تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 1045 اولاول ... 374344454647484950515797147547 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 10447

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال snowy_winter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام خدمت Snowy Winter عزيز
    آفيس من دقيقاً هم ورژن شما هست. (Office 2002 professional with frontpage- version 10.0.2627). يك نسخه اون فايل (Proplus.msi) رو از سي دي اصلي آفيس خودم اينجا گذاشتم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(روي گزينه Download File در گوشه پايين سمت راست كليك كنيد).
    اميدوارم مفيد واقع بشه.
    موفق باشيد.
    خیلی خیلی ممنون... دارم دانلودش میکنم... امیدوارم مشکل حل بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آقای javad2625 ، من باز برگشتم!
    متاسفانه مشکل حل نشد و این بار یه فایل دیگه ازم میخواد >>> OFFICE1.CAB
    میتونید بازم کمکم کنین؟ پیشاپیش ممنون

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

آقای javad2625 ، من باز برگشتم!
    متاسفانه مشکل حل نشد و این بار یه فایل دیگه ازم میخواد >>> OFFICE1.CAB
    میتونید بازم کمکم کنین؟ پیشاپیش ممنون
    زمستان برفي عزيز
    سلام
    متاسفانه حجم فايل مذكور 214 مگابايت هست كه قابل آپلود نيست.
    ظاهراً چاره اي جز تهيه سي دي آفيس باقي نمي ماند. در ضمن توي Recycle Bin نگاه كنيد و اگر فايلي هست كه مربوط به پوشه Microsoft Office ميشه اون رو Restore كنيد. شايد مشكل حل شه.

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

امکان نصب و داشتن هم زمان آفیس 2003 و 2007

درود
    در بعضی از مواقع ترجیح می دهم هر دو نسخه ورد 2003 و 2007 را روی سیستم داشته باشم و اقدام به نصب آفیس 2003 کردم و مشگلی سختی نداشت و فقط در هنگام اجراء پنجره مثل پنجره نصب ظاهر می شود و بعد از گذشتن زمان کوتاهی (بستگی به قدرت سخت افزاری سیستم شما دارد) ورد ظاهر می شود . البته انتظار مشگلی فراتر از این را داشتم و اینکه شاید سیستم اصلا قبول نکند هر دو را با هم داشته باشیم . ولی ظاهر بعد از آفیس 2007 این امکان برای کاربران گذاشته شده تا بتوانند از نسخه قبل یعنی 2003 استفاده همزمان ببرند . اما سوال اینکه بهترین راه حل برای اینکه پنجره ای که در بالا گفتم ظاهر نشود تا بتوان از هر دو آفیس کمک گرفت چیست ؟ آیا امکان این وجود دارد تا بدون کوچکترین مشکلی و فقط با یک کلیک و بطور عادی نسخه 2003یا 2007 ورد را فراخوانی کنم؟

با سپاس فراوان

بدرود

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

امکان نصب و داشتن هم زمان آفیس 2003 و 2007

درود
    در بعضی از مواقع ترجیح می دهم هر دو نسخه ورد 2003 و 2007 را روی سیستم داشته باشم و اقدام به نصب آفیس 2003 کردم و مشگلی سختی نداشت و فقط در هنگام اجراء پنجره مثل پنجره نصب ظاهر می شود و بعد از گذشتن زمان کوتاهی (بستگی به قدرت سخت افزاری سیستم شما دارد) ورد ظاهر می شود . البته انتظار مشگلی فراتر از این را داشتم و اینکه شاید سیستم اصلا قبول نکند هر دو را با هم داشته باشیم . ولی ظاهر بعد از آفیس 2007 این امکان برای کاربران گذاشته شده تا بتوانند از نسخه قبل یعنی 2003 استفاده همزمان ببرند . اما سوال اینکه بهترین راه حل برای اینکه پنجره ای که در بالا گفتم ظاهر نشود تا بتوان از هر دو آفیس کمک گرفت چیست ؟ آیا امکان این وجود دارد تا بدون کوچکترین مشکلی و فقط با یک کلیک و بطور عادی نسخه 2003یا 2007 ورد را فراخوانی کنم؟

با سپاس فراوان

بدرود
    سلام
    اگه راه حلي باشه من هم كنجكاوم كه بدونم.
    در ضمن من هم دقيقاً همين كاري رو كه شما گفتيد كردم و هر دو رو با هم نصب كردم، اما بعد از مدتي، از تداخل اين دو تا با همديگه خسته شدم و براي اين كه هم اين مشكل حل بشه و هم بتونم ديگر نرم افزارهايي رو كه توي يه ويندوز باهاشون مشكل دارم، توي ويندوز ديگر امتحان كنم، اقدام به نصب ويندوز دوم كردم. حالا بيش از 3 ماه هست كه به اين روش كار مي كنم و راضي هم هستم.

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

زمستان برفي عزيز
    سلام
    متاسفانه حجم فايل مذكور 214 مگابايت هست كه قابل آپلود نيست.
    ظاهراً چاره اي جز تهيه سي دي آفيس باقي نمي ماند. در ضمن توي Recycle Bin نگاه كنيد و اگر فايلي هست كه مربوط به پوشه Microsoft Office ميشه اون رو Restore كنيد. شايد مشكل حل شه.
    بله متاسفانه چاره ای ندارم جز اینکه سی دی آفیس رو بخرم... فایلهای temp که پیدا شده بودن رو هم بلافاصله بعد از پاک کردن از recycle bin هم پاک کرده بودم و الان هم راهی نمونده جز خریدن سی دی!
    ممنون از کمکها و راهنماییهاتون

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود
    یک جدول با سه ستون دارم (مطالب فارسی است) از سمت راست – ستون اول شماره، ستون دوم نام آلبوم موسیقی، ستون سوم نام آهنگساز. حالا می خواهم این فهرست را بر اساس نام آهنگساز به ترتیب حروف الفبای فارسی Sort نمایم.
    در ورد 2007 زمانیکه آیکون sort را با انتخاب ستون سوم یعنی نام آهنگسازان می زنم می خواهم شماره ها تغییر نکند . ولی ستون شماره ها (ستون اول) نیز تغییر کرده و شماره ها با توجه به ردیف انتخابی ستون دوم یا سوم جابجا می شود که فهرست جدول را از زیبایی می اندازد ، امکان این وجود دارد تا در پنجره sort تنظیماتی کرد تا شماره ها که تاثیری ندارند ثابت بمانند و فقط ردیف جدول را معرفی نمایند.
    و اینکه اگر آلبوم جدیدی به این فهرست اضافه کنم و بخواهم نام آهنگساز را با توجه به نامش (مثلاً اگر با حرف ج) شروع شده باشد و یک ردیف خالی در میانه جدول باز کرده و تایپ نمایم و آیا شماره ها به طور اتوماتیک و منطقی مرتب می شود ؟

با سپاس فراوان از همه بخصوص جواد خوبم
    بدرود

داره خودمونی میشه bahar5358's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام دوست عزیز اگه زبان فارسی توی reginal setting تنظیم شده با گرفتن دکمه shift و حروف A S D به ترتیب اعراب برات میگذارند امیدوارم مشکلت حل بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام من یه مشکلی دارم درword 2003 و xp sp2 میخواهم مثلا کلماتی که باهم یه کلمه هستند ولی جدا بدون فاصله نوشته بشند رو بنویسم مثلا در ویندوز 98 دکمه های shift +space یک فاصله کوتاه میندازه توی xp2 , word 2003 این دکمه ها کدام هستند لطفا کمک کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان سلام این 100 فونت فارسی رو من در word2003نصب کردم ایکس پی سرویس پک دو هم دارم ولی این فونت ها در ورد فعال نمیشه باید چی کارکنم؟ فارسی ساز نصب کنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •