سلام من شدیدا نیازمند رج کی هستم. این کی هایی که داده بودید همش بلک لیست شده. هیچ کدومشون واسه من کار نمیکنه. یکی کمکم کنه. ممنون میشم ازتون. ضمنا من ورژن 7.0.0.119 رو دارم.
سلام من شدیدا نیازمند رج کی هستم. این کی هایی که داده بودید همش بلک لیست شده. هیچ کدومشون واسه من کار نمیکنه. یکی کمکم کنه. ممنون میشم ازتون. ضمنا من ورژن 7.0.0.119 رو دارم.
فعلاً به صورت Trial اکتیو کنید یک لایسنس 1 ماهه میده انشاالله تا اون وقت میاد مشکلی نیست
Trial واسه اونایی که قبلا key داشتند جواب نمیده. ایراد میگیره.
به نظر من یک KEY که بلک لیست شده باشه بهتر از KEY نداشتنه. لا اقل برنامه اکتیو هستش. به هر حال دیتابیس برنامه اونقدر قوی هست که بدون آپدیت تا یکی دو هفته بتونه قدرتمند ظاهر بشه!!! بیشتری مشکل همون اختارای گاه و بیگاه برمانست که واقعاً رو اعصابه!!!!
شما ابتدا key خودت را پاک کن بعد وارد اینترنت شو trial را انتخاب کن
از همون اول همین کاری که الان گفتی کردم دوست عزیز ولی نشد. با اینکه پاک کرده بودم ولی بازم ایراد گرفت. مثل اینکه یک جاییش تو رجیستریش یک سری چیزایی ثبت میشه که با پاک کردن key پاک نمی شن. به هر حال این برنامه فعلا بد گیری داده. قبلا من یک key داشتم که 3 ماه مثل بچه آدم کار کرد. چند روزه که هر چی key وارد می کنم بلافاصله بلک لیست میشه. امیدوارم که به زودی درست شه!!!!
من خودم همین کار را انجام دادم و مشکلی نداشتم احتمالاً یک قسمت را اشتباه کردی تاکید می کنم ابتدا به اینترنت وصل شو وقتی Trial را انتخاب کنی باید صبر کنی تا برات یک لایسنس 1 ماهه برات بسازه بعدش مشکلی نداری
سلام
كاسپر منم ليسانسش تو ليست سياه قرار گرفت
ديروز اين ليسانسي رو كه براتون ميزارم دانلود كردم واسه تاريخ 29/9/2007 هستش و كار هم كرد
فقط يادتان باشه قبل از استفاده از اين ليسانس از منوي activation ليسانسهاي قبلي رو پاك كنيد
موفق باشيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشيد
مربوط به ورژن 7.0.0.119 هستش
آپديت هم ميشه
Last edited by hp1361; 03-10-2007 at 14:51.
حالا این Key که زحمت کشیدی آدرسش رو گذاشتی مربوط به چه Version هست؟
اولی کار نمیکنه، دومی Invalid e![]()
باسلام
من هفته پیش از خود سایت کاسپرسکی برنامه اینترنت سکیوریتی 7.0.0.125 را دانلود کردم و در همین تاپیک برای کلیدش سوال کردم و یک دوستی این کلید را به من داد:
من با این کلید برنامه ام را اکتیو کردم و مشکلی هم نداره.فقط اپدیت نمیشه که امیدوارم هرچه زودتر حل بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)