سلام
میشه زیرنویس هایی رو که از نظر زمانی مشکل دارن رو هماهنگ کرد؟
یعنی از نظر تعداد فریم مشکل دارن و اولش خوبه و بعد دیگه جا میمونن
با برنامه؟
ممنون
سلام
میشه زیرنویس هایی رو که از نظر زمانی مشکل دارن رو هماهنگ کرد؟
یعنی از نظر تعداد فریم مشکل دارن و اولش خوبه و بعد دیگه جا میمونن
با برنامه؟
ممنون
برای دیدنش که می تونی با km به صورت بلادرنگ به قول بچه ها فریم زیرنویس رو تغییر بدی. اما برای ادیت کردنش برنامه زیاده subtitle editor خوبه. البته برای من خوب بوده تا حالا. باید دوباره ثانیه به ثانیه هماهنگش کنی. من که همین راه رو بلدم. بهتره که نسخه هماهنگ زیرنویس رو بگیری.
با این کار باید هی دستت رو دکمه باشه چند ثانیه یه بار بزنیش!
یه subtitle FPS conversion تو منوش داره که ظاهرا برای تغییر سرعته ولی من هیچوقت نتونستم باهاش کار کنم. شما امتحان نکردید؟
جدی؟؟مثلا چه مشکلاتی؟؟vlcچطوره اوضاعش؟؟
بله اون قسمت می تونی زیرنویس رو بر اساس fps فیلم تنظیم کنی اما خیلی به ندرت پیش میاد که کار درست از آب در بیاد. حتی می تونی زمان عوض شدن زیرنویس و موندنش روی تصویر رو تغییر بدی. باز fps ها رو تغییر بده ببین نتیجش چی میشه ؟؟؟ نترس تنظیمات کل برنامه عوض نمیشه.
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
مثلا render تصویر تو 7 واقعا افتضاحه برای فایلهای mkv که البته رو نسخه جدید راحت میشه عوضش کرد. با پلاگین های مخصوص winamp مشکل داره 7 و بعضی وقتها هم error میده. vlc به نظرم خیلی بهتر جواب میده روی 7 . اما امکانات km رو نداره.
دوستان
کیفیت تماشای فیلم در ویندوز 7 (فیلمایی با فرمت divx,xvid.mkv ) و فیلمای Full HD در نرم افزار KM-Player بالاتره یا Power DVD ؟
mkv به نظر من km بهترینه ولی برای divx از power dvd یا از اونم بهتر divx player استفاده کنی بهتر جواب میده. اما mkv رو من پلیری بهتر از km ندیدم که پخشش کنه اما رو 7 مطمئن نیستمولی pot player هم که یه نرم افزار رایگانه روی mkv خوب جواب میده.
روی 7 هم تست کردم.
سلام دوستان
در vlc player چجوری می تونم تنظیماتی رو که اعمال کردم سیو کنم تا با نصب دوباره ویندوز اونا رو برگردونم؟
چون من تنظیمات مریوط به زیرنویس و دکمه های کیبورد رو مجبورم همیشه تغییر میدم و یه کم وقت می گیره
با سلام
چطور میتونیم زیر نویس با فرمت sub رو در پلیر sphlash pro پخش کنیم.من که نتونستم زیر نویس مورد نظر رو هم پیوست میکنم.البته این زیر نویس رو برنامه های دیگه پخش میکنند
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید اسپلش پلیر خوبی هست؟ ینی اون قدر که جای km رو بگیره؟پلیر sphlash pro پخش کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)