تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 506 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من فکر کنم منظورش این بود که وقتی میخوای دنده رو عوض کنی، اون جعبه دنده هست چیه، اون خیلی صدا میده!

یعنی صدای تعویض دنده زیاده!!!
    البته یه مقدار صدا حین تعویض دنده طبیعی هست چون پراید که نیست که همه جاش صدا بده ادم نفهمه از کجاشه

2. این کاربر از s-b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این ماشین اوراق ما هم شده بلای جون شما

یه چند وقته، این ستون سمت راننده، جایی که کمربند رد میشه، صدا میده! تق تق میکنه، حالا باید بیشتر دقت کنم ببینم از ستون هست، یا مثلا از شیشه! کسی نمونه این مشکل رو داشته؟

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

این ماشین اوراق ما هم شده بلای جون شما

یه چند وقته، این ستون سمت راننده، جایی که کمربند رد میشه، صدا میده! تق تق میکنه، حالا باید بیشتر دقت کنم ببینم از ستون هست، یا مثلا از شیشه! کسی نمونه این مشکل رو داشته؟
    دقیقا همین مشکل هم من دارم ، چسبیده به گوش آدم هم هست صداش میره رو اعصاب. هرچی دقت کردم نفهمیدم مال لولا کمربنده یا خود ستون.

شما فهمیدی به ما هم بگو.

5. این کاربر از dsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان به نظرتون میشه با 14 تومن، یه 206 تیپ 5 یا 6 گیر آورد؟ اگه آره چه مدلی؟ ( میدونم اینجا جاش نیست، فقط چون دوستان 206 باز اینجا میرن میان، گفتم همینجا سر و ته قضیه رو هم بیارم )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان به نظرتون میشه با 14 تومن، یه 206 تیپ 5 یا 6 گیر آورد؟ اگه آره چه مدلی؟ ( میدونم اینجا جاش نیست، فقط چون دوستان 206 باز اینجا میرن میان، گفتم همینجا سر و ته قضیه رو هم بیارم )
    تیپ 5 همینطور که میدونی تا سال 85 تولید شده و دیگه سالمش بد گیر میاد به نظر من یه تیپ 6 یا sd v8 مدل 87 یا 88 بگیر یا همونو نگه دار بودجت که زیادتر شد یه صفر بنویس
    چون به نظر من ماشین صفر چیز دیگس
    البته این نظر من هست حالا بگرد ببین چیزی گیرت میاد
    راستی نگفتی ماشینت مدلش چنده و چقدر کارکرده؟؟
    (حدود یک هفته پیش v8 با 28 هزار کارکرد مدل 87 اصفهان فروخت 14 و هشتصد حیف ماشینم و آپشناش بود که حیف میشد و طرف عجله داشت وگرنه خریده بودمش)
    Last edited by s-b; 14-02-2010 at 14:58.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تیپ 5 همینطور که میدونی تا سال 85 تولید شده و دیگه سالمش بد گیر میاد به نظر من یه تیپ 6 یا sd v8 مدل 87 یا 88 بگیر یا همونو نگه دار بودجت که زیادتر شد یه صفر بنویس
    چون به نظر من ماشین صفر چیز دیگس
    البته این نظر من هست حالا بگرد ببین چیزی گیرت میاد
    راستی نگفتی ماشینت مدلش چنده و چقدر کارکرده؟؟
    (حدود یک هفته پیش v8 با 28 هزار کارکرد مدل 87 اصفهان فروخت 14 و هشتصد حیف ماشینم و آپشناش بود که حیف میشد و طرف عجله داشت وگرنه خریده بودمش)
    ممنون، مال من تیپ 2 هست دیگه، مال اسفند 83

راستش عدد کیلومتر شمار رو الان یادم نیست، اما خیلی کار کرده چون پدرم چندین بار باهاش ایران رو در نوردیده و حالا رسیده دست من با این همه مشکل

صفرش زیاده! منم کلا اهل پس انداز نیستم اینم صحبت کردم، گفتن 3-4 تومن بهت میدیم، این ماشین هم گفتم بین 9-10 میفروشم! حالا حساب کتابم مثل حسنی هست یا نه نمیدونم

امروز رفتم ترمزای عقب رو هواگیری کردم،راهت شدم!!!

راستی، بعد مدت ها رفتم فروم معروف ماشین که میدونم همتون اونجا عضوین منم خیلی وقت پیش عضو بودم اما دیگه ولش کرده بودم، الان رفتم دیدم ماشالا بچه ها چه پیشرفتی کردن کروز کنترل میبندن رو ماشین!!!

منم امروز میخوام برم اون چراغ داشبورد ماشین رو واسه خودم درست کنم...
    Last edited by kasra_khan2003; 14-02-2010 at 19:28.

در آغاز فعالیت jamal1354's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    سرزمینی بی مرز

پيش فرض

سلام دیسپلی را چجوری میشه انجام داد البته فکر کنم یک بار تو همین تایپک دیدم دوباره گشتم ولی پیداش نکردم دوستان لطف کننن لینکشو بزارن یا راهنمایی کنن ممنون میشم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون، مال من تیپ 2 هست دیگه، مال اسفند 83

راستش عدد کیلومتر شمار رو الان یادم نیست، اما خیلی کار کرده چون پدرم چندین بار باهاش ایران رو در نوردیده و حالا رسیده دست من با این همه مشکل

صفرش زیاده! منم کلا اهل پس انداز نیستم اینم صحبت کردم، گفتن 3-4 تومن بهت میدیم، این ماشین هم گفتم بین 9-10 میفروشم! حالا حساب کتابم مثل حسنی هست یا نه نمیدونم

امروز رفتم ترمزای عقب رو هواگیری کردم،راهت شدم!!!

راستی، بعد مدت ها رفتم فروم معروف ماشین که میدونم همتون اونجا عضوین منم خیلی وقت پیش عضو بودم اما دیگه ولش کرده بودم، الان رفتم دیدم ماشالا بچه ها چه پیشرفتی کردن کروز کنترل میبندن رو ماشین!!!

منم امروز میخوام برم اون چراغ داشبورد ماشین رو واسه خودم درست کنم...
    کروز بستن روی ماشین که کار نداره البته فقط tu5 دوستان tu3 دار کلا کروز را فراموش کنند
    فک نکنم ماشینتو 10 تومن بخرند مطمعنی؟؟
    چراغ داشبورد که فایده نداره دیسیپلی B ببند من الان 3 ساله دارم رو ماشینم آپشن میبندم(بی کاری دیگه) هیچ آپشنی جذاب تر از دیسیپلی نبود

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه پوریا جان وقتی با دیاگ اینو فعال کنی وقتی نور پایین باشی که هیچ فقط نور پایین روشن میشه ولی وقتی نور بالا بزنی همزمان نور بالا و نور پایین با هم روشن میمونند
    bsi....configuration.....coustomer option......lighting signaling .....type of head lamp........double raflactor
    بخاطر غلت املایی منو ببخشید راستش عجله ای نوشتم اگه با دیاگ از سمت چپ برید بی اس ای تا قسمت اخر که standard هست و شما باید دابل رفلکتورش کنید
    با تشکر
    فکر میکنم منظورم رو بد رسوندم! من الان با ماشین خودمون که نور بالا میزنم هم نور پایین روشن میمونه و هم نور بالا روشن میشه! اما وقتی کلا میخوام بزنم نور بالا(یعنی خود نور بالا روشن باشه و من دسته راهنما رو ول کنم!) نور پایین خاموش میشه! کار دبل رفلکتور اینه که اون نور پایین رو روشن میکنه؟ یا کلا مال ما فعاله؟؟(با توجه به توضیحی که دادم!)

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کروز بستن روی ماشین که کار نداره البته فقط tu5 دوستان tu3 دار کلا کروز را فراموش کنند
    فک نکنم ماشینتو 10 تومن بخرند مطمعنی؟؟
    چراغ داشبورد که فایده نداره دیسیپلی B ببند من الان 3 ساله دارم رو ماشینم آپشن میبندم(بی کاری دیگه) هیچ آپشنی جذاب تر از دیسیپلی نبود
    10 خیلی سخت! ولی فک کنم اگه عجله نکنم، 9.3 میتونم ردش کنم، یا حتی 9.5

منم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که تیپ 2 فقط بدرد این میخوره که باهاش بری دانشگاه و بیای

واسه همین هرطور شده میخوام عوضش کنم...

خوب به قول شده بیکاری و در عین هان لذت داره منم گفتم از یه چیز ساده شروع کنم، واسه همین رفتم سراغ این!

بعدش شاید برم دنبال اینکه ECU رو آپدیت کنم، چون ظاهرا خیلی جاها بدرد میخوره!!!

---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

فکر میکنم منظورم رو بد رسوندم! من الان با ماشین خودمون که نور بالا میزنم هم نور پایین روشن میمونه و هم نور بالا روشن میشه! اما وقتی کلا میخوام بزنم نور بالا(یعنی خود نور بالا روشن باشه و من دسته راهنما رو ول کنم!) نور پایین خاموش میشه! کار دبل رفلکتور اینه که اون نور پایین رو روشن میکنه؟ یا کلا مال ما فعاله؟؟(با توجه به توضیحی که دادم!)
    بابا سادست دیگه، وقتی نور بالا میزنی، نور پایین هم روشن میمونه! یعنی هم نور بالا داره کار میکنه، هم نور پایین.

یکی سوال کرده بود که باعث نمیشه حرارت اضافی تولید بشه، که گفته بودن نه!

راستی سامی جان، دیروز رفتم موتور چراغ ماشین رو سوال کردم، گفتن 17 تومن، نمایندگی بود. برم بخرم بعد هم بدم تعویض...
    Last edited by kasra_khan2003; 15-02-2010 at 15:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •