سلام...
من این بازی رو از شرکت نوین پندار گرفتم...
اما کدش رو فقط تا 3 بار میشه گرفتم...
یعنی من اگه دوبار دیگه سیستم رو ارتقا بدم یا یک قطعشو عوض کنم باید 15 هزارتومتی که خرج بازی کردم رو بریزم دور؟!!!
کرکی،کیجنی چیزی نداره؟!
سلام...
من این بازی رو از شرکت نوین پندار گرفتم...
اما کدش رو فقط تا 3 بار میشه گرفتم...
یعنی من اگه دوبار دیگه سیستم رو ارتقا بدم یا یک قطعشو عوض کنم باید 15 هزارتومتی که خرج بازی کردم رو بریزم دور؟!!!
کرکی،کیجنی چیزی نداره؟!
آره تو FSX هم همینطوریه. کوه ها رو نادیده میگیره و نزدیک کوه یهو 4 هزار پا میگه برو بالا. خداییش تو واقعیت همچین چیزی بشه مسافرا کوهنوردا رو هم میبینن.تو مهر آباد بعد از اون حادثه c-130 سال ها پیش که به بر اثر دید کم به کوه برخورد کرد گردش به راست ممنوع شده اما این atc لعنتی همیشه موقع گو ارون به من دستور گردش به راست رو میده! و جالبه که انتظار داره ارتفا 6000 پا رو هم حفظ کنم!!بوم...(البته من بیشتر با 2004 کار میکنم)
دوستان چند وقت پیش گفتم در مورد ILS یکی توضیح بده هرکس چند خط گفت تا آخر انقدر باهاش ور رفتم یه چیزایی فهمیدم. حالا هرکی در مورد کلید Approch میدونه کامل با عکس لطف کنه در حق من و همه تا یه چیزی یاد بگیریم.
کلید Approch رو زدم با اینکه هواپیما رو اتوپایلوت بود و ارتفاع رو 4 هزار پا بود بدون خاموش شدن اتوپایلوت با کله رفتم تو زمین. خودم موندم چرا اینطوری شد. استال هم نکردم.
یه چیز دیگه. Sinkrate چه حالتی هستش؟
ممنون از همه ی دوستان.
برای برطرف شدن شبهه ها سایت رسمی پذیرش دانشجوی خلبانی هواپیمایی ایران(هما)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر با flight planner مسیر بین دو نقطه رو انتخاب کنید، ارتفاع حداقلی مطمئن رو به شما میده. دقت کنید: حداقل! با این ارتفاع مطمئنا سانحه ای پیش نمیاد. اما برای اطمینان بیشتر یه مقدار مثلا، 6-5 هزار پا بهش اضافه کنید.
کلید approach رو که روشن کردی، heading خاموش شده بود؟ یعنی سیستم فرود اتوماتیک فعال شده بود؟ صدای بوقهای ناپیوسته رو مینیدی؟ فرکانس رو ست کرده بودی قبلش؟ شاید ارتفاع کمی داشتی. دو خط بنفش به صورت + در چه وضعی بودند؟ چراع هشدار glide slop روشن بود؟ اگر بود، پس قطعا ارتفاع کمی داشتی.
sink rate معمولا همراه با pull up هشدار داده میشه که به معنی کم کردن زاویه برای کم کردن ارتفاع هست. حتما دماغه رو بیش حد به سمت پایین قرار داده بودی.
این تمرینها با هواپیماهای کوچک مثل سسنا بسیار راحتتر هست. آموزش هواپیماهای جت اساسا دوره بسیار پیشرفته ای هست، اونهم با هواپیماهای پهن پیکری مثل 747. به نظر من بهتره اول با هواپیماهای کوچک مثل سسنا تمرین کنید، هرچند علاقه به مدلهای تجاری مثل بوئینگ دارید.
آره ماله منم هميطوريه وتا الان هم كركي براش نديدم و فكر نميكنم بياد .
username من (DANI.FLIGHT) هست اينو گفتم كه اگه كسي منو تو game spy ديد add كنه.
در ضمن من منتظر تاييد چند نفر براي پرواز گروهي هستم. در صورت تمايل لطفا وقت آزادتون رو بگيد تا با هم هماهنگ بشيم و بگيد بيشتر دوست داريد كه تو ايران پرواز كنيم يا نه؟ (ايران
)
خیلی بده که...فقط 3 بار...کاش میدونستم این جوریه...اینا خودشون میرن مفت کپی میکنن بازی های خارجی رو میدن دست مردم اونوقت میخوان کاری کنن که کسی مال اونارو کپی نکنه...![]()
راستش من که دیگه نمیتونم چیزی بگم چون بار آموزشی نمیبینم . هنوز مساله سرعت فرود 747 حل نشده و کسی نگفته نظرم درست بود تا نه و چرا...؟ که بحث آپروچ پیش میاد و بعد هم لابد بحثی دیگر و الی آخر . لطفا یکی لطف کنه روشن کنه بالاخره سرعا مساسب فرود برای 747 (سبک ترین وزن) چقدره و به چه دلیل.
راجع به gamespy دوست من نگفتی از atc خبری هست یا نه ؟ چون از مولتی که بگزریم همه لذت پرواز online به کنترلر های زنده هست وگر نه تو fs هم میشه ترافیک رو کم و زیاد کرد یا اضافه کرد.
یه نگاهی هم به این بندازید ببینید خطا از چشمای منه یا ... (دیگه به چشم هم نمیشه اطمینان کرد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی برای نصب fspassenger x باید sp2 هم نصب باشه ؟ من 2004 کار میکردم چون سیستمم x رو با گرافیک خوب جواب نمیداد. بعد که شنیدم sp1 تو سرعت تاثیر داره دانلود کردم اما تا دیروز نمیدونستم کرک هم میخواد (نصب میکردم میریخت به هم ) امروز کرک رو نصب کردم با گرافیک فول 30 فریم دارم!!!!
اینهمه پرنده و addon واسه 2004 دانلود کردم حالا باید همه رو بزارم کنار.
سرعت مناسب بین 130 و 160 نات. سقف 170 تا 180 نات هم در نظر گرفته میشه با توجه به وزش باد و وزن هواپیما.
ممنونم (دگمه تشکر ندیدم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)