رو cid 53 فعلا نمیشه پچ نصب کرد دوست عزیز ... در ضمن برنامه سیتول cid 53 رو ساپورت نمیکنه که بازم متاسفم
![]()
رو cid 53 فعلا نمیشه پچ نصب کرد دوست عزیز ... در ضمن برنامه سیتول cid 53 رو ساپورت نمیکنه که بازم متاسفم
![]()
فعلا تا اطلاع ثانوي از ريختن بچ عزيز دل برادر محروم هست و نميتوني بريزي.
تنها كاره ممكن كا با jdflasher كه فقط ميتوني افزايش صدا تغير منو و كاراي كه توي fs ميتوني انجام بدي
سلام.
یه سوال دارم که شاید تکراری باشه.
R1KG001 مال گوشی من هست .
میخواستم بدونم که برای این پچ خوب هست؟
من K810_R8BA024 هم دانلود کردم.برای تبدیل k800 به k810 .میخواستم بدونم کسایی که تبدیل کردن مشکلی برای گوشی پیش نیومده؟
تبدیل کنم برای پچ بهتر میشه و پچ های بهتری برای R8BA024 هست یا نه؟
کلا تبدیل کنم یا نه.
ممنون.
برا cid 53 نميشه كاري كرده
فعلا بايد منتظر بموني
همانطور كه دوستمون گفتند بايد گوشي شما db2020 باشه تا اين دو گزينه ظاهر بشه
و همچنين اگه مدل گوشي را انتخاب كني ظاهر ميشه
نه برا اين فريمور كمه
براي k800 پچ بيشتر به اين ورژني كه ميگم ساخته ميشه K800i_ R8BF003
به 810 هم تبديل كني هيچ مشكلي بوجود نمياد
فقط يه دونه مشكل روشن نشدن چراغهاي زير اعداد 1 تا 3 هست كه اونم راه حل داره
اگه تبديلش كني كلي پچ هست كه گوشي را متحول ميكنه
فقط آموزش كار را بدقت مطالعه كن چرا كه در صورتي كه اينكارو نكني ممكنه در يكي از مراحل كار دچار اشتباه بشي و خدايي نكرده مشكلي پيش بياد
همونطور كه اسمائيل جان گفت هيچ مشكلي به وجود نمياد و تنها مشكل در حالت عادي روشن نشدن چراغ كليد هاي 1 تا 3 هست و در هنگام عكس گرفتن فكر ميكنم 7 تا 9.
آقا اسمائيل گفتي كه ميشه اين مورد رو برطرف كرد ميشه راه حلش رو بگي مرسي و اگه برنامه اي نياز داره لينكش رو بزاري ممنونت ميشم
مشكل اولي با ريختن فايل (light) حل ميشه كه لينك دانلودشو در صفحه اول گذاشتم
ولي در موقع عكاسي تا حالا دقت نكردم
فكر نكنم مشكلي هم بوجود بياره
دوستاني كه K800 دارند موقع عكاسي نگاه كنند ببينند همه چراغها روشنه يا نه ؟
چون من الان نگاه كردم چراغهاي پائيني خاموش بودند
برای پچ ریختن .اول باید بک اپ بگیرم تا مشکلی پیش اومد ازش استفاده کنم..فقط یه سوال برای گرفتن بک اپ من read GDFS رو میزنم و گوشیم رو وصل میکنم..کار تمام میشه اما چیزی تو qamaker نمیاد.
کلا باید این کار رو انجام بدم؟ یا کار دیگه ای ؟
ممنون.
من پچ از بین بردن صدا برای ضبط کردن صدا رو تو قسمت MISC files اد میکنم.و تیک use ''quick access'' patch رو میزنم و write SCRIPT رو میزنم و گوشیم رو وصل میکنم . شروع به انجام کار میکنه اما سریع یه پیغام میده و میگه press stop if process not continue in 15 seconds و گوشیم روشن میشه.
مشکل کجا هست؟
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)