در باره سوال اول من شنيدم كد تقلب براي اين بازي هست.چون اين خارجي ها دهن مارو سرويس كردن.بعد من با دوربين دار كه مثل تير بار تير شليك ميكنه.يك نفر رو پشت يك تيكه فلز بود زدم.ولي تا حالا نتوانستم از پشت ديوار بزنم.
در باره سوال اول من شنيدم كد تقلب براي اين بازي هست.چون اين خارجي ها دهن مارو سرويس كردن.بعد من با دوربين دار كه مثل تير بار تير شليك ميكنه.يك نفر رو پشت يك تيكه فلز بود زدم.ولي تا حالا نتوانستم از پشت ديوار بزنم.
اگه تو سرورهایی بری که Pb فعال باشه تقلب کار نمیکنه اون تفنگ ی هم که گفتی مال level 50 به بالاست که خیلی قویه
در اصل شما با شناسایی طرف پشت دیوار و تیر اندازی پی در پی به اون ، می تونید اون رو از پای دربیارید...
اقایون کسی هست که الان cod 4 بازی کنه iگه میشه سرورش رو معرفی کنه
من بهترین سروری که معمولا توش میرم و همیشه پا برجاست و شلوغی مناسبی هم داره
77.48.19.223:28962 و 77.48.19.223:28963
به شما هم پیشنهاد میکنم توش بازی کنید هیچ محدودیتی هم نداره![]()
ببخشيد يك سوال ديگه من و دوستم.باهم شبكه هستيم واين بازي رو انجام ميديم.ولي از بس هم ديگه رو كشتيم خسته شديم.ببينم نميشه ما دوتا يار باشيم.وكامپيوتر دشمن.ببينيد يك باري اين جوري شده بود ولي نميدونم چطوري من و دوستم بوديم با 6 تا يار كامپيوتر.بود.اگر ميشه راهنمايم كنيد.ممنونم.
در ضمن من هم اون WallHack رو گير اوردم.و لول بازيم رو 55 كردم.ولي وقتي من تو بازي هستم.درست هست ولي وقتي دوستم وارد بازي ميشه.كد تقلب براي اون هم فعال ميشه.و يك سريش هم غيير فعال ميشه.مثلا ليزر از كار ميفته Wallhack هم از كار ميفته فقط سريع دويدن كار ميكنه.چه كار كنم.من.
بچه ها من الان رفتم که بازی کنم ولی شروع کرد یک مپ جدید به اسم modern paint ball دانلود میکنه که حجمش 10MB است شما چیزی میدونستید که قراره چنین چیزی بیاد![]()
این یکی مپ جدید نبود بلکه یه ماد بود که به صورت پین بال بازی میکردی و چند تا تفنگ مخصوص داشت
ولی بعدش که می خواست بره مپ بعدی شروع کرده چند تا فایل دیگه دانلود میکنه که رو هم دیگه یک 50mb میشه فک کنم کلا یک چیز جدیدی داره اضافه میشه
وقتی دانلود شد بهتون خبر میدم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)