یکی به من بگه با آخرین آپدیت آیفون که الان هستش میشه عادی فیلم برداری کرد؟(بدون محدودیت زمانی) و میشه یه فایل رو با بلوتوس فرستاد؟؟
یعنی من آیفون بگیرم می تونم با آپدیت مشکل فیلم و بلوتوسش و رفع کنم؟
یکی به من بگه با آخرین آپدیت آیفون که الان هستش میشه عادی فیلم برداری کرد؟(بدون محدودیت زمانی) و میشه یه فایل رو با بلوتوس فرستاد؟؟
یعنی من آیفون بگیرم می تونم با آپدیت مشکل فیلم و بلوتوسش و رفع کنم؟
اصلا آیفون فیلمبرداری نمیکنه که بخواد محدودیت زمانی داشته باشهمیشه عادی فیلم برداری کرد؟(بدون محدودیت زمانی)
آپدیتش اومده!!! فکر کنم 1.1.2 بود!! مگر فقط برای آیفون های قفل شده باشه.!
Last edited by perjixen; 26-01-2008 at 15:34.
این چیه پس؟؟؟؟
Last edited by perjixen; 26-01-2008 at 15:33.
ویرایش شد.
Last edited by perjixen; 26-01-2008 at 15:33.
سعید جان آخه یه جا دیدم که یکی گفته بود یه برنامه واسه آیفون اومده که می شه باهاش 5 ثانیه فیلم برداری کرد
از اون جالبتر اینکه من شنیدم با رزولوشن 1200*1600 فیبم میگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره این قراره بیاد ولی خود شرکت اپل اینو نداده بیرون. هکرا درستش کردن.سعید جان آخه یه جا دیدم که یکی گفته بود یه برنامه واسه آیفون اومده که می شه باهاش 5 ثانیه فیلم برداری کرد
1600*1200 با 10fps
تو ورژنای بعدیش 1600*1200 با 40fps
دوستان اینو ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدToday I have gotten video recording to work, as it stands my max fps is at 40-45 and I am limited by the iPhone's RAM so I need to keep working to get closer. But right now I can capture 2-megapixel quality at 10 fps for 10 seconds. When I lower the quality to normal phone size .mov I should be able to get a higher fps and a minute of video at least.Then last week Monster and Friends provided an update:
I'm posting a binary that will record 5 seconds of video and replay it. There is no UI; this is a very simple proof-of-concept. All data is stored to memory. The final app will be able to record somewhere from 15-30 (plus) fps and should have an unlimited file length.اگه بشه چی میـــــشه!
اینم ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)