تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 210 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    دوستان من میخواستم دسکتاپم رو که کارت وایرلس داره با winxp و نوتبوک که win7 از طریق وایرلس شبکه کنم که بتونم از اینترنت هم استفاده کنم لطفا کامل توضیح بدید چون وارد نیستم اگرم قبلا گفته شده لطفا لینکش رو بدید
    مرسی از توجهتون
    من برای شبکه از accees point استفاده می کنم و تا حالا این کارو نکردم ولی حالا که شما گفتی یکم گشتم دیدم با نرم افزار winroot می تونی این کار رو بکنی ( خودم هم امتحان می کنم حتما! )
    اول باید دوتا سیستم رو از طریق وایرلس شبکه کنی که قبلا توضیح داده شده ( لینکش یادم نیست جون شما!) بعد این نرم افزار رو روی سیستمی که به اینترنت متصل می شه run می کنی و IP لپتاپ رو بهش می دی تا لپتاپ هم بتونه به اینترنت متصل بشه.
    موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام دسکتاپم رو به لپتاپم با کابل کراس وصل کنم. ولی وقتی که معمولا کابل وصل میشه به کارت شبکه ها اون علامت تعجب زرد رنگ میاد روی ایکون شبکه ولی مال من بصورت عادی نمیاد! وقتی که یکی از کامپیوتر ها خاموشه فعال میشه اون یکی رو هم بعدش روشن کنی فعال میشن هردو!! بعد تازه اون علامتا میان. حالا به جای ایکه بگه سرعت 100 mps هست سرعت روی 10mps هست!!!حالا وقتی آی پی رو که وارد میکنم ریست میکنم باز اصلا انگار کابل به کارت شبکه وصل نیست! اون علامت تعجب هم میره!! عجب گیری افتادیما!!
    قطعا مشکل از کارت شبکه ها نیست! اما کابلشو نمیدونم تا جایی که یادم میاد سالم هست بازم نمیدونم! توروخدا راهنمایی کنید بگید که چی کار کنم؟
    Last edited by D_z_z; 10-08-2009 at 04:22.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان. من میخوام دسکتاپم رو به لپتاپم با کابل کراس وصل کنم. ولی وقتی که معمولا کابل وصل میشه به کارت شبکه ها اون علامت تعجب زرد رنگ میاد روی ایکون شبکه ولی مال من بصورت عادی نمیاد! وقتی که یکی از کامپیوتر ها خاموشه فعال میشه اون یکی رو هم بعدش روشن کنی فعال میشن هردو!! بعد تازه اون علامتا میان. حالا به جای ایکه بگه سرعت 100 mps هست سرعت روی 10mps هست!!!حالا وقتی آی پی رو که وارد میکنم ریست میکنم باز اصلا انگار کابل به کارت شبکه وصل نیست! اون علامت تعجب هم میره!! عجب گیری افتادیما!!
    قطعا مشکل از کارت شبکه ها نیست! اما کابلشو نمیدونم تا جایی که یادم میاد سالم هست بازم نمیدونم! توروخدا راهنمایی کنید بگید که چی کار کنم؟
    دوست عزیز اون علامت تعجب علامت اخطار هست معمولا وقتی یه مشکلی توی شبکه باشه میاد مثل IP conflict یعنی اینکه IP دوتا سیستم یکی باشه و در حالت عادی نباید باشه.
    فعال یا غیر فعال بودن connection شما بسته به کارت شبکتون داره. بعضی کارت شبکه ها حتی وقتی سیستم خاموشه ولی به برق وصل هست روشن می مونند و کانکشن رو روی سیستم دیگه فعال نشون می دن ولی send و recieve ندارند چون سیستم خاموشه!!! ( غیب گفتم!!)
    سرعت ارتباط ( همون 100mps یا 10mps) بستگی به کارت شبکه هاتون داره. حداقل سرعت کارت شبکه های دوتا سیستم می شه سرعت ارتباط شما.
    اگر کابل و کارت شبکه ها سالم هستند یه بار شبکه دو تا سیستم رو پیکر بندی کن و IP بهشون بده احتمالا درست شه.
    موفق باشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

فک کنم مشکل از کابل باشه!
    Last edited by danial_crazy; 10-08-2009 at 19:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز اون علامت تعجب علامت اخطار هست معمولا وقتی یه مشکلی توی شبکه باشه میاد مثل IP conflict یعنی اینکه IP دوتا سیستم یکی باشه و در حالت عادی نباید باشه.
    فعال یا غیر فعال بودن connection شما بسته به کارت شبکتون داره. بعضی کارت شبکه ها حتی وقتی سیستم خاموشه ولی به برق وصل هست روشن می مونند و کانکشن رو روی سیستم دیگه فعال نشون می دن ولی send و recieve ندارند چون سیستم خاموشه!!! ( غیب گفتم!!)
    سرعت ارتباط ( همون 100mps یا 10mps) بستگی به کارت شبکه هاتون داره. حداقل سرعت کارت شبکه های دوتا سیستم می شه سرعت ارتباط شما.
    اگر کابل و کارت شبکه ها سالم هستند یه بار شبکه دو تا سیستم رو پیکر بندی کن و IP بهشون بده احتمالا درست شه.
    موفق باشی
    بابا شونصد بار این کارا رو کردم! هر دو کارت هم 100 mbps هست! پس باید یه جایه کار مشکل داشته باشه که میزنه 10 دیگه! اون علامت تعجب هم وقتی که ip نداده باشی یا میاد دیگه! یا حالا مشکلی داشته باشه شبکه! خوب وقتی علامته میاد هر دو کارت شبکه فقط رسیو دارن اما سنتشون 0 هست! ping هم میکنم replay میده!

داره خودمونی میشه ali_ensam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

جواب قبلیت رو خوندم فکر کردم حل شد!
    اولا فکر نمی کنم اصلا به روترت ربطی داشته باشه.
    ببین permission اجازه دسترسی سیستمها به یکدیگر هست یعنی شما مشخص می کنی که چه سیستمهایی توی شبکه یا چه یوزرهایی از روی خود سیستم بتونند از فایلهای شما استفاده کنند.
    حالا وقتی شما به یه سیستم ( یعنی به یه شماره IP) اجازه دسترسی می دی بسته به تنظیمات ویندوزت یا اصلا یوزر و پسوورد نمی خواد یا یه بار می خواد و می شه و دیگه نمی خواد.
    حالا شما برای اینکه راحت بتونی از هر دو سیستم به هم کانکت بشی permission هر دو سیستم رو روی every one یا all تنظیم کن. ( من ویستا کار نمی کنم حالم از این گیر دادناش به هم می خوره!)
    در مورد اینکه می گی نمی تونی به pc وصل شی یعنی چی؟ چه اروری می ده؟

سلام مجدد !
    دوست عزیز میدونی‌ زبان ویندوز من به سوئدی هست و به خاطره همین هم کمی‌ مشکل دارم مثل دستورات بعضی‌ از فرمان‌ها و گزینه‌هایی‌ که به انگلیسی‌ هست جواب نمیده تو ویندوز من !
    و همین دستورات شما مثلا .

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بابا شونصد بار این کارا رو کردم! هر دو کارت هم 100 mbps هست! پس باید یه جایه کار مشکل داشته باشه که میزنه 10 دیگه! اون علامت تعجب هم وقتی که ip نداده باشی یا میاد دیگه! یا حالا مشکلی داشته باشه شبکه! خوب وقتی علامته میاد هر دو کارت شبکه فقط رسیو دارن اما سنتشون 0 هست! ping هم میکنم replay میده!
    عزیز وقتی reply میده یعنی هم send داری هم recieve !! گرفتی مارو؟!
    یا تنظیماتت مشکل داره یا ویندوزت قات زده!!
    Last edited by lordsaber; 11-08-2009 at 09:32.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام مجدد !
    دوست عزیز میدونی‌ زبان ویندوز من به سوئدی هست و به خاطره همین هم کمی‌ مشکل دارم مثل دستورات بعضی‌ از فرمان‌ها و گزینه‌هایی‌ که به انگلیسی‌ هست جواب نمیده تو ویندوز من !
    و همین دستورات شما مثلا .
    والا دیگه من سوئدی بیلمیرم!!
    ولی معمولا دستورات اصلی ویندوز ثابت هستند و فقط interface عوض می شه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه micropersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زیر سقف آسمان

پيش فرض

دوستان من همه کار رو انجام دادم اما وقتی اینترنت رو شیر میکنم در کامپیوتر دوم علیرغم این که ویروس کش توانایی آپ دیت رو داره و آپدیت میشه با اینترنت شیر شده ولی تمام مرورگر هام هر صفحه ای که توشون وارد میکنم رو گم میکنن

یه دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشید من همه این کارهارو بین لپتاپ (vista)و سیستم خونه انجام دادم
    ظاهرا وصله ولی تو my network هیچ اثری از سیستم دومی نیست . اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •