مشکل هنگی پیش نمیاد اگه برای سون بیام ویستا بریزم؟
مشکل هنگی پیش نمیاد اگه برای سون بیام ویستا بریزم؟
درایور ویستا رو ریختم مشکلی نداشت نصب شد و کار میکنه
گزینه sleep هم فعال شده و میشه انتخابش کرد ولی مشکل اینجاست که اسلیپ میزنم فقط مانیتور 5-4 ثانیه خاموش میشه و دوباره روشن میشه
مشکل از کجاست؟
کسی نمیدونه؟؟؟؟؟؟
خودم فهمیدم و درست شد
حتی با این تنظیمات اارو هم فعال شد هر چند یکم گیر داره و کند هست ولی اسلیپ درست شده
در Device Manager دستگاههای زیر رو به Properties برید و در سربرگ Power Option گزینه ی Enable device to wake up computer رو غیر فعال کنید.
Mouse - Keyboard - Local area network
به تنظیمات Bios بخش Power option برید و ACPI Function رو روی حالتهای دیگه بزارید و تست کنید.
سلام
یه سوال کلی !
کلا اپدیت درایور کارت گرافیک تاثیر قابل توجهی در مثلا تعداد فریمهای یه بازی سنگین داره؟!؟
XFX ATI 5770 دارم. لطفا لینک دانلود درایور رو مخوام win 7 32bit
روش نصبش چیه؟ اول از Device manager باید درایور کنونی رو uninstall کنیم و بعد از همون device managere نصب بشه؟
این سایتو خودم پیدا کردمیه catalyst software suite داره و catalyst application profile این دو تا رو نصب کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m_sport; 03-08-2011 at 15:32.
سلام
بله تفاوت داره این تست تفاوت بیت کاتالیست 11.6و 11.7 هست
روش نصب هم درایور قبلی رو uninstall می کنید نه از طریق Device manager بلکه از Programs and Features و بعد هم درایور جدید رو نصب میکنید
در مورد catalyst software suite و catalyst application profile هم در صورتیکه بخواید کراسفایر کنید حتما باید این catalyst application profile رو هم دانلود کنید که جدا از درایور هست و catalyst software suite هم درایور هست
و تو تب Optional Downloads برید میتونید AMD Media Codec Package را دانلود کنید که برای کانورت فیلمها استفاده میشه
و لازم به ذکر هست درایور جدید هم مثل اینکه اومده 11.8
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مدل گرافیک لبتاپه من ATI radeon HD 4570 (موبایلیتی ) هست
رفتم تو سایت ای ام دی و طبق دسته بندیش کاتالسیت 11-7_mobility_vista_win7_32-64_ccc به حجم حدود 86 رو برای سری 4000 دانلود کردم وقتی نصب میکنم فقط کاتالیستو نصب میکنه و درایور کارت گرافیکو رو نصب نمیکنه..چند بار هم امتحان کردم
دوسته عزیزم واسه گرافیکای لپ تاپی بهتره شما بری تو سایت لپ تاپت و از اونجا درایور هارو دانلود کنی به این شکل ک بعد ورود و انتخاب مدل لپ تاپ تو قسمت دانلود درایورش رو دانلود کنی.
با تشکر
دوست عزیز چون لپتاپ دیسکانتینیو هست دیگه ساپورت جالی نداره براش ایسوز الان چک کردم آخرین نسخه گرافیک تو سابت ایسوس ماله اواخر 2009 هست
براي انويديا جيفورس جي تي 220 كدوم درايور رو بايد دانلود كنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)