تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 83 اولاول ... 3743444546474849505157 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 829

نام تاپيک: آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در شبکه

داره خودمونی میشه 64bit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام؛
    من گوشی موبایلم، Vivaz هست و یک گوشی دیگه ام، W810i، از طریق دومی با اینترنت EDGE به ایرانسل وصلم، ویندوزم هم Seven هست، حالا میخواستم، ویندوزم رو به یک اکسس پوینت وایرلس تبدیل کنم، تا با اون گوشی Vivaz بتونم به این اکسس پوینت متصل بشم، و از اینترنت EDGE (که حتما میدونید توی ویندوز به صورت دایل آپ درست میشه کانکشنش) استفاده کنم؛
    1. همه روش هایی که در این فروم گفته شده بود رو مطالعه کردم؛ من ICS ، رو برای همون دایل آپی که به ایرانسل وصله فعال میکنم و اون رو برای Wireless Adapter تنظیم میکنم، (آی پی هم که باید داینامیک باشه، چون در غیر این صورت ایرانسل اجازه دسترسی من به شبکه رو نخواهد داد)؛ بعد برای Wireless Adapter، یک آی پی (192.168.130.1) میدم، و یک Ad Hoc درست میکنم با نام مشخص و رمزنگاری WEP، حالا با گوشی موبایل به این شبکه متصل میشم، اتصال بین دو تا شبکه انجام میشه با موفقیت اما همواره وضعیت Wireless Adapter من به صورت No Access to Internet هست، و از گوشی هم که نمیتونم اینترنت رو چک کنم؛

2. فکر نمیکنم Vivaz جایی برای تنظیم، IP داشته باشه، حداقل من که تمام زیر و بمش رو گشتم و پیدا نکردم، اما فکر نمیکنم مشکل این باشه چون network access دارم واسه Vivaz، حالا کسی میدونه که چه جوری میشه این رو فعال کرد؟

3. توی دانشگاه، به راحتی به وایرلس وصل میشم، البته مسلما اونا router دارند، و از این طریق یه access point درست میکنن، اما خوب من نمیخوام واسه روتر هزینه کنم، میخوام اگه بشه لپ تاپ رو به یه Wireless Access Point تبدیل کنم؛

4. برنامه های مختلفی مثل connectify و ccproxy رو هم امتحان کردم، اولی که اصلا فقط کانکشن های کابلی و وایرلس رو میشناسه (نمیشه دایل آپ رو بهش معرفی کرد) دومی هم که نیاز به کلاینت داره که خوب روی گوشی نمیشه نصبش کرد؛

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض کمک

سلام
    من تو ویندوز سرور 2003 نمی تونم کانکشنم و شیرینگ کنم. اصلا tab شیرینگ نداره. داخل سربرگ Advanced هم می شم گزینه ای به نام internet connection sharing نداره.
    لطفا کمکم کنید.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان و اساتید ارجمند ، سال نوی همگی مبارک باشه

دوستان من قصد داشتم با گوشیم از طریق وایرلس به مودم ADSL خونه وصل بشم (ASUS WL-AM604g)
    اما نمیشد ، گوشی به وایرلس وصل میشد اما هیچ پنجره ای باز نمیشد
    کلی به این در و اون در زدم فهمیدم از طریق کانکشن bridge نمیتونم اینکارو بکنم و مودم باید در حالت PPPoE باشه

اما نمی دونم چجوری حالت PPPoE مودم رو فعال کنم ،از نظر تئوری همه چیز درسته ولی وقتی مودم خاموش و روشن میشه به اینترنت وصل نمیشه
    نه دسکتاپ از طریق کابل نه گوشی از طریق وایرلس ،دلیلش رو واقعا نمی دونم .

البته قبلا که از داتک گرفته بودم برادرم مودم رو تنظیم کرده بود رو حالت PPPoE ، ولی الان بهش دسترسی ندارم ،ضمنا الان از صبانت استفاده میکنم
    میخواستم اگه ممکنه شما منو راهنمائی کنید

برای همین تصاویر این تنظیمات رو میزارم شما ایراد کار منو بگید.... پیشاپیش از همه تشکر میکنم

تصویر اول:

تصویر دوم :

تصویر سوم:

تصویر چهارم:

تصویر پنجم:

تصویر ششم:

همه عکسها بصورت یکجا به حجم 94 کیلوبایت (درصورت بازنشدن تصاویر بالا):

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان عزیزم توجه داشته باشند من قبلا از طریق مودم بصورت PPPoE وصل میشدم اما تنظیمات رو خودم انجام نداده بودم (یعنی اشکال از مودم نیست) و اینکه من برای استفاده بوسیله وایرلس گوشیم میخوام از حالت PPPoE استفاده کنم وگرنه ترجیحا دوست دارم از وضعیت bridge استفاده کنم (اگر که امکان share کردن وایرلس وجود داشته باشه)

با تشکر مجدد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام سال نو همگی مبارک .من 6 pc دارم که با کارت شبکه onboard و یک سوییچ 8 پورت به هم وصل و شبکه برقراره.
    به تازگی از مخابرات سرویس adsl گرفتم. در حال حاضر برای وصل شدن به اینترنت آی پی رایانه را در حالت اتوماتیک قرار می دم و به اینترنت وصل میشود.اما از شبکه خارج میشود و نمیتونم بازی کانتر رو شبکه بازی کنم. من میخوام در زمان بازی شبکه کانتر یکی از pc ها به اینترنت وصل باشه ودانلود کنم.در ضمن مودم هم مستقیم به سوییچ وصله.لطفا تنظیمات لازم را آموزش بدید.ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NELLY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

هیچکس نیست منو کمک کنه ؟؟

من امید اصلیم همینجاست چون حرفه ای ترین کاربرای پی سی تو این انجمن هستند...

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

ميخام اينترنت وايرلس توي گوشي (N79) رو توي کامپيوتر شير کنم ....

در واقع ميخام از گوشيم به عنوان يه مودم وايرلس در جايي که اينترنت وايرلس هست استفاده کنم و از اينترنت اون در کامپيوتر استفاده کنم ...

چه جوري اينکارو کنم ؟

با تشکر

داره خودمونی میشه mh.mahmoudi68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه خودمون

پيش فرض

سلام من اینترنت را رو نتورک شیر کردم اما رو سیستم دیه اینترنت ندارم
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه borhan_3010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشکل عجیب با مودم Asus
    سلام دوستان
    ما یه مودم ایسوس602 داریم که به دو سیستم وصله تو دو طبقه ساختمان مجزا.
    توضیحات: مودم تو طبقه مجاور هستش که با یو اس بی به سیستم دوستم و با کابل لن به سیستم من وصله. مودم کانکشن داخلی هستش. سیستم عامل دوستم ویندوز ایکس پی 32 بیت و مال من سون 64 بیت. مودم معمولاً تو روزا روشنه و شبا خاموش.
    مشکل اینجاست که هرموقع سیستم من میره حالت Sleep و یا بعضی مواقع زمانی که سیستم رو روشن می​کنم اینترنت قطع میشه که گاهی با درآوردن کابل و جا زدن مشکل حل و گاهی ریستارت سیستم، و گاهی هیچ کدوم و مجبورم به دوستم زنگ بزنم که مودم رو ریستارت کنه!!
    توضیحات: اکثراً با درآوردن کابل و جازدن به مودم وصل میشه ولی به اینترنت نه (چراغ لن روشن میشه) و آیکون تسک بار از علامت ضربدر قرمز به مثلث زرد تبدیل میشه
    راستش اینقدر زنگ زدم (روزی دوبار!) که هم خودم خسته شدم و هم دیگه خجالت می​کشم دوباره زنگ بزنم!! جالب اینجاست که اینرنت دوستم قطع نمیشه
    از اساتید محترم و دستان کسی هست که بتونه مشکل من رو برطرف کنه؟!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من یه سرویس اینترنت وایمکس از ایرانسل دارم میگیرم (1mb/s) و یه مودمی سفارش دادم که هم وایمکس رو دریافت میکنه و به صورت wifi پخش میکنه. حالا یه نرم افزار میخوام که هرموقع فعال هست بتونم این پهنای باند رو که دستگاه به صورت وای فای میفرسته رو مدیریت کنم یعنی اینکه میخوام بین 3 کامپیوتر تقسیم کنم که 2 تا 256 و یه 512 بشه همچین نرم افزاری هست؟؟ یا حتی طوری بشه که خودم 512 دریافت کنم و یه 512 باقی مونده برای هرکسی که به شبکه وصله ارائه بشه خیلی ممنون اگر فوری راهنماییم کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کسی نبود راهنمایی کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •