تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 47 از 228 اولاول ... 374344454647484950515797147 ... آخرآخر
نمايش نتايج 461 به 470 از 2272

نام تاپيک: سری بازی های Command & Conquer : راهنمایی, تشکیل تیم و برگزاری بازی های Online و مسابقات

در آغاز فعالیت horap30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض یه ریپلی طولانی

هدشمیخام یکی از ریپلی هام رو براتون بذارم که شما ببینید !
    من برای اولین بار هست که از سایت فایل شرینگ مثل 4shared استفاده میکنم به همین خاطر زیاد بلد نیستم.
    همین ریپلی رو هم فعلا آپلود کردم ببینم درسته یا نه ؟
    دوستانی که این ریپلی رو دانلود میکنن بهم خبر بدن که آیا تونستن این فایل رو ببینن یا نه !
    ممنون میشم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این لینک میتونید ریپلی بازی آنلاین من با یه فرانسوی رو مشاهده کنید !
    هر دوتا gla بودیم چند بار نزدیک بود دیفیت بشم خیلی هم اذیتم کرد ولی در انتها .......... !
    بازی یه مقدار طولانی هست برای سریع تر رد شدنش میتونید موقع مشاهده بازی کلید F رو بزنید. برای برگشت به حالت قبلی هم میتونید دوباره همین کلید رو بزنید.

اگه کسی از دوستان بلد نیست چه جوری بایداین ریپلی رو اجرا کنم باید بگم که بعد از دانلود فایل، اون رو در مسیر زیر کپی کنید:
    my document / Command and Conquer Generals Zero Hour Data / replays
    بعد بازی رو اجرا کنید و از گزینه load و load replay میتونین فایل بازی رو اجرا و نگاه کنید !

بعدش اگه نظرتون رو در مورد بازیم بگین خیلی عالی میشه
    Last edited by horap30; 10-04-2008 at 20:07.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    من عضو جدید هستم
    یه ژنرال باز خفن البته ادعا نمیکنم ولی خیلی ژنرال رو دوست دارم
    یادش بخیر جند سال پیش تو کلوب red alert دو نفره بازی میکردیم چه حالی میداد !
    حدود 5 ماه پیش که فهمیدم بازی ژنرال هست ( چه قدر عقب مونده ام !! ) رفتم به خاطر این بازی کامپیوتر خریدم باورتون میشه ؟!
    الان فقط آنلاین بازی میکنم یعنی اصلا گیم نت نمیرم ( آخه خجالت میکشم برم جایی که اکثرا بچه های 10-12 ساله هستند !! )
    بازی آنلاین ژنرال خیلی حال میده به اونایی که تا حالا ژنرال رو آنلاین بازی نکردن شدیدا توصیه میکنم که برای یک بار هم که شده حتما این کار رو بکنن چون اصلا یه دنیای دیگه ای هست !
    در ضمن اگه کسی از دوستان تو بازی آنلاین کمک خواست خوشجال میشم بتونم کمکش کنم
    تو یازی آنلاین تا حالا 15 بار باختم و 25 بار بردم !
    اونایی که آنلاین بازی میکنن میدونن که شروع بازی چقدر سخته تا بیای یاد بگیری حداقل باید 30 تا بازی رو ببازی تا بتونی حداقل یه دونه بازی رو ببری !
    بنابر این فکر میکنم که شروع خیلی خوبی داشتم ضمن اینکه من الان 10 تا بازی پشت سر هم رو بردم !
    یوزر نیم من hora هست و تا الان 5 تا درجه گرفتم
    سعی میکنم چند تا از ریپلی بازیهام رو بذارم
    اگه کسی آنلاین هم بازی میکنه میتونیم با هم تیم بشیم و 2 به 2 با بقیه بازی کنیم !
    دوست عزیز من هر کاری میکنم نمیتونم آنلاین بازی کنم قسمتی که میخواد وارد آنلاین بشه نمیتونم لاگین کنم پچ 1.04 رو هم نصب کردم فکر مشکل از سریال باشه درسته ؟

داره خودمونی میشه arashzam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بعدش اگه نظرتون رو در مورد بازیم بگین خیلی عالی میشه
    خيلي قشنگ بود .
    خوشم اومد .
    اگه افتخار مي دي بيا باهم يه بار بازي كنيم .
    شايد با هم يه تيم تشكيل بديم .
    ID : arashzam
    بيا يا هو اينم آي ديمه .

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اقا کِی هستین تو Hamachi میخوام باهتون بازی کنم ببینم چطوری هستین
    البته نمیگم قوی هستم اتفاقا ضعیف هستم و 1 هفته ترک کردم تقریبا یادم رفته
    Last edited by alizshah; 11-04-2008 at 17:54.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز من هر کاری میکنم نمیتونم آنلاین بازی کنم قسمتی که میخواد وارد آنلاین بشه نمیتونم لاگین کنم پچ 1.04 رو هم نصب کردم فکر مشکل از سریال باشه درسته ؟
    فکر کنم تو قسمت agreement بازی نوشته فقط پچ 1.03 اجازه بازی داره !
    وقتی میخای لاگین کنی چه پیغامی میده ؟
    من برای اولین بار از توی یه تاپیک دیگه آنلاین بازی کردن رو یاد گرفتم طبق همون چیزایی که دوستمون گفته بود عمل کردم الان هم هیچ مشکلی ندارم ( البته بعضی وقت ها اذیت میکنه و هی خارج میشه از قسمت آنلاین که باید دوباره وارد شم ولی به غیر از اون مشکل دیگه ای ندارم )
    این آدرس اون تاپیک هست با استفاده از راهنمایی های اون دوستمون عمل کن ایشالله مشکلت حل میشه :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای سریال هم از همون سریالی که داده استفاده کن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

6

مشکل از پچ نیست با هر پچی هم بری لاگین میشه
    ممکنه سریالتم مشکل داشته باشه ولی اگه از سریال باشه میره تو بعد اولش میندازت بیرون!

باید بری تو Option کنار Online IP یک عدد هست تغییرش بدی باید IP مربوط به Connection که باهاش وصلی به اینترنت بزاری

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خيلي قشنگ بود .
    خوشم اومد .
    اگه افتخار مي دي بيا باهم يه بار بازي كنيم .
    شايد با هم يه تيم تشكيل بديم .
    ID : arashzam
    بيا يا هو اينم آي ديمه .
    ممنون
    خوشحالم که خوشت اومده !
    البته من بازی های طولانی تر و قشنگ تر از این هم خیلی داشتم ولی خب ریپلی اون بازی ها رو چون قدیمی شده بود پاک کردم !
    افتخار دادن لازم نیست !
    من معمولا از ساعت 10 شب تا حدود 2 صبح بازی میکنم !
    دوست داشتی بیا
    این آیدی یاهوی منه : sinaleader
    add میکنم شما رو

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

اگه خواستین تیم تشکیل بدین من هم هستم !
    منظورت اینه که تیم تشکیل بدیم بریم تو قسمت آنلاین بازی کنیم؟
    اگه منظورت اینه باید بگم نمیشه! چون هر دو ما از یک سریال استفاده میکنیم تا یکی بره تو اون یکی میندازه بیرون میگه Lost Connection from C&C Generals Zero Hour (همچین چیزی)

اگه سریال دیگه اصلی پیدا کردی هر موقع که میگی هستم!

بعد یک سوالی داشتم ازت وقتی تو آنلاین بازی میکنی موقع انتخاب نمیندازن بیرون که واز دوباره باید لاگین کنی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منظورت اینه که تیم تشکیل بدیم بریم تو قسمت آنلاین بازی کنیم؟
    اگه منظورت اینه باید بگم نمیشه! چون هر دو ما از یک سریال استفاده میکنیم تا یکی بره تو اون یکی میندازه بیرون میگه Lost Connection from C&C Generals Zero Hour (همچین چیزی)

اگه سریال دیگه اصلی پیدا کردی هر موقع که میگی هستم!

بعد یک سوالی داشتم ازت وقتی تو آنلاین بازی میکنی موقع انتخاب نمیندازن بیرون که واز دوباره باید لاگین کنی؟
    والله اول تاپیک دوستان گفته بودن میخایم تیم تشکیل بدیم منم گفتم اگه میخاین تیم تشکیل بدین من هم هستم !
    منظورم اون چیزی که شما برداشت کردی نبود ولی خب از اون کار هم بدم نمیاد اگه سریال پیدا بشه خیلی خوبه میتونیم با هم راش بدیم و بخندیم !!! lol
    در مورد سوالت هم باید بگم چرا همیشه این کار رو میکنه ولی بعضی وقت ها کمتر بعضی وقت ها بیشتر !
    بعضی از اوقات که اصلا مجال کار کردن به آدم نمیده تا لاگین میکنی و قسمت custom match رو انتخاب میکنی همین که میخای وارد گیم بشی میندازدت بیرون !
    همون پیغامی که نوشتی رو هم میده ( اعصابت رو خورد میکنه !!! )
    برای همین من اکثرا از قسمت quick match استفاده و بازی میکنم چون خیلی سریع وارد بازی میشی و فرصت بیرون انداختنت رو پیدا نمیکنه !

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چند تا سوال حرفه ای در مورد بازی آنلاین ؟
    وقتی وارد بازی آنلاین میشی با اصطلاحات زیادی رو به رو میشی !
    مثل rules - noob - pro - sw - gw - aw - cheat - fairplay - rush - db - aura و .... که الان یادم نیست !
    من معنی اکثر اینا رو دیگه فهمیدم ولی هنوز نمیدونم منظورشون از db یا demobikes و aura چیه ؟
    کسی میتونه بگه اینا چیه ؟

یه سوال دیگه وقتی از قسمت custom match استفاده میکنی بعضی وقت ها میبینی که از map های غیر عادی استفاده میکنن مثلا مپ هایی که پول نامحدود داره یا برعکس اصلا پول نداره ! یا مپهایی که خیلی پول داره اما نامحدود نیست و مپ های عجیب و غریب دیگه !
    کسی میدونه چه جوری میشه از این مپها استفاده کرد من که هر وقت گیم میسازم این مپ ها رو پیدا نمیکنم که انتخاب کنم

سوال بعدی اینه که چه جوری میشه پول استارت بازی رو افزایش داد بعضی وقت ها میبینم که هاست های بازی مبلغ پول استارت رو به درخواست بچه ها افزایش میدن ولی من که هاست هستم این گزینه برام غیر فعاله و نمیتونم زیادش کنم !

سوال آخر اینه که تو بعضی از بازی ها مثلا 4 نفر با هم یه ماموریت دارن یعنی با هم نمیجنگن بلکه ماموریت دارن که نذارن ارتش کامپیوتر از یه گذرگاه عبور کنه یا همچین ماموریت هایی ! که خیلی بازی قشنگی هست ولی باز هم موقع گیم ساختن این مپ ها رو نمیتونم پیدا کنم. چه جوری میتونم از این بازی ها تو آنلاین استفاده کنم ؟

ممنون
    در ضمن اگه ریپلی قشنگ از بازی های آنلاینتون دارین بذارید که همه استفاده کنن !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •