذکر شده سرعت هارد روی کدام قسمت ها تاثیر داره ؟ و چقدر تاثیر داره ؟

2- LCD HP 6755 آیا مشکلی داره که توی سایت دیجی کالا گفته شده ؟

3-من تو تمام این لپ تاپ ها بلو-ری ندیدم !؟ مگه تا الآن نیومده ؟ آیا اگه بیاد زیاد توسر قیمت نمیخو ره ؟

4- پورت سریال یا 323 چیه ؟

5- با توجه به خواسته های من باید به RAM , CASH یا دور هارد توجه بیشتری بکنم ؟
    ( کدام به ترتیب مهم هستند ؟)

6- بحث سیستم عامل رو خوب متوجه نشدم !! آیا روی مدلهای مثلا INSPIRON 1520 یا HP 6755 ویندوز

XP نصب میشه یا نه ؟ برام خیلی مهمه ؟

7- جناب REGISTERED USER عزیز ، شما یکجا گفتی AMD TURION X2 از INT EL بهتره ، ولی در

مطلب 361 INTEL رو بالاتر دونستی ؟

با توجه به 2 مدل HP 6755 و HP 6750 تفاوت قیمت AMD X2 با INTEL ، خیلی زیاد نیست . چرا که

6755 رم 2 ، کش 4 و COR2DUO 2.4 هست و

6750 رم 1 ، کش 2 و TURION X2 2.4 هست ، و تفاوت قیمت 200000 هزار تومان به خاطر افزایش رم

و کش 6755 هست.

یا این حال ، شما کدام رو ترجیح می دهید.

8- باتوجه به پول و نیازهام کدوم مقرون به صرفه تر است ؟ ( با در نظر گرفتن آینده نگری )

( می تونم تا1400 هزینه کنم ، مهم انتخاب بهترین حالت هست ، چون بودجه ام رو پس انداز کردم می خوام

بهترین حالت رو برگزینم به همین خاطز تمام مطالب رو خوندم .)

9- شما که دستی در بازار دارین ، چقدر احتمال افت قیمت تا 2 یا 3 هفته آینده هست ؟ ( با توجه به عرضه

محصولات جدید و شرایط بازار ایران )

10- آقای REGISTERED USER عزیز ، شما در مطلب 385 امرتات رو بهتر از بقیه و در مطلب 353 زیگورات رو بهتر

از بقیه دونستید. حالا به نظر شما کدوم بهترند ؟

البته به شخصه می خوام ریسک کنم و پول پای گارانتیهای آشغالی ندم ؟ نظر شما در این باره چیه ؟

11- CPU CORE2DUO 2.4 اینتل با چه CPU از کامپیوترهای خونگی برابری میکنه ؟

12- در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ب HP جزء برترین ها نیست ؟

این مسئله من رو به تامل واداشت . نظرتون در اینباره چیه ؟ راستش یه ذره بین dell و hp به تردید افتادم .

13- تمام cpu core2duo intel ، ب Santarosa هست ؟ یا از یه مرحله به بعد اینجوری هست ؟

14- بالاخره تفاوت HP رو با HP-COMPAQ نفهمیدم !!!!! ؟؟؟؟؟

باز هم از همه عزیزان به خاطر مطرح نمودن این همه سوال معذرت خواهی می کنم .

نمی خواستم فضای بحث رو در پست های زیاد بگیرم .

یا علی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •