دوستان
فرق نسخه ی professional با نسخه ی Premium چیه؟
دوستان
فرق نسخه ی professional با نسخه ی Premium چیه؟
مقایسه محصولات آویرا با هم:
![]()
حدود دو کیلو بایت از چهار کیلو بایت سرعت دانلود در دیال آپ را گاهآ به خود اختصاص می دهد به تجربه ثابت شده
سلام
دوستان
چطور میشه Web Guard آنتی ویروس رو غیر فعال کرد؟
یا حد اقل یه سری از سایت هایی که بهشون اطمینان دارم رو غیرفعال کنم اسکنش رو!
ممنونم
تو همون صفحه اصلی برنامه قسمت دوم زیر Onlineprotectio میتونید با کلیک روی کلمه Deactivate مقابل Avira WebGaurd اون رو غیر فعال کنید یا برای حذف سایتهای معتبر از اسکن در بخش Configuration مسیر زیر رو دنبال کنید. باید تیک Export mode رو هم فعال کنید:
WebGaurd > Scan > Exceptions و در فیلد آخر آدرسهای مورد اطمینان خودتون رو وارد کنید.
این کارو کرده بودم!
ولی بعد از ریستارت کردن سیستم دوباره فعال میشد!مشکل من این بود!
دوستان
وقتی میخوام آپدیت کنم با ارور connection faild (یه چیزی تو این مایه ها) روبرو میشم!در حالی که اینترنتم سالمه!
سلام
وقتی میخوام نسخه Avira Premium Security Suite آپدیت کنم وقتی که تا 70 در صد یا کمتر پر میشه اونجایی که نوشته چقدر از آپدیت مونده صفر می شه و باید دوباره آپدیت کرد ؟
زود تر جواب بدین
اگر ميخواهيد قسمت Web Guard آويرا رو کلاً غير فعال کنيد بايد موقع نصب محصول تيک اون رو برميداشتيد، ولی الان هم ميتونيد ستاپ محصول رو اجرا کنيد و بعد زدن گزينه Repair اين عمل رو انجام دهيد:
در مورد دريافت آپديت هم جاه نگرانی نيست آويرا در بعضی مواقع بخاطر سنگينی سرور اين مشکل رو دارد، شما در زمان ديگری عمل آپديت رو انجام دهيد
(اين مورد بيشتر برای کاربرن Dial-Up صورت ميگيره که موقع آپديت اويرا بايد هيچ اقدامی در اينترنت صورت نگيرد)
اصول کار اويرا در آپديت اين گونه هست که بعد دريافت آپديت (چه کم چه زياد) خودش اقدام به بستن صفحه آپديت ميکنه، يعنی تا زمانی که اون شماره معکوس ديده نشود عمل آپديت بطور کامل صورت نگرفته است و اگر شما قبل اين عمل اقدام به بستن پنجره مربوطه کنيد بايد دوباره از اول آپديت کنيد...
Last edited by Markus; 04-01-2009 at 18:24.
اگه ميشه تو صفحه اول روش نصب و راه اندازي اين آنتي ويروس رو براي دوستاني كه ميخوان براي اولين بار اين آنتي ويروس رونصب و استفاده كنن قرار بدين(مثل قسمت nod) به عنوان مثال كسي كه ميخواد از اين آنتي ويروس استفاده كنه بايد كل صفحات اين قسمت رو بخونه تا بتونه جواب سئوالهاش رو در مورد روش نصب و راه اندازي ياد بگيره
نصب آنتي ويروس كار خاصي نميخواد و نياز خاصي به آموزش نداره و اكثر كاربران ميتونن با تنظيمات پيش فرض آنتي ويروس را نصب كنند و در صورت تمايل تنظيمات آنرا بعد از پايان نصب تغيير بدن.آيا شما در قسمت خاصي از مراحل نصب مشكل داريد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)