با سلام خدمت سروران عزیزم جباب H.VIKE و golmohammadi. اول از بابت کمکتون ممنونم ومعذرت میخوام چند روزی در گیر بودم و نتونستم به تاپیک سر بزنم و زودتر تشکر کنم. اما در خصوص سوال جناب H.VIKE باید عرض کنم از SeTool2Lite v1.11 استفاده می کنم و اینکه فرمودید زمانیکه ارور می ده باید no را بزنم در زمان نصب ارور نمی ده و همه چیز خوب پیش می ره تا زمانیکه برنامه می گه کابل رو جدا کن باطری رو در بیار... همه رو انجام می دم ولی در انتهای گزارشی که اعلام می کنه که نصب با موفقیت تمام شده اعلام نمی شه و اون وقته که ارور می ده پس در واقع چیزی هم نمی پرسه که من no را بزنم و اینکه من متوجه این جملتون نشدم که فرمودید "... پچ ها مخصوص خود فريمور و گوشي هستن..." البته من اول این مطلبو نوشتم و هنوز فیلم آموزشی رو ندیدم . حتمن اونو نگاه می کنم و امیدوارم به پاسخ سوالم برسم و اگر نشد مجددا مزاحمتون می شم. اما در مورد مطلبی هم که جناب golmohammadi فرمودن حالا این سوال برام مطرح شد که مگر می بایستی هر بار برای ریختن هر پج همزمان MAIN که در ابتدا برای تبدیل k800 به k810 استفاده کردمو مجددا باید add کنم؟ در هر صورت امیدوارم با دیدن اون فیلم مشکلم حل بشه و مهمتر اینکه از دست مزاحمتای بنده هم شما راحت بشین.