یعنی یه سری ستون دیگم به غیر از این ستونای عکس هست ؟
اونطوری که فکر میکردم نیست . جریان داره بدجوری پیچیده میشه . خیلی مسائل انحرافی داره .
من فکر میکردم رودخونه رو ادامه بدی به هیچ جایی نمیرسی .
یعنی یه سری ستون دیگم به غیر از این ستونای عکس هست ؟
اونطوری که فکر میکردم نیست . جریان داره بدجوری پیچیده میشه . خیلی مسائل انحرافی داره .
من فکر میکردم رودخونه رو ادامه بدی به هیچ جایی نمیرسی .
دوستان من همون اول بازی وقتی که میری زیر دریا سه تا دایره متحرک هستش که باید برای حرکت دادنشون یه چیزایی مثل فرمون بذاری وسطشون تا بشه حرکتشون داد یکی که روی زمین تو همون منطقه افتاده یه فرمون دیگه نمیدونم کجاست ؟
شما از اون منطقه بیا بیرون برو مقابل یه غار ماننده , اونجا پیدا میکنی .
سلام تا اینجای بازی بدمون هیچ مشکلی رد کردم ولی الان به مشکل برخوردم
یکی زود کمک کنیه
توضیخات تصویر شماره 1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن اینجا هستم نمیتونم اهرم رو تکون بدم البته اهرم اون طرف رو تکون دادم و تنظیم کردم دوباره برگشتم سر جای اولم ولی اهرم تکون نمیخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کله طرف نیستش
این عکس دوم هستم جای که رفتم یه سره اسکلت پیدا کردم و بردم اون قسمت و اهرم رو تنظیم کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب باید سر اون یکی رو هم پیدا کنی براش بذاری
تا سرش رو نذاری راه نمیفته
خوب مشکلم همینه که نمیدونم سره کجاست
کل منطقه رو هم گشتم
بچه ها بازی تو کدوم مسیر ذخیره میشه؟
C:\Documents and Settings\Hojjat\My Documents\Eidos\Tomb Raider - Underworld
تو این قسمت از بازی دو تا معما وجود داره; معمای تقویم ها.
هر دو معما به یه صورت حل میشن. رو هر دایره یک نشانه وجود داره که باید در یک خط قرار بگیرن. با توجه به عکس اول و زاویه دید به این صورت عمل کنین:
در مرتبه اول با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از پایین تنظیم بشه و با نشانه دایره پایین در یک خط قرار بگیره. (صدای جا افتادن باید شنیده بشه)
در مرتبه دوم دسته خارج از دایره رو به سمت چپ بکشید.
در مرتبه سوم با چرخش اهرم مرکز دایره, نشانه دایره دوم از بالا تنظیم بشه و با نشانه دایره های پایین در یک خط قرار بگیره.
در مرتبه چهارم دسته خارج از دایره رو به سر جای خودش بکشید.
در معمای تقویم بعدی این اشکال هست که سر اسکلت بر روی دسته قرار نداره که باید از جای دیگر همین مرحله که یک معبد بزرگ هست و باید با استفاده از گرفتن ستونها و لبه ها خودتون رو به داخلش برسونین.
بعد از حل معمای تقویم دوم بلافاصله با موتور, خودتون رو به ورودی باز شده برسونین و از اون عبور کنین. (بعد از مدت زمان خاصی بسته میشه.) در صورتی که به موقع نرسین و راه بسته باشه, باید به سمت معمای تقویم دیگری رفته و فقط دسته خارج از دایره رو به جای خودش فقط برگردونین و همین روند رو تکرار کنین.
با سلام
آقایون من تو این مرحله گیر کردم و هیچ راهی برای رسیدن به اون طرف پل شکسته نیست.
لطفا کمک کنید
این هم عکسش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)