من احتمالاً همین امروز می گیرم.
ولی قیمتش رو نگفتید...
اگه حدود قیمتش رو هم بگید ممنون میشم.
ببخشید از این که خیلی سوال می کنم.
ممنون.
من احتمالاً همین امروز می گیرم.
ولی قیمتش رو نگفتید...
اگه حدود قیمتش رو هم بگید ممنون میشم.
ببخشید از این که خیلی سوال می کنم.
ممنون.
ما که جنوبیم و تا خلیج فارس ز همش 40 دقیقه فاصله داریم 230 تا 260 سعی کن قرمز نگیری چون خیلی تقلبی در قرمز وجود داره یا اگه میگیری از فروشنده ضمانت بخوای در صورت هنگ و......... پس بگیره مال من قرمز با واسم از دوبی اوردن اصله سابقه هنگ نداره
تو شهرهای مرکزی هم ګویا بدون ګارانتی 270 و با ګارانتی تا 310 تومن میدن ګفته دوستمون هم تایید میشه تقلبی قرمز خیلی زیاده
سلام بچه ها فکر کنم مشکل ساعت sms رو پیدا کردم برای اینکار فقط کافیه این کارو بکنید
menu>setting>rest. factory sett.>restore setting only
واسه منکه اینجوری درست شد![]()
سلام،آقا این اسلایدر گوشی من دیر سر جاش برمیگرده.اصلا باید با انگشت گذاشتش جای اولیش.به نظر شما مشکل از چیه؟
راستش قابشو دادم بیرون عوض کرد.بعدش اینجوری شد.
سلام كسي برنامه اي داره واسه خواندن فايلهاي pdf خيلي بهش احتياج دارم يه چند تا دارم كتابهايي كه فارسي هستند رو بد اجرا ميكنه اگه كسي داره ممنونش ميشم بهم معرفي كنه
نوشته شده توسط farzad_sunrise1985 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اینجا درخواست بدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما توی date & time حالا ساعت گوشیتون چقدر با GMT تفاوت داره ؟سلام بچه ها فکر کنم مشکل ساعت sms رو پیدا کردم برای اینکار فقط کافیه این کارو بکنید
menu>setting>rest. factory sett.>restore setting only
واسه منکه اینجوری درست شد
باید شهری رو که انتخاب میکنید 10- اختلاف داشته باشه ......
الان واسه من روGMT+2 هست
تنها عیبش 10 دقیقه اختلاف هست مثلا SMS که میاد زمان واقعیش 10 دقیقه عقب تر از زمان واقعیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)