شما روی هر صفحه که رایت کلیک کنی گزینه save picture as رو میبینی، و اون صفحه رو میتونی ذخیره کنی بصورت عکس ..
شما روی هر صفحه که رایت کلیک کنی گزینه save picture as رو میبینی، و اون صفحه رو میتونی ذخیره کنی بصورت عکس ..
در مورد 2007 که خودم استفاده کردم اینجوریه که وقتی save as رو میزنی، توی بخش tools ،وارد general options میشی و 2 تا گزینه داره :password to open و password to modify که حالت readonly باز میکنه...
اگر کلا موقع باز کردن بخوای با پسورد باز شه:password to open
اگر مثلا کپی و تغییر دادن واینا مد نظر باشه password to modify که همونطور که گفتم read only باز میکنه و نمیشه روش تغییرات داد(که فکر کنم منظور شما هم این قسمت باشه)..
توی 2003 قاعدتا باید این مسیرش باشه (خودم امتحان نکردم)
:password to open رو از بخش tools -options- security options
password to modify از همون آدرس بالا...
Last edited by deluge28; 12-01-2010 at 10:05.
cool edit راه حله شماست![]()
دوست عزيز اين گزينه كه مي گين وجود نداره!شايد به خاطر اينكه صفحات متن فارسي هستند نه عكس.
در این صورت باید یکی از نرم افزارهای مربوط به convert ppt to jpg (ppt to image converter رو دانلود کنید..مثلا این هم حجمش مناسبه هم خوبه(امتحانش کردم)، البته نسخه تریال هست و برای 30 بار، فعلا کارت راه بیفته، (بعدا میتونی توی تاپیک درخواست نرم افزار ، این نرم افزار و یا نرم افزار مشابه رو درخواست بدی با کرک و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا هر وقت اینجور مسائل پیش اومد (البته اگه خیلی عجله ای بود)، print screen به هر حال یه کمک ابتدایی میتونه بکنه...
راستی اگه با 2007 کار میکنی بعد ار install توی قسمت Add-Ins ، گزینه مربوط به save as image اضافه میشه..
Last edited by deluge28; 12-01-2010 at 15:57.
سلام دوستان
من می خوام توی نوشته های یک صفحه از اسلاید تاخیر زمانی بدم . یعنی این که بخشی از نوشته های صفحه با چند ثانیه تاخیر ظاهر بشن. لطفا کمک کنید.
اگه می شه سریعتر جواب بدید.
ممنون.
شما توی صفحه ی مورد نظر به ترتیب، هر بخش از متن رو که مد نظرتون هست، انتخاب کنید و پس از انتخاب در قسمت animation, بخش custom animation رو بزنید..حالا در سمت راست، add effect فعال میشه که با کلیک روی اون ، میتونید افکت لازم به متن مورد نظر رو بدید، بعلاوه اینکه در همونجا میتونید انتخاب کنید که با چه تاخیر زمانی نسبت به بقیه اجرا بشه، بخش start و speed...یه خورده باهاش کار کنی، دستت میاد..
Last edited by deluge28; 16-01-2010 at 00:42.
سلام
من میخواهم پروزه خودم به همراه فایل های مورد نیاز که فیلم های پروزه میباشد را داخل cd بریزم و تحویل بدهم.
به علت اینکه فایل سنگین میشد ، فیلم ها رو به پاورپوینت اضافه نکردم. و به جاش دکمه گذاشتم که که فشار دکمه اون فیلم های اجرا بشه (run program) .
میخواستم بدونم که چه کاری انجام بدهم که وقتی در سی دی ریختم و تحویل دادم باز هم فیلم ها رو پخش کنه.یعنی وقتس آدرس هم عوض شد، خلالی در پخش فیلم به وجود نیاید.
لازم به ذکر است که پروژه درون فولدری به نام net میباشد. و داخل فولدر net فولدری دیگری با نام video است که تمامی فیلم ها داخل آن میباشد . همچنین آفیس 2010 استفاده کردم
میشه کمی سریعتر راهنمایی کنید
وقت زیادی ندارم
سلام...نمیدونم الان پروژه رو تحویل دادی یا نه؟؟؟ در هر حال این رو برای تمام دوستانی که این مشکل رو شاید داشته باشن میگم، برای اینکه مطمئن بشید که تمام فایلهایی رو که داخل پاور پوینتتون هست، روی هر کامپیوتری اجرا بشه(اون جریان سنگین شدن فایل و ... رو متوجه نشدم، شما باید به هر حال هر چیزی رو که میخواین تو پاور پوینتتون دیده بشه رو add کرده باشید)..یه قانون کلی میگم: هر فایلی رو که از داخل کامپیوترتون میخواین add کنید، چه موزیک ، چه فیلم، سعی کنید ابتدا داخل یه فولدر خاص بریزید،(مثلا nimja)..حالا برای add کردن از همون add,nimja کنید و زمانی که خواستید سی دی رو رایت کنید ، این فولدر nimja رو هم حتما بریزید ... اما پاورپوینت یه گزینه خوبی داره که این کار رو خودش انجام میده و اون package for cd هست، بخش office button و publish و package for cd..اون دیگه خودش بصورت خودکار هر چیزی رو که نیاز هست از آدرس مورد نظر داخل package قرار میده..
موفق باشید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)