امکان نداره که رنگ بردت سیاه باشه و مدل 625 نباشه شاید جعبه رو اشتباهی برای این کارت گذاشتن ... منظورم اینه که کارت رو که دراوردن با جعبه های دیگه قاطی شده و... باید با نرم افزار چک کنی فرکانسش چقدره gpu z رو دان کن بعد ببین 625 هست یا نه...shader clock 1600 اینم چک کن ببین همینه؟
Last edited by becareful; 27-01-2008 at 19:06.
علاوه بر مین بورد از نظر من cpu خیلی ضعیفه !!اصلآ نمیتونه G92 رو تغذیه کنه !! باور کن خیلی ستمه !
این CPU خیلی خودش رو بکشه بتونه G86 8500GT رو تغذیه کنه !
اگر تست هایی که آرمان(Virgil) با G92 تو تاپیک 3D MARK گذاشته رو ببینی می فهمی که G92 چه قدر به CPU محتاجه !
برای مثال الان سیستم خودم با ATHLON 64 3500 2600MZ که حداقل الان تواناییش 40% بیشتر CPU شما هست
نمیتونه G84 رو تغذیه کنه ! برای مثال تو بازی هایی که برای پردازش فیزیک بیشتر از CPU استفاده میکنن
( مثل NFS PRO STREET) اساسی به مشکل بر خوردم ! چون اون وقت CPU ضعیف نقش یک گلوگاه رو بازی
میکنه و نمیزاره GPU خودش رو نشون بده . البته بگم تو 75% بازی ها CPU و GPU با هم به صورت پردازش موازی
کار میکنن . ( البته اونجا هم به صورت بهینه از GPU استفاده نمیشه ) .
از اون گذشته شما با 1GB رم که نمیتونی بازی DX 10 با رزولیشن بالا بازی کنی چون اساسی برای Txtures ها
مموری کم میاری ! پیشنهاد من برای حداقل سیستم برای G92 اینه :
CPU: Intel Core 2 Duo E4500 - 2.2GHz
RAM : 2GB(2*1GB) 800MHZ OR FASTER
MAIN BOARD : P35 SERIES
شاید این پست من رو اصلآ قبول نداشته باشی ( چون برات اساسی خرج داره) ولی باور کن این سیستم
واسه G92 خیلی ستمه !![]()
من برند GAINWARD رو به شما پیشنهاد میکنم که قیمت کاملا مناسبی در کنار کیفیت مناسبی داره.-از بازار رضا و ایران bfg oc رو به قیمت 345 و gainward رو به قیمت 290 پیدا کردم. حالا میخوام بدونم کدوم یکی رو بخرم. اگه بخوام کیفیت و کارائی رو در نظر بگیرم آیا bfg oc رو باید بخرم یا این اختلاف قیمت کاذبه؟
اینم از عکسها و بنچمارکها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بزار ببینم. بالاخره Gainward 8800 GT بهتره یا Inno3d 8800 GT ؟ با توجه به اینکه قیمتهاشون هم تقریبا یکی هست.
فرق زیادی ندارن زیاد حساس نباشید... قیمت ها هم یکی هستن ...هر کدوم رو پیدا کردید...اگه هم 2 تاشو راحت پیدا کردید که gainward بگیر نرم افزار های بهتری هم توی سی دیش داره .
مثلا چه نرم افزارهایی؟ Inno3d هم Ghost Recon 2 رو داره.
گفتم نرم افزار نگفتم بازی... نرم افزار های تنظیم ولتاژ و دور فن خوب.
Gainward ها بایوس بهتری دارنذ وگرنه تفاوت زیادی وجود نداره. گارانتیشون هم در یک حد است.
مگه بایوس رو انویدیا هم نمیده بیرون؟ گارانتی شاب فکر کنم بهتر باشه ها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)