تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 209 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

براي چي ميخواهي باژنگ بگيري هم لاستيكش نازك هستش هم انجين چيني به نظر من بجاي اينكه اين موتور افتضاحو بخريد يه موتور خوب و توب تو همين رنج يعني 700 تا 800 يه كاوازاكي Gto بگيريد از هر نظر عاليه دو زمانه وقدرت سوباب عالي
    سلام.

وروودتون رو به سایت تبریک میگم.

لطفا برای اینکه به شخص خاصی جواب بدید از استفاده کنید

2. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نارمك CITY

پيش فرض

سلام من بعد از سالها دوباره به تاپيك برگشتم.

دوستان كسي آدرسي(تهران)- سايتي -تلفني از موتور سازيه شهاب نداره؟؟؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض کسی در این مورد اطلاعاتی نداره

با سلام
    میخواستم یک نظر خواهی از اهل فن کنم که ببینم بین zx و cbr150 و hikips کدوم رو انتخاب میکنند هم از نظر شتاب و سرعت هم از نظر کیفیت خود موتور
    با تشکر از همه
    اگر اطلاعات فنی در مورد cbr 150 دارید بگید چون چهار زمانه است و ارزون تر از zx و ترددش مشگلی نداره
    باتشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

fari666i جان سلام هر سه 150 سي سي هستند اما من به شخصه zx را انتخاب ميكنم البته zxوhikips يكي هستند با حجم 150 سي سي سر عتي معادل 240 كيلومتر ميرود از 0 تا 100 40/7 ثانيه ميرود و وزن ان 160 كيلوگرم هست و دو زمانه و مجاز به تردد هم هست انجين هم تايلند و دو مدل kpp و srr وجود دارد.

6. این کاربر از zzrrrrrrrrr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خورشيد به كمك موتورسواران آمد!
    مخترع جوان ايراني موفق به ساخت كلاه ايمني خورشيدي شد

مخترع جوان ايراني با ساخت كلاه ايمني مجهز به سيستم سرمايشي و گرمايشي با استفاده از انرژي خورشيدي موتورسيكلت سواراني را كه به بهانه گرماي كلاه ايمني از كاربرد اين وسيله ايمني شانه خالي مي‌كنند، با چالشي جدي مواجه كرد!
    سروين شاهاني مقدم، مبتكر اين كلاه ايمني كه اميدوار است با اين اختراع موتورسيكلت سواران بيشتري راضي به استفاده از كلاه ايمني شوند درباره اختراع خود به خبرنگار علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) گفت: گرماي شديد تابستان از عللي است كه برخي موتورسيكلت‌سواران را ناگزير از برداشتن كلاه ايمني هنگام راندن موتورسيكلت مي‌كند كه اين امر بيش از هر چيز امنيت و سلامت موتور سوار را به خطر مي‌اندازد و قوانين راهنمايي و رانندگي هم آن را منع كرده است. اين مساله مرا به ساخت كلاه ايمني مجهز به سيستم سرمايشي و گرمايشي خورشيدي ترغيب كرد.
    وي گفت: كلاه ايمني ابداعي با سرماي مطبوعي كه در فصل تابستان توليد مي‌كند موتورسواران را به استفاده از كلاه ايمني ترغيب مي كند و از طرف ديگر در فصل زمستان هم كه جريان باد شديد ناشي از راندن موتورسيكلت، سرماي محيط را تشديد مي كند اين سيستم، گرماي مطلوبي را در فضاي كلاه ايجاد مي‌كند.
    شاهاني مقدم در ادامه درباره نحوه عملكرد سيستم گفت: در اين سيستم براي ايجاد گرما و سرما از اثر پلتاير و قوانين حاكم بر آن استفاده شده است بدين ترتيب كه با اتصال دو فلز غير هم نام به بدين ترتيب كه با اتصال دو فلز غير هم نام - به صورت ترموكوپل - كه به فلزات سرد و گرم مشهورند، سازه‌اي تشكيل مي‌شود كه با اعمال انرژي الكتريكي به آن الكترون‌هاي فلز سرد از مدارهاي خود خارج شده و به سوي مدارهاي الكتريكي فلز گرم جهش مي‌كنند، در نتيجه سطحي كه در آن الكترون كمتري وجود دارد، سرد شده و سطحي كه در آن الكترون بيشتري وجود دارد، گرم مي‌شود.
    وي خاطرنشان كرد: كلاه ايمني خورشيدي علاوه بر موتورسيكلت سواران در مواردي مثل كارگران معادن و همچنين به عنوان كلاه آفتابگير هم قابل استفاده است.

1387/10/27

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

fari666i جان سلام هر سه 150 سي سي هستند اما من به شخصه zx را انتخاب ميكنم البته zxوhikips يكي هستند با حجم 150 سي سي سر عتي معادل 240 كيلومتر ميرود از 0 تا 100 40/7 ثانيه ميرود و وزن ان 160 كيلوگرم هست و دو زمانه و مجاز به تردد هم هست انجين هم تايلند و دو مدل kpp و srr وجود دارد.
    در مورد حداکثر سرعتش مطمئنید؟

9. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله مطمئن هستم من خودم تا 190 تا رفتم اما بيش از اون دروغ چرا ترسيدم برم واقعا وحشتناكه تو اتوبان ازادگان رفتم باز گاز خور داشت و تا 240 مطمئن هستم كه ميره

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

بله مطمئن هستم من خودم تا 190 تا رفتم اما بيش از اون دروغ چرا ترسيدم برم واقعا وحشتناكه تو اتوبان ازادگان رفتم باز گاز خور داشت و تا 240 مطمئن هستم كه ميره
    این کیپس سبز فسفری ها که دیروز 11 تومن قیمت گرفتم !!! از 180 بالاتر نمی ره. مطمئنید 150 سوار شده اید؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsannet9003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

موتور سیکلت فقط honda cb1 450cc گرفتم ولی چون غیر مجازه می ترسم بیارمش بیرون
    only night

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

موتور سیکلت فقط honda cb1 450cc گرفتم ولی چون غیر مجازه می ترسم بیارمش بیرون
    only night
    البته دوست عزیز، این هوندا cb1 رو که میگی 400cc هست.

در این پست معرفیش کردم:
    سلام.

تقدیم به P30WORLD یهای عزیز

دیروز رفته بودیم تفریح که این موتورو هم دیدم. گفتم یه چند تا عس بندازم یادگاری بیارم. حالا که انداختم گفتم بذارم اینجا هم.

سازنده:HONDA

مدل: HONDA CB1

حجم موتور: 400 cc

تعداد سیلندر :4 !!!

تعداد سوپاپ: 16 !!!!

قدرت موتور: 58 اسب بخار. (4 اسب از پراید کمتره ولی پراید 1300 هست و این 400 سی سی)

حداکثر سرعت: 180 کیلومتر بر ساعت.

وزن: 180 کیلوگرم.

دارای رادیات!!!

اینم عکسایی که گرفتیم: تاریخ 1387.08.24

این عکس اول رو پسر خالم با NOKIA 3110 CLASSIC گرفت. که کیفیتش خوب نیست ولی زاویش خوبه.

اینا رو هم خودم گرفتم
    دوربین : Sony Ericsson K770i

در عکس زیر اونی که سر پا هست صاحب موتوره. اونی هم که نشسته روی 125 داش سجاد - رفیق گلمه.

حالا این عکس اخر که به نظرم قشنگه. به رادیات و خروجیهای هوای موتور دقت کنید و همچنین به قیلتر روغنش که در لابلای لوله ها معلومه.

شاسیش هم جالب بود. یه شاسی محکم و حساب شده.

قیمت هم به گفته صاحبش: از یه شیرازی خریده 5.5 میلیون تومن. پلاک ملاک هم طبیعتا تعطیل. ولی برگه اوراقی بود.

صداش هم خیلی زیبا بود.

=============
    فرشاد واثقی

1387.08.2

14. این کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •